Emlékezetes, hogy Orbán Viktor, még első kormányzása idején a magyarság gazdasági életterének növelésével érvelt a kedvezménytörvény mellett. 2012-ben egy beszédében arra mutatott rá, hogy minden magyar turulba születik. A Fidesz frakcióvezetője a szerb-magyar határon fölhúzott kerítésről, mint végső megoldásról beszélt, tavaly pedig Orbán kivételes államférfiként méltatta Horthy Miklóst.

(Forrás: zarojel.hu, PV által)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Csak azért, mert igen közel áll hozzájuk a nácizmus!!! ???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Bartus László: "Az Unió első fasiszta állama". 2011. május 18.
Pálinkás Pál
@Jozefina: Ha közel állna a nácizmus,akkor kerítés helyett aknamezőt telepített volna!!!
Commenter
@Jozefina: Méltassa akkor Horthy Miklós unokáját, az Angliában élő, muzulmán hitre áttért Horthy Istvánt, azaz arab nevén Sharif Horthyt is...
Shikari
Bartus az US Népszavánál? Na az egy igazi fasiszta és Kertész Átkos,a moslékzabálózós is ott írogatja a gennyet ki a tollából!
Ütős egy csapat. Hitler büszke lenne rájuk!
Hellcat
Mondogatta ez a geci már régen is, hogy ő 15 millió magyar miniszterelnöke akar lenni. Közben 8 év kormányzás utána csak a szar bugyog fel mindenhonnan...és nem ilyen apróságok ám mint az előző kormányoknál, nokiás doboz meg Simon 200 milliója...a nagy szart ám...Tiborcz féle 12 milliárdos bűnszervezet meg a migránsozásra elbaszott 20-30 milliárd miközben beengedték őket...ez a legutóbbi Kósa féle 1300 milliárd bazdmeg ez meg már felfoghatatlan.
quadrocopter
@Shikari: Csicskuczi!
Nem zavar, hogy egy elmebeteg, időnként látens, máskor nyílt náczy volt KISZ-titkár, "Győri Gábor" fedőnéven egy nemzethy spicli kolompol neked?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél