Jelenleg több száz ismeretlen személyazonosságú migráns él Brüsszel belvárosában, akik folyamatosan területfoglalási lépéseket tesznek, azonban a média a bevándorlók pártját fogja, ezért a politikai szférából nem mernek utasítást adni, és így a rendvédelmi szervek tehetetlenül nézik a történéseket – mondta el Horváth József biztonságpolitikai szakértő az M1 aktuális csatorna szerdai műsorában.

A szakértő az utóbbi időben történt bécsi migránstámadásokról is beszélt, véleménye szerint Bécsben jelenleg kritikus mennyiségű illegális bevándorló él.

Ahogy az illegális migráció növekszik, a lakosság egyre inkább megtapasztalja negatív hatásait

- tette hozzá Horváth József.

Forrás: MTI

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ez a Horváth Jocó a Vakondi lánykori neve? Mert az szokott ilyen vereteseket az MTv1 szuperintelligens nézőivel megosztani. Kell a hála a saját és a gyerek jólfizető stallumaiért. Mert a képességeik alapján...nyírfaseprű és csíkos mellény.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@1magyar: Ne sértegess már azzal, hogy ilyen baromságokat írsz, hogy "Mennyit fizetnek érte!" Ennél remélem több vagy te! Én sem írtam soha, hogy neked mennyit fizetnek a rettegésért. Van egy véleményed és azzal vitatkozom. Remélem érthető voltam!!!
human
@1magyar: Van egy véleményed amivel vitatkozom. Fogadd el, hogy nekem is van egy véleményem amivel vitatkozz, de ne süllyedj le egy fideszes szintjére.
quadrocopter
Ez a Horváth József lenne a "biztonságpolitikai szakértő"?

Horváth József neve a lehallgatási botránnyal vált igazán ismertté, miután 2008. szeptemberében olyan hangfelvétel látott napvilágot, amelyen a cég másik vezetője, Tóth János és az OTP elnök-vezérigazgatója, Csányi Sándor az MDF akkori elnökét, Dávid Ibolyát érintő adatgyűjtésről beszélnek. Az UD Zrt. - bár sehol sem hirdette magát - korábban igazi cégcsoporttá nőtte ki magát, több száz főt foglalkoztatott. Horváthnak a KBH-s pozíció "nem lenne új": 2002-ig ugyanis a Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) műveleti főigazgató-helyettese volt. A vagyonvédelmi céget is azután alapította meg - szintén a nemzetbiztonsági területről érkező Tóthtal -, hogy a kormányváltást követően, 42 évesen nyugdíjazták onnan. Horváth és az UD Zrt. kapcsán kiderült, a cég, illetve vezetői rendszeres kapcsolatban álltak Demeter Ervinnel, az Orbán-kormány korábbi titokminiszterével, és az ő elődjével, Kövér Lászlóval is.

Bruhuhuhűhűhűhűhű...hahahahaha...hihihihihi...lelkes hordatag!
1magyar
@kokopelli: Nem tudnának annyit fizetni, hogy veled vitatkozzam.
kokopelli
@1magyar: nem is ajánlom! Kevés vagy! ;-((((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.