A januárra elbizonytalanodott szavazói többségét a kormánypártnak mostanra sikerült visszanyernie – ezt mérte a HVG számára március elején a Medián. A tíz nappal ezelőtti pillanatfelvétel szerint hatszázezer ember akar szavazni, de nem árulja el, van-e már pártja.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Hazudik a Medián. A valóban független IDEA megírta rohamos tempóval csökkena fidesz népszerűsége.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Hazudik a Medián. A valóban független IDEA megírta rohamos tempóval csökkena fidesz népszerűsége.
Nessy
Nyugi! A levelezőtagozatos szavazók majd pótolják őket! Van az a pénz!
JAJMÁR
Még mem? Akkor még "dolgozni" kell rajta tovàbb!
Eriksson
Sokan vannak akik a a Fidesz bevándorláspolitikája miatt fognak rájuk szavazni. A többi nem érdekes, mert a korrupció elvont fogalom, a kívülmaradóknak attól nem lesz se több, se kevesebb.
JAJMÁR
Egyszerůen nem hiszem el, hogy ennyi hülye legyen az országban, aki még mindig nem érti. Nem lehet!
kereső
Az IDEA néhány nappal ezelőtti felmérésén 900.000 olyan szavazót emlitett,aki el fog menni szavazni,csak nem árulta el,hogy kire-és a pártszimpátiáját sem.Érdekes,hogy néhány nap alatt 300.000 szavazó már tudja is,hogy a fideszre fog szavazni.Mindezt mérte a medián úgy,hogy megnőtt a nem válaszoló ill,-és rejtőzködő szavazók száma.Még két hónappal ezelőtt is tiz megkérdezettből minden második nem válaszolt,addig most tiz-ből nyolc a nem válaszolók aránya.
Valami nagyon nem stimmel.
karma1
@peterkelemen: Foleg ha tudjuk, hogy a median egesz biztosan fidesznek kedvezo valaszt fog kihozni, hiszen ok fizetik...
görbetükör
@JAJMÁR: én azt nem tudom, kire szavazzak. Azt igen, hogy kire nem, de hogy kire...?
JAJMÁR
@görbetükör: Arra a jelöltre, aki kėpes megverni a fideszest. El kell kūldeni ezt a kormànyt, lehetőleg vàlasztàson, mert ha így nem sikerūl, màskėppen fog törtėnni, ės az senkinek se jó.
karma1
@görbetükör: Aranyom, a korzetedben a legeselyesebbnek tartott ellenzekire, meg ha nem is ertesz vele egyet. (Peldaul akar a Jobbikos kepviselore is, ha o a legeselyesebb. Ez MANDATUMszerzo dolog, a miniszterelnokot ugyis kozosen valasztjak meg a valasztasok utan a megvalasztott kepviselok. Ott nem szabad majd, hogy a fidesznek tobbsege legyen. A 10-es es 14-es valasztasok utan - az uj valasztasi torvenyek miatt - hiaba volt keves szavazo, (a szavazokepes kozonsegnek csak 47 %-a ment el valasztani, es ennek a 47 %-nak a 27 %-a szavazott a futyiszre, es megis ezzel a pocsek eredmennyel tudtak 2/3-os tobbseget csinalni), a megeroszakolt valasztasi torvennyel jutottak idaig.
Ha most rengetegen elmennek szavazni, es tobben szavaznak a legerosebb ellenzekire (meg ha jobbikos is!), akkor a kormanyalakitas joga kiesik a fidesz kezebol, es minimum EZT kell elerni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.