Érden tartott sajtótájékoztatót Kósa Lajos, a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter. A rendezvény rögtön apróbb incidenssel kezdődött: egy férfi a Nem stróman az édesanyám-mémdalt játszotta be hangosan a mobiljáról. Kósa nem zavartatta magát. Az érdi fejlesztésekről szóló beszámoló közben helyi ellenzéki képviselők és aktivisták "HOL A LÓVÉ, LAJOS?" "HOL AZ 1300?", és "NE HAZUDJ, LAJOS! " feliratú papírokat emeltek a magasba, és később is bekiabálásokkal próbálták zavarba hozni Kósát. A miniszter meghallgatta az összes kérdést, majd mindet megkerülve egy rövid nyilatkozatot tett. Eszerint a rendőrség a nővel szemben csalás miatt eljárást indított. Az ügy Kósa szerint hasonló ahhoz, amilyen a kunmediátoros "bróker" Marcsié volt.

Forrás: index.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Vajon befogadja az ügyészség a feljelentést? Nehogy egyből visszadobja, megalapozottság hiánya miatt.
Sík ideg vagyok az izgalomtól.
tudode
Előfordulhat az is, az eddigi AGYMENÉSÜK következtében, hogy a GAZDI beáldozta Mr 20%-ot, ezzel a HIHETETLEN történettel, annak érdekében, hogy szálljanak le a NEMZET VŐJÉRŐL, mert az neki KÖZJOGI MÉLTÓSÁGÁBA kerülhet a választás előtt uszkve 3 héttel::
.
2018. március 12. hétfő
------- Kiterjedt céghálózat segítette az Elios diadalmenetét a közvilágítás-korszerűsítési piacon
atlatszo.hu/2018/03/12/kiterjedt-ceghalozat-segitette-az-elios-diadalmenetet-a-kozvilagitas-korszerusitesi-piacon/
.
dkehg2m1ads8n.cloudfront.net/wp-content/uploads/2018/03/elios_versenytarsak_abra_nagy.001.jpeg
.
És Magyarországon lőn SÖTÉTSÉG szinte minden városban, a "sajátos" POLITIKAI MŰVÉSZET gyakorlásában különösen!!!
namihami
@Shikari: Udvariasan megkérdezném Tőled, hogy miért minősül rágalomhadjáratnak az, ha valaki (ha már olyan hülye), de nyíltszinen vallja be, hogy ott volt, ő írta alá, anyucinak küldette volna a pénzt és három évig töprengett mindezen malőrökön?
Ha Te aláírsz egy papírt, akkor utána ""rágalomhadjárat"" szót ki mered ejteni a szádon? Szerződést íratsz, hogy nem Te kéred a jattost, hanem a ""nemstróman"" anyukád? Tudod, aki 84 évesen váltott profilt és állt be malacosnak. Mert ez a Kupak még MÉG erre is képes volt.
Hogyan tudod, vagy képes vagy ezt még megmagyarázni? Hiszen ez egy szimpla írásos önfeljelentés.
human
@Shikari: Mindig is tudtuk, hogy lassú felfogású a Kósa. Gondolom ezért tesz csak most feljelentést egy ügyben amiben ezermilliárdokról van szó.
De álljunk már meg egy pillanatra. Az szerinted természetes dolog, hogy egy minisztert megkeresnek azzal, hogy 1300 milliárdot segítsen már befektetni és a miniszter készséggel áll rendelkezésre, de kér 800 milliót cserébe amit valamiért nem a saját, hanem édesanyja számlájára kér? Ez van a közjegyző által hitelesített papírokban. Ez rendben van?
human
@namihami: :) Ha előbb látom amit írtál nem válaszolok Shikari-nak. Szinte pont ugyanazt írtam.
human
@Shikari: "Az is árulkodó, hogy épp a választások előtt derül ki ez, vagy az!"
Ezt nem igazán értem miért írod le. Mintha a fidesz nem ezt csinálta volna minden választás előtt. Nem kell a szűzlányt játszanod.
A megismert tényekre (közjegyzői iratok) nyomozás nélkül is tudsz válaszolni. Normális dolog, hogy Kósa Lajos egy rendkívül ígéretes ügyletért 800 milliót kér és azt az édesanyjánál próbálja elrejteni?
human
@Shikari: 1. A fővárosi közjegyző állította ki az iratokat arról, hogy amennyiben 1300 milliárd forint kötvénybefektetés megtörténik Kósa Anyukája (biztos ő intézte :) kap 800 milliócskát.
Remélem ezt idáig elhiszed. Nem nekem, hanem a fővárosi közjegyzőnek.
2. Erről a Juhászos asszonyverésről lemaradtam. Milyen bizonyíték van?
human
@Shikari: 1. pontomhoz. Kósának sem hiszed el? Mert elismerte a papírok hitelességét.
Borsodi
nol.hu/belfold/letudott-otvenmilliot-2010-ota-1491521 Kósa felesége százmilliósra becsült fővárosi lakást vett, egy 120 millió forintot érő céget.Mama sertéstelepet most 800milla ajándék garázs Debrecenbe, a lakás nincs a térkép másolaton.Most ez a becsapás .Ez a sok véletlen Szerintem is ártatlan mint Farkas Flóri és szegényebb mint a miniszterünk.Juhász nem tudom.megverte vagy nem a feleségét az ő dolguk.De ezek gátlástalanul lopnak,károsítják az országot,és közbe verik a mellüket,hogy a haza védelme a cél.Melyik haza? Román Orosz mert minket fenyeget nem véd!
nezelodo
Hát Lajos jobb később mint soha feljelenteni. Van aki gyorsan, és van aki lassan kapcsol, van akinél meg évekig zakatolnak az áramkörök, mire megjelenik a kijelzőn valami. Csak nem a Lajos piszkált bele azokba az áramkörökbe?
Mondta is a Viktor, a Lajos volt a legokosabb köztünk. Majd kiderül, és az is, nem e fedősztori volt a háztartásbeli ajándéka ez elsíbolt milliárdok legalizálására?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.