Úgy nézett ki, Márki-Zay Péter győzelme megalapozza a teljes ellenzéki koordinációt. Orbán Viktor is jelezte, a Fidesz egyetlen ellenfélre készül. Ám az ellenzék tárgyalásaiból taktikázás lett. Maximum az MSZP-LMP egyeztetésből lehet visszalépési megállapodás.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Sajnos. Idióta, gazfickókból álló ellenzékünk van. Nem képesek összefogásra, hiszen magyarok.

A cigányok százszor különbek, ők összezárnak bármi történjék is.
vukkocska
@Peller Anikó: Nem kéne talán az ilyen cikkeknek bedőlni. Ez arra kell, amit Nálad is elértek, hogy hergeljék az embereket, és esetleg el se menjenek szavazni. Olyan meg igazán nincs, hogy MSZP- LMP megállapodás, hiszen az MSZP már csapatban játszik. (MSZP-Párbeszéd-Liberálisok -DK-Szolidaritás). A mandátum helyek ki lettek osztva, és természetesen az MSZP is önállóan lemondhat a saját helyéről. Mint ahogy a DK is lemondott már más javára. De a saját mandátumszámukon belül.
papa.49
A csutigeci hátra dőlhet kér még egy kupica pálinkát a vejkótól és nyeri a választásokat ezzel a ,,törpeminoritás,, ellenzékkel szemben !!!
Béla333
Ma 14-e van, 19-ig lenne idő tárgyalni.
De most hallottam az ATV-ben, hogy az MSZP vezetők súgtak a vidéki szerveiknek, hogy folytassanak teljes intenzitással kampányt az MSZP jelöltjei mellett, mert nem lesz megállapodás az LMP-vel.
vukkocska
@Peller Anikó: Minden kívánságod így teljesüljön. Szorul a hurok Orbán és kormánya körül. Ma éppen Szél Bernadett javára lépett vissza a DK, méghozzá olyan személlyel, aki szakértője a választási törvénynek, Tóth Zoltán lépett vissza.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.