A Közös Ország Mozgalom március 25-re vitafórumot hirdetett, amelyre meghívta a nagyobb pártok listavezetőit. „Jól működő demokráciákban a választásokat a pártok vezetőinek nyilvános vitája előzi meg, ahol a politikusok kiállnak a választók elé, ütköztetik érveiket és bemutatják programjukat. Ez teremti meg a lehetőséget arra, hogy a listavezetők megosszák velünk elképzeléseiket az ország jövőjéről, valamint bemutassák azon intézkedéseket, amelyekkel a polgárok életszínvonalának javítását tűzik ki célul” - írják. Orbán az ilyen meghívásokra legtöbbször nem is reagál, most viszont Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója válaszolt a nevében. Röviden: Orbán nem vitázik, mert rajta kívül senki más nem vitaképes.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: koszpeko
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Orbánnal vitatkozni annyi, mint egy verébbel sakkozni !
Ha jól emlékszem a Medgyessy is a földbe döngölt pedig az sem egy orátor
de te meg csak azt tudod elmondani amit leírtak a pribékjeid, de szerintem annak
sem érted a még a felét sem.
A " tisztelt hölgyeim és uraim " is csak felolvasással működik neked.
RonaGyuri
világos - szerinte - az országnak az érdeke, hogy ő uralkodjon!, s aki ez ellen fellép az gazember! =))
Commenter
Szerintem nem csak a viták elől való elzárkózás kapcsán veszi semmibe az embereket, mármint azokat akik nem az ő emberei, vagy nem a határon túli szavazótáborához tartoznak), hanem mindig. Nem csak az embereket, hanem a jogállamiságot és az országot is semmibe veszi. Pedig bőven kapott rá esélyt hogy ne ez legyen, hiszen a 2/3-os többségét az ország javára is fordíthatta volna, és ahogy akkor igérte, azokat is képviselhette volna akik nem rá szavaztak. Maximálisan visszaélt a 2/3-ad adta lehetőségekkel ráadásul ultraprimitív módon, a sajátjait és a saját, máshol nem létező illiberális demokráciáját stafírungolta ki. Stadionokkal, strómanokkal, buta ,képzetlen és korrupt kormánnyal stb. A rendszere valójában egy áldemokráciának álcázott "puha' diktatúra. Kívül-belül rohad ő is, a nagy opportunista szélkakas, az örök eszmeváltó, (a kommunistából lett liberális anti-liberális) akár a rendszere, a civilizált Európában sem neki, sem rendszerének semmi keresnivalója nincs.
quadrocopter
Még ebben a tárgyban is hazudoznak!

Birkák! Ennyire hülyének néz benneteket (is) Őfelsegge!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.