Minél nagyobb részt akart hasítani az örökségből Kósa Lajos, állítja a csengeri asszony rokona, miközben a településen azt mesélik, fűnek fának tartozott a miniszter "megbízója". A miniszterelnök álláspontja a Kósa Lajost ért támadásokról: kampánylyukból kampányszél fúj - tolmácsolta tömören Orbán Viktor álláspontját Havasi Bertalan. Persze meglepő is lenne, ha a miniszterelnök a kampányfinisben lehúzná a Fidesz egyik arcát - igaz, az élet megteszi helyette. Azonban a Kósa által most csalónak nevezett nő rokonsága szerint a tárca nélküli miniszter szülinapozni is járt a csengeri asszony házához

(Forrás: nepszava.hu, Commenter által)

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Persze, hogy nem rázta meg a Gecit, tudta nélkül Kósa nem merte volna megugrani!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@tudode: Pont ma jegyeztem meg a postán, amikor húsz-ezer Ft-os pénzesutalvány feladáséért igazolványt, aláírást kértek, hogy nem a Kósa milliárdjait küldöm postán... Tiszta röhej, hogy mire kényszerítik a harisnya és biztosítás árusítása mellett a dolgozóikat a posta és az állam urai. Közben ők a főtolvajok, és egy kiflitolvajt is rabszíjon vezetgetnek, a Selmeci kuszafogút kivéve, az "ország sorsát eldöntő rablásáért".
bencemacska
@nemkati: ma, 20:40
Na, ezt nevezi ő átverésnek! Nincs meg a sporttáskában kapott pénznek a papírja!
Most mit mond a mama, hány évig gyűjtögette a nyugdíját, mire összejött a sertésfarm ára???-:))
Szeparepa2
Hamarosan kínhalált döglesz a lámpavason te hazaáruló náci rablógyilkos patkány...
nezelodo
@nyanya001: tegnap 23:26. Ugyanazt feltételezik a mezítlábas, átlag állampolgárról is. Tényleg elvesztették már régen a valóssággal a kapcsolatukat. Ékesen jelzi az is, hogy miféle félkegyelműeket állítanak rá a fórumozókra is trollkodni.. Ordít minden megnyilatkozásukból, hogy a Fletó szabadította ki a sárga ház bezárásával őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél