A Somogy Megyei Főügyészség jogszabályi kötelezettségének eleget téve szerdán megszüntette a hivatalos személyi jelleg színlelésével elkövetett befolyással üzérkedés és más bűncselekmények miatt indított bűnügyben Kőrös Gusztáv Tibor előzetes letartóztatását - közölte a rendőrség.

Forrás: index.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
A bajai kamu videó: www.youtube.com/watch?v=3I4x963_Acs

5 éves az ügy. Polt Péter ügyészsége szándékosan húzza a nyomozást. És gondolom Orbán "rejtett erőforrása" (mert ilyen fajtákra gondolhatott ez alatt) felveszi a sok milliós kampánypénzt és soha nem is fogják behajtani rajta.
human
A végén persze azt írják, hogy a megyei főügyészség kérte a mentelmi jog felfüggesztését. Meglátjuk, hogy ugyanolyan gyorsan (1 nap) tudnak-e lépni, mint Czeglédy Csaba esetén.
karma1
@human: Dehat NEM fuggesztettek fel a mentelmi jogat, hanem arra hivatkozva KIENGEDTEK! Es o raadasul elkovette a videohamisitast, mig Czegledy SEMMIT nem kovetett el, csak nem akar Gyurcsanyra vallani!

Ezt a rohadt kettosmercet,... Kiloni poltot az elso oraban azutan, hogy bezartak a szavazohelyisegek...
papa.49
@karma1: Igazi kettősmérce, már a látványra se figyelnek, ha megint nyernek kurva világ jön ránk az biztos !!!
human
@karma1: Az úgy volt, hogy először őrizetbe vették, majd mentelmi jogot kapott és kiengedték és ez után kezdeményezte az ügyészség a mentelmi jog felfüggesztését. És most várunk az eredményre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.