A Jobbik közben feljelentette és vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményezett ellene, mert szerintük egy ekkora értékű ajándékot fel kellett volna tüntetnie a vagyonnyilatkozatában.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Lézer sem akart anno ugatni a londoini kiruccanásról a "hivatali quró-útról" nylván ",vadászetikai" okokból, nem?
karma1
Te idiota tomjenzsoti! A vadaszat nem tevesztendo ossze az orvosi vagy az ugyvedi hivatassal!
Az altalad leolt artatlan allatok meg ugyse tudnanak nyilatkozni anyagi ugyekben...
nemkati
Nekem már az gusztustalan, hogy egy magát kereszténynek valló ember, aki az ölést elvekben főbenjáró bűnnek kellene tekintse, kedvét leli az ártatlan állatok leölésében (saját szavaival: ez az ő egyetlen hobbyja). A következő, hogy nem is tudja, miféle állatot ölt meg (jávor szarvas/rénszarvas), amiről kiderült, hogy vadon élő egyedei Svédországban már nincsenek, csak házilag tenyésztettek. Aztán, illetve korábban, védett madarak vadászhatóságáért lobbizott a fenenagy szórakozásának kielégítése érdekében. Most meg arra buzdítgatja a HírTv riportereit, hogy hívják meg jegesmedve vadászatra, mert az neki a vágyai netovábbja lenne. Talán külön öröm lenne neki, hogy talán egy kihalófélben levő veszélyeztetett állatfaj utolsó egyedét ő ölhetné meg.
staro2
Semjén meg az etika egy mondatban?
Na ne röhögtessük egymást.
RonaGyuri
Rokonság és vadászetika

Két történet a közelebbi és a távolabbi múltból, igaz az utóbbiból vicc lett

Mindkettő a mi drága jó vice-nk a szentéletű Tömjény Sónyi legújabb (pontosabban az elmúlt napokban kiderült) kalandjai kapcsán ugrott be. Két fontos kijelentésről van szó:
Egyfelől; azt állította, hogy Svédországba a családja finanszírozásában járt vadászni, mint kiderült kormány-közeli cégek, sok megbízást elnyert tulajai (az sem tiszta, hogy nem céges költségekkel-e) fizették.
Másfelől; kijelentette, hogy „Az ember nem beszél arról magánéleti ügyekben, hogy kivel, hol vadászott. Ez a legalapvetőbb vadászetikai dolog. És nem dicsekszik a zsákmányával”!
Nos az utóbbival kezdve felmerül bennem, hogy nem is o9éyen régen egy köztisztviselőt ezerrel megvegzáltak, mert ki akarta deríteni, hogy ki fizette Polt Péter vadászati szenvedélye kielégítését!!! =)) nem állom meg, hogy ne jegyezzem meg, hogy ez volt az a pillanat, mikor elfelejtettek egy kellően nagyot rúgni Polt sz…os paraszt-bunkó alfelébe!!!
Ami pedig rokon, nem-rokon dolgot illeti akár hozhatnám példának a drága jó Dávidkát is, de nekem a régi erdélyi anekdota ugrik be, amiben a fiú az apjánál arról érdeklődik, hogy a komája az rokon-e? =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.