Ha önként nem távozik, Orbán Viktornak kell megvonnia pártja támogatását tőle. Ha önként nem távozik, Orbán Viktornak kell megvonnia pártja támogatását tőle. Az óra lejárt, Kósa Lajosnak kicsengettek! Ezt a szocialista Gurmai Zita közölte. Szerinte Kósa Lajos megbukott, a fideszes politikusnak mennie kell. Az MSZP hajdú-bihari képviselőjelöltje felszólította a volt polgármestert, hogy kérjen bocsánatot a debreceniektől, és azonnal távozzon a közéletből. Ha ehhez már nincs meg a józan ítélőképessége, akkor felszólítom Orbán Viktort, hogy vonja meg pártja támogatását a bukott politikusától. Ha ezt Orbán nem teszi, akkor osztozik Kósa bűnében. Gurmai Zita 24 órát adott Kósa Lajosnak a visszalépésre, illetve arra, hogy a kormányfő érdemben lépjen. Mint írta, jobb most távozni, mint 3 hét múlva dicstelenül megbukni. Kósa elárulta a debrecenieket. Ha nem lép magától, ők fogják megvonni a bizalmat – írta. Az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje később felszólította Orbán...

(Forrás: 24.hu, karma1 által)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsodi
Kutya nem eszi meg a kölykét! Orbán meg nem foglya le váltani Lalát ez náluk természetes dolog.Rájuk nem vonatkozik semmi.A törvények csak ránk vonatkoznak.A fideszesek törvényen kívüliek.Mind addig ?
https://www.youtube.com/watch?v=WKzL8Y57jE8&t...
quadrocopter
Gyerekek! A rohadó nyugati diktatúrákban még azb orszégból is elköltözik egy olyan politikus, akit azonnal hazugságon fogják, amint azt kimondta! A zöme ilyen esetekben lemond!
Gecisztánban ez elképzelhetetlen!
Kósa ezerszer bizonytotta, hogy érdemi, társadalmilag hasznos munkára egyszerűen alkalmatlan, ő lett most a horda aktuális sunyi hülyéje!
Borsodi
Kutya nem eszi meg a kölykét! Orbán meg nem foglya le váltani Lalát ez náluk természetes dolog.Rájuk nem vonatkozik semmi.A törvények csak ránk vonatkoznak.A fideszesek törvényen kívüliek.Mind addig ?
https://www.youtube.com/watch?v=WKzL8Y57jE8&t...
Szeparepa2
Nemodabuda! Azért ez nem lesz ilyen egyszerű hogy csak kalap-kabát és lelép... Mielőtt menne pár apróság azért még lesz! Először is például MINDEN ELCSALT, ELLOPOTT, ELSÍBOLT VAGYONT AZ UTOLSÓ FILLÉRIG SZÉPEN VISSZAAD, legyen az ingó vagy ingatlan, számlapénz, készpénz, kötvény részvény, bármi vagyontárgy... holdudvartól is strómanjaitól is, családtagjainak, haveroknak, szomszédnak, fűszeresnek átjátszott vagyont is FILL-ÉR-RE!!! Ha még marad valamit azt meg szépen kártérítésként beszolgáltatja, az utolsó mandzsettagombig SEMMIJE SEM MARADHAT!!! TELJES TÖKÉLETES VAGYONELKOBZÁS!!! Ezután pedig szépen BEVONUL A HELYÉRE TÉNYLEGES ÉLETFOGYTIG FEGYHÁZBA... és minden nap hálaimát mormolhat, hogy nem lincseltük meg a picsába és lógattuk fel Debrecen lámpavasaira...
nem tibi
@Szeparepa2: Ha ezek mmindent visszaadnak az államadósság májusban 0
karma1
@Szeparepa2: @nem tibi: Errol beszelek mar allati regota: AZONNAL vezetoszarat legeloszor poltnak, orbannak, es valoban: SENKI se tudja elhagyni az orszagot, ill, aki elhagyta, azok ellen Unterpol korozest azonnal, Svajcban pedig igenis befagyasztani a kis hatitatyoban kisibolt milliardokat!
TELJES VAGYONELKOBZAS - ez a modszer rajuk is kell, hogy vonatkozzon, sot, rajuk leginkabb! Soha tobbet nem adni a kezebe egy embernek, egy partnak sem a kezebe, hogy ez megegyszer elo ne fordulhasson. Es lesz itt penz azonnal a kasszaban, csak vissza kell tenni oda a penzt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél