Az LMP társelnöke Szél Bernadettel tartott fórumot. Szél szerint az MSZP-nek, az LMP-nek és a Jobbiknak egy asztalhoz kell ülniük, Hadházy szerint nem lehet kivárni a Fidesz összeomlását.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Szél szerint az MSZP-nek, az LMP-nek és a Jobbiknak egy asztalhoz kell ülniük.

Helyes, ez az első lépés, az ülés.

A második, hogy meg is kell egyezni ! Van még erre vagy 5 percetek...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bencemacska
Egyetértek veled, Hadházy!!!
Mi lenne, ha ezt nem nekünk mondanád, hanem az elnök társaddal és az écesz-géberetekkel értetnéd meg???
Peller Anikó
Szél szerint az MSZP-nek, az LMP-nek és a Jobbiknak egy asztalhoz kell ülniük.

Helyes, ez az első lépés, az ülés.

A második, hogy meg is kell egyezni ! Van még erre vagy 5 percetek...
wagabund
meg kell nyerni? akkor tessék szólni a szavazatszámlálóknak..
nem tibi
@Peller Anikó: Látod ? Értesz te ehhez , a Howking ügyet hagyd a p...ba .
Felejtsd el ! Olvastam mind , de érdemben nem jutottam sehová sem a te sem mások igazában úgyhogy
felejtsd el ! Bztos volt valami amit tudsz és más nem ( itt ez sűrűn előfordul és ezt nem mások negatívuma ) a kommentelés a magánvélemények szabad leírása egy bizonyos feldobott témában . Mindenkinek jogában van bármilyen vélemény közlése . Ez az igazi demokrácia és
ez fontos, lényeges rész ennek a rendszernek amibe becsatlakoztunk 1990 -ben .
Hogy kiálltál a véleményed mellett és próbáltad észérvekkel megvédeni ? Az csak a szabad véleménnyilvánítás mellett kiálló ,az összes szabad ember képviseletét erősíti .
Hogy igazad volt vagy sem ? Azt hosszú -hosszú elemzés és rengeteg vita fogja követni a
Propelller adminisztráció a NASA Elien Watching System az FBI X Files team , a PENTAGON UFO US Government , a Section 51 ,az UFO Organizations in the USA, a svájci CERN LHC , Az USA CiA Ufo Lights , a ruszki KGB A Moszad ufo section által .
Jó hétvégét és jó pihenést kívánunk ! The trust out of there ! : -)
Béla333
Semmi haszna nem volt annak, (eddig) hogy az LMP megváltoztatva a politizálását, Orbánék leváltása érdekében tárgyalásokat kezdett az MSZP-vel, a Jobbikkal, a Momentummal.
Az MSZP a jelek szerint úgy gondolta, hogy majd az LMP lemond vagy 10 körzetről, cserébe kaphat-1-2-őt és ennyi. a Jobbik meg azt mondja, : ők az MSZP-vel nem akar semmit.
Az MSZP egy tegnapi hír szerint a vidéki szerveinek olyan üzenetet küldött, hogy folytassák a kampányt az MSZP jelöltek mellett, mert nem lesz megállapodás az LMP-vel.
Akkor kinek fontos a Fidesz elzargatása?
Március 19!!! Már csak 4 nap!
Ha nem kezdődnek összevont tárgyalások, marad a Fidesz!
Követelje mindenki ki a saját pártjánál a tárgyalást!
Orbánéknak menniük kell!
Pálinkás Pál
@Béla333: Te...egy visszaléptetési dolog nem arról szól ,hogy egyenlő arányban tesszük...az meg hogy nektek csak max 1-2 helyen van esélyetek,az nehogy már más hibája legyen..mindenhol az esélyes javára kell visszaléptetni,pártállás nélkül!!! A másik...
"Március 19!!! Már csak 4 nap!
Ha nem kezdődnek összevont tárgyalások, marad a Fidesz!
Követelje mindenki ki a saját pártjánál a tárgyalást!"
ezt hogy gondolod??? Kiadta a nöstény ördögöd az ukászt ,azt úgy kell ugrálni??? Hogy felvilágosítsalak,nem vagytok ti tényező ebben az egyenletben..nagy eséllyel a parlamentbe sem juttok be!!
Commenter
Igaza van Hadházy Ákosnak, (akinek egyébként a Fidesz szerint már rég távoznia kellett volna a közéletből, hogy hogy még mindig benne van?! :) ) mert körülöttünk is vészesen fogy a levegő, akár csak a Fidesz körül a sorozatos botrányaik kapcsán, amire o. viktor csak legyint, mert ő nem foglalkozik holmi (nö)ügyekkel és üzleti ügyekkel. Ne csak mondja az ellenzék hanem cselekedjen de villámgyorsan: még a választások előtt írjanak alá egy megállapodást arról hogy valóban összefognak az o. rezsim leváltása érdekében. Ellenzéki kerekasztal reloaded-et lehet kérni, mert az ország a padlón van, kivéreztették, lejáratták, elszigatelték a civilizált Európától. Most olyan a közhangulat, hogy itt a lehetőség a történelmi pillanatot megragadni. Ha elmulasztják, és nem teszünk az lesz amit ov mondott: még legalább 25 évre itt maradnak, az ország pedig lesüllyed a harmadik világ politikai, gazdasági és társadalmi szintjére. Ne engedjék, tegyenek ellene,tényleges összefogással, mert a győzelemre csak így van esély!
Peller Anikó
@nem tibi: kösz tibi nem, biztosíthatlak hogy a hókinghoz százszor jobban értek minta 6házihoz.
Béla333
@Pálinkás Pál: 07.33
Fölösleges arról beszélni, hogy ki hány helyen léptet vissza, ha az MSZP a háttérben azt hirdeti, hogy nem is lesz megállapodás.
Egyébként meg ha a közismerten hazudozó közvéleménykutatók támogatottsági adatait vesszük figyelembe és ahhoz arányosítunk akkor sem kapunk reális képet.
Igazad van egyébként, hogy az esélyes javára kell visszalépni, annak a kiderítését szolgálta volna az előválasztás, amit az MSZP/DK elszabotálta. De ezt hagyjuk ma már.
A többi az csak a tőled megismert bunkó szuttyogás, semmi több!
Béla333
"Az LMP szerencsére felismerte a helyzet súlyát, ha pedig az MSZP és a Jobbik is összefogna, azt egészen valószínűvé tenné Orbán bukását. Nem véletlenül félnek ettől a legjobban Viktorék. De ha nem így lesz, az emberekben azt mindenképp tudatosítani kell még, hogy a tét hatalmas, vissza nem térő alkalom ez arra, hogy választáson legyenek Viktorék elhajtva a nagy büdös faszba. S. Lajos médiabirodalma biztos szolgáltatja még a további muníciót a fideszesek lejáratásához, aminek ugyan már nincs sok köze a hiteles újságíráshoz, de bizsergető érzés látni, ahogy a saját fegyverükkel lövik a reszkető NER-lovagokat, akik menekülnek a nyilvánosság elől.

Nagyon rezeg tehát a léc Viktornak, nagyon jól áll az Orbánváltás projekt, most a legfontosabb, hogy az ellenzék felelős politikusai felnőjenek a feladathoz a koordinált visszalépésekkel, hogy a nép nyugodtan és minden fontos információ birtokában mondhasson ítéletet a Fidesz nevű iszonyat káros, az ország fejlődését legalább 10 évvel visszavető szekta felett. "
index.hu/i2/#bloghu/mentalisdeficit/2018/03/13/mar_csak_egy_dolog_hianyzik_orban_bukasahoz
Pálinkás Pál
@Béla333: Miért is bunkó szuttyogás??? Mi nem igaz abból amit írtam???
Béla333
@Pálinkás Pál: 08.40
Nincs kedvem személyeskedő vitát folytatni, de ha valaki egy párt egyik vezetőjét rendszeresen "nőstény ördög" meg ehhez hasonló nevekkel illet, azt minek lehet másnak nevezni?
Pálinkás Pál
Azt hiszem ez még bőven belüll van azon amit egy közszereplőnek el kell viselnie!!
Béla333
@Pálinkás Pál: 09.07
Szél Bernadett el is viseli, (szerintem nem is tud rólad), én nem viselem el.
És én nem vagyok közszereplő!
Pálinkás Pál
Az szíved joga...mellesleg,te sokkal olyanabbakat írsz Fletóról...én mivel hölgy,próbálok finoman fogalmazni
koszpeko
@Béla333: Ígértem valamit, de meg kell szegjem.
Mégpedig, hogy nem vagyok hajlandó veled vitázni.
Hisztiztél,hogy 2002-ben miért nem volt elszámoltatás.
Ajánlom figyelmedbe ezt a videót a 29.00-tól.

www.youtube.com/watch?v=BXQMV-YLbvw
koszpeko
@Béla333: Ugyan ez a videó 35.40-től
Béla333
@koszpeko: 09.17
Most nincs energiám Polt pályáját átbeszélni, (elkapott az influenza) nyilván Gulyásnak is van igazsága, de az alábbi cikkek is elég komoly anyagok. Jól mutatják, hogy Polt mennyire megfelelő volt mindkét oldali politikusi "elit" számára!

atlatszo.hu/2016/06/27/az-orban-rendszer-legfontosabb-pillere-polt-peter-legfobb-ugyesz-palyaive/

atlatszo.hu/2016/09/19/gyulnek-a-csontvazak-polt-peter-szekrenyeben-igy-zullott-az-ugyeszseg-a-politika-kiszolgalojava/

A K&H Kulcsár ügyön ment el az egész...
koszpeko
@Béla333: Végre valamit jól látsz.
Gyógyulj meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.