Félreérthetetlen nyilatkozatot tett politikai kérdésben Csányi Sándor az országgyűlési választások előtt. Az OTP Bank vezére a Bloombergnek azt mondta, hogy a magyar bankrendszernek az kedvezne, ha a jelenlegi kormánypártok maradnának hatalomban április 8. után. Ezt követően a héten az OTP Ingatlanbefektetési Alap érdemi befolyást szerzett az egyik Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó tőzsdei cégben.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nem mintha fennállna a veszélye, hogy orbáni-birkák Bloomberg-et olvasnák, de meg kell jegyezzem, hogy:
az egyházi emberkék, s a elszakított nemzettest üdvöskéi után az OTP és az MLSZ is aktivizálta magát! =))
RonaGyuri
Nem mintha fennállna a veszélye, hogy orbáni-birkák Bloomberg-et olvasnák, de meg kell jegyezzem, hogy:
az egyházi emberkék, s a elszakított nemzettest üdvöskéi után az OTP és az MLSZ is aktivizálta magát! =))
Levendula
@RonaGyuri: Majdnem mindenkinek van mit féltenie... rajtam kívül.
Zeta
Anno, mikor a szocik akartak bankadót emelni, Csanyi kiakarta vinni az országból az OTP t , akkori nyilatkozata szerint. Vajon mert felelt meg neki az Orbán 200 mrd forint a Gyurcsány 17 mrd jével szemben. Csak nem , mert mellette rengeteg kiskaput kaptak , a pénzük visszaszerzésére? Másért miért?
Hogy van az , hogy a bankok tavaly zárták a legjobb évüket?
Vagy olyan mint a multik megadóztatása, hogy közben meg a kis és középvállalkozások helyett a multikat támogatják 100 milliárdokkal , csendben a fű alatt 200mrd vel.
justhpeter
Igen. Ma már Csányinak is van mit féltenie. Az ügyfeleinek már nincs.
bakegya
CSÁNYI PAPI IS JOBB HA TUDJA-ő aztán mindent megtett már elég régen azért,hogy-a SOROS RÖHÖGHESSEN RAJTA A VÉGÉN,de az ő igen jól titkolt haverja az ORSOS VICCTOR MEG AZTÁN MÉG HAHOTÁZNI IS FOG AMIKOR ŐT PITYEREGVE TEMETIK A MAGYAROK MINT A NEMZET ÖRÖKKÉ IMÁDOTT UZSORÁSÁT-(sanyi papit még lefizetni se kellett a maffiának volt mibű pazarolni neki a túlélésért)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.