A szervezők nem spórolnak, hogy erőt mutatva támogassák meg a gyengülő Fideszt. Ami késik, nem múlik. Előző cikkünkben szóvá tettük, a korábbiaktól eltérően a Fidesz eddig nem kérte fel híveit, vegyenek részt a Békemeneten. Most már azonban senkinek nem lehet hiányérzete: Hidvéghi Balázs, a kormánypárt kommunikációs igazgatója kedden bejelentette, hogy a Fidesz csatlakozik a március 15-i, csütörtöki – lengyel vendégtüntetőkkel kiegészülő – felvonuláshoz. A Békemenet résztvevői a budai oldalról, a Bem térről mennek át a Kossuth térre, hogy meghallgassák Orbán Viktor kormányfő beszédét. Csatlakozott a Békemenethez a KDNP, ha pedig még ez se lenne elég, a Lungo Drom is. Utóbbinak Farkas Flórián fideszes országgyűlési képviselő, miniszterelnöki biztos az elnöke, aki – kinevezési papírja szerint – Orbán Viktor irányításával végzi tevékenységét. Farkas Flórián az a roma politikus, aki sorozatos korrupciógyanús ügyei után nem selyemzsinórt, hanem biztos befutó parlamenti helyet...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
Én kihagynám ezt a konjunktúra-lovagot!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Békemenet a békeharc folytatása

A magyar média két aduásza fogalmazta meg ma, a békemenet lényegét

„A Békemenet valójában a harc eszköze. Célja az elrettentés demonstrálása. Az ellenfél visszariasztása ” – írta „G. Fodor Gábor, a Századvég elnökhelyettesének, a 888.hu főszerkesztőjének írása az Origónak”-ban.
Sokkal summantósabb Zsóti, aki azzal indít, hogy „azt gondolja mirólunk, hogy menthetetlenül provinciálisak, földhözragadtak, ázsiaiak, maradiak vagyunk, bezárva saját rögeszméinkbe, hagyományainkba, tévhiteinkbe, jó esetben is afféle ’völkischek’ vagyunk, olyan népek, ami a fasizmus előszobája”, majd „Ezt akarták (és akarják!) a ’68-as ’nagy generáció’ törpéi”, végül „Mi a békemenet célja? Hogy mindez ne valósulhasson meg. Mi a választás tétje? Hogy ők ne foghassanak hozzá a megvalósításhoz.
Csak azért, hogy úgy adhassuk tovább ezt az országot, ezt a kultúrát, ezt a civilizációt az utódainknak, amiképpen mi megörököltük az őseink¬től. Hogy meg ne szakadjon a jogfolytonosság.”! =))
Ja mindezt ugye a vöröskatona unokája, az SS-be „magyarként jeleskedő” felmenőkkel rendelkező, no meg a párttitkárkölök által fémjelzett bagázs teszi meg.
Végezetül álljon itt egy vicc a létezőből, amit a Zsóti-félék azonnal rohantak a dékániba jelenteni; Ollyan békeharc lesz itt hamarosan, hogy kő kövön sem marad! =))
TASzSz
Én kihagynám ezt a konjunktúra-lovagot!
csipetke
Orbán díszcigánya nélkül semmit nem ér a felvonulás!Minél több pénzt tud valaki sikkasztani a nagy közösből,a fidesz ranglétráján úgy kerül egyre feljebb.Főleg,ha egy rakás analfabéta romát sikerül megvennie a felvonulásra pár forintért...
RonaGyuri
@csipetke: alig várom, hogy a derék ide-degenerált fun-ok lelkendezzenek, hogy együtt menetelhetnek ezzel a féreggel! =))
Cicamama55
Mindenki ott lesz, akinek a jelenlegi jó léte és a szabadsága forog kockán a választásokkor. Ja!!! S aki külföldön él, de ingyen és bérmentve tölthet hazánkban 1-2 napot! Ingyen "hami- dőzsi" országunk asztalán! A számlát meg itt hagyják nekünk...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.