Nyilatkozott a svéd Aftonbladetnek az a svéd-magyar nő, aki a magyar közszolgálati televízióban azt nyilatkozta: azért költözött haza Svédországból, mert annyira rossz már ott a közbiztonság a migránsok miatt. Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon! Már Magyarországon sem érzi magát biztonságban a svéd-magyar nő Eddig csak Svédország volt veszélyes a migránsok miatt, de az Index miatt úgy tűnik, fordult a kocka. 1570 · Mar 14, 2018 06:34pm Tovább a kommentekhez Facebook Comments Az Aftonbladet beszámolt a nagy port kavart interjúról, arról, hogy a nő, a 43 éves Natalie Contessa af Sandeberg horrorisztikusnak festette le Svédországot. Arról is beszámolt az Aftonbladet, hogy az Index kiderítette a nő svédországi múltját, azt, hogy több ízben is elmarasztalták a hatóságok odakint.

Forrás: index.hu
Feltöltő: SystemError
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Így kell jól keresni a NER-ben. Eljövök mert "migránsok" és itthonról is elmegyek a migránsok miatt.. 2 fizetés egy csapásra:) Ránézésre is egy kiégett drogos pszichopata. Ezeket szereti a Habony, mint a Baukót is. Olcsó pénzért eladja magát az ilyen!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
@SystemError: Tudod,Hofi örökbecsűje sok emberre ráillik,a fidesznél meg különösen,"Jó pénzért,szopok,nyalok,gombot varrok".És itt mitől fél ez a luvnya?Ja,csak attól,hogy idáig elért a híre?Hát,ez sz@r ügy,mert innentől azt se hiszi el senki,amit kérdez...
karma1
Szoval azoknak a mocskos svedeknek ad interjut, akik nem tujak kezelni - szerinte - a migranskerdest...
Csak azt mondja meg: AKKOR MOST HOVA?
Ha nem Magyarorszagra, nem Svedorszagba, akkor CSAK MONDOM, TE HULYE KURVA, OTT MEGINT TE LESZEL A MIGRANS es a VESZELYHOZO!

Ha jol ertem, akkor most Magyarorszagot szarozza a svedek elott...
Talan mintha megint baromira mellenyult volna a kormanyzat, hogy kivel csinal migransellenes propagandat...Ezzel most pontosan az ellenkezo eredmenyt erte el, mert most mar mindenki tudja a vilagban, hogy orban ugyan ellenzi a netelepitest, de azert ez a bringa elkoltozik mar Ma.o.-rol is, mert biztosan kapott a fejire a magyaroktol is...
Mindenesetre ez a hulye ribanc mar elore kigolyozta magat nehany demokratikus orszagbol.
simmering73
Sikerült beszélnünk a Németországban élő barátainkkal. Semmi sem igaz ebből a migránsfóbiából. Az ő városukban egy migráns család van, ott élnek, becsületesen dolgoznak. Ellenben egyre több migráns magyar érkezik, akik eladják itthon a házaikat és ott telepednek le. Még annyit mondott, hogy nekik nem lehet szavazni (magyar állampolgárságuk megmaradt), hogy miért, még nem tudom, mert megszakadt a telefon. Azt viszont most is megerősítették, hogy soha többet nem költöznek vissza (tíz éve élnek kint).
quadrocopter
Megbukott ez a mutatvány is! Van még valami - csicskák?
papa.49
Akkor menjen tovább a hülye picsa !!!
karma1
@simmering73: Mert a szavazashoz minimum az allando letelepedesi engedelynek kell meglennie, ami NEM azonos az allampolgarsaggal, ugyanis csak arra jogosit, hogy meghatarozatlan ideig eljel, dolgozzal, adozzal az adott orszagban (es persze teljes jogon elvezd a szocialis juttatasokat is), ha viszont buncselekmenyt kovetsz el, akkor ezt a letelepedesit visszavonjak es kiutasitanak (hazatoloncolnak) az anyaorszagba.
Ezzel mar lehet szavazni, de mire ezt a papirt megszerzik, az minimum 3 ev egy normalis orszagban. Az allando letelepedesi NEM azonos a munkavallalasival!
Aztan ha mar X ideje megvan az allando letelepedesid, akkor lehet folyamodni az allampolgarsagert, es csak allampolgarkent van mindenhez teljes jogod, ill. csak allampolgarsaggal lehet nemet utleveled.
Nekem is el ott baratom, tanit ott mar evek ota, es egyaltalan nem erzi a "migrans nyomast"...
Nade ha valaki most Magyarorszagon csak a kiralyi tv-t radiot nezi-hallgatja, es csak meszaros meg stefka szennylapjait olvassa, egy zsakfaluban, akkor annak mindent le lehet nyomni a torkan,.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.