Nagyjából két busznyi emberrel fényképezkedett Kósa Lajos.

Elindultunk!

– írta ki Kósa Lajos a képek alá, amiket a Facebookra posztolta ki. A képek szerint nagyjából két busznyi ember vágott neki az útnak, hogy részt vegyenek a Békemeneten.

Kósa Lajos elindult Debrecenből a Békemenetre

Kósának egyébként is emlékezetes ez a hét: a Magyar Nemzet írta meg a 2013 elején készült állítólagos közjegyzői dokumentum alapján, hogy valaki megbízta, hogy rendelkezzen egy 1300 milliárd forintnak megfelelő összeg felett.

Cikk-és címlapkép: Facebook/Kósa Lajos

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Gratulálok! Tolvaj, iskolázatlan, primitív, oligofrén, diszlexiás,agymosott csürhe a hasonlóan magas szellemi szinten levő lefizetetett szimpátia-tüntető csürhéhez.
Remélem megnyílik alattatok az út és elsüllyedtek egy jó nagy disznószaros kátyúba. Irány a pöcegödör, mert még mindig jobb mint a beigért sitt! Kupakka, utazik a kedves nem stróman mutter is?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Borsodi: a fidesz országos listájának 6. helyén szerepel-tehát biztos befutó,most meg a modern városok program gazdája,közvetlen orbán beosztottként.Miért mondana le?
Jó ez a lista:van rajta igazán "europeer" politikus is.!
1. Orbán Viktor
2. Semjén Zsolt
3. Kövér László
4. Mátrai Márta
5. Varga Mihály
6. Kósa Lajos
7. Lázár János
8. Rogán Antal
9. Navracsics Tibor
10. Harrach Péter
nezelodo
@Pálinkás Pál: 11:49. Nagy úr ám a videofelvétel amit az ilyen és helyi fideszes bulik után átnéztek, hogy ki nem volt ott! Ezt még ez a szerencsétlen, mert ehhez volt esze, polgiként minden esetben alkalmazta.
Az első békamenet javadalmazása öt vagy hatezer kp , meg az egyenszatyor kaja volt, csongrádi részvevőtől tudom plusz az ingyenbusz. Szóval ma is jó napjuk volt a számla nélküli buszoztatóknak. Végül is a neylonszatyros átutalásról hogyan állítson ki a fdeszmaffia számlát?
Eladott Ország
@Gyuri Géderről: kanadaihirlap.com/2018/03/15/zombi-szentek-menete/
Most külföldiek jönnek, esetleg nagyobb számban is, eseményturistának. Felzaklatott, frusztrált, helyismerettel, magyar nyelvtudással nem feltétlenül rendelkező emberek. A maguk igényeivel, decibeljeivel, kultúrájával. A hipotetikus migránsok helyett a valóságban. Mindenki fogadja őket szeretettel. Mert tudjuk, hogy a békemenetre csupa akadémikusi tudással felfegyverzett, szerzetesi fogadalmat tett, absztinens és galamblelkű ember fog idebuszozni. Illetve buszozott ide.
terlasz
2 busznyi ember Debrecenből? Nagyon kevéske!
nezelodo
@terlasz: Még egy kisebb településről is három ingyen busz indult az előző acsarkodó "békemenetre", de azóta a település a császárát lecserélte egy várkapitányra. Gondolom mára már csak az egyház szervez utaztatást a király népünnepélyére, lurdi kirándulásnak álcázva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.