A 444 szerkesztősége vadonatúj videósorozatot indított, hogy bemutassák Oroszország vészjóslóan növekvő befolyását Magyarországon. Az első videót szerdán este tették elérhetővé, és rögtön kemény lett, mint a vodka éhgyomorra.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: nihil
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nihil
fidesz: Nekünk Oroszország az első!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Nessy: Eppen ma esedekes a paksi kolcson reszletfizetese. orbanc azt mondta, hogy maris fizetnek vissza az eloszor lehivott 100 milliobol...:o)
Commenter
Orbán, 1989, Hősök tere, Nagy Imre temetésén: "Ruszkik, haza! (már rég elkezdtek akkor hazafelé menni nélküle is, mert omladozott a szocializmus bástyája)
Orbán 2014-2018: Vologya és ruszkik, vissza!
Igazi köpönyegforgató, hamisítatlan opportunista, gátlástalan szennyláda.
Magyarország zöme 2018: Orbán takarodj!
Magyarország békemenete, miniszterei,hívei: szeretünk, Viktor!
Ez van, de meddig még?
Nessy
@karma1: Maradt annyi a lenyúlás után? Vagy a költségvetés áll helyt?
Ez a kérdés!
lampa laz
Uhhhhh, ez tényleg erős még nekünk is, akik már rég rájöttünk orbán erős vonzódását illetően putyin és az általa kialakított hataloma iránt, amit nem is átallott kimondani.
karma1
@Nessy: Ahogy Tota W mondja az egyik Nyugati Feny cikkeben, hogy rogant es habonyt el kell kapni, fejreallitani, es addig razni oket, amig ki nem hullik beloluk az osszes penz...
Es tenyleg igy van... Megvan a zsozso, kicsit utana kell menni, es lesznek szorgalmas emberek - sot, mar vannak is - akik szepen mindent osszeszednek, hogy milyen uton-modon tuntek el az allami penzek.
TELJES VAGYONELKOBZAS - vagyis visszaterelni a penzeket a nemzet kasszajaba a maganzsebekbol.
Commenter
@nihil: Nem is, mert a kampány plakátok szerint Magyarország az első nekik. Hazudnak, most is mint mindig nem nappal, délben meg este, hanem 24/7. Az sem igaz, amit kérdeznek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.