2010-ig a Fidesz szavazói voltak a leginkább oroszellenesek, de most már ők szeretik legjobban Oroszországot. A HVG számára készített Medián-felmérésből kiderül: a paksi beruházást támogatói vannak többségben a fideszesek között, pedig a teljes lakosságnak alig a harmada mondja azt, hogy jó ötlet orosz pénzből csinálni mindezt. De csalódtak a fideszesek az USA új elnökében is. 2016 decemberében a Fidesz-szavazók 47 százaléka még azt mondta, örült annak, hogy az amerikaiak Trumpot választották meg, most viszont már csak 22 százalékuk van jó véleménnyel róla. A Jobbik szavazói még a fideszeseknél is jobban örültek Trumpnak, 50 százalékban mondták azt, hogy jó ötlet volt őt megválasztani, most viszont már csak 17 százalék gondolja így.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
Amit Orbánc kihány a száján, ezek azonnal felszívják ,és kritika nélkül benyalják.
EZ A FIDESZ!
peterkelemen
Illiberális GECIK!!! Takarodjatok Putyin illiberális szemétdombjára!!!
Eladott Ország
Aztán vadászgatni is inkább Svédországba jár a fidesz-elit és drága gyermekeik sem egy kazahsztáni vagy moszkvai suliba jártak és a retikült sem Novgorodban lopták el tőle. De érdekes. Pedig állítólag tök veszélyes ez a Nyugat- Európa.
magyarbakancs
Amit Orbánc kihány a száján, ezek azonnal felszívják ,és kritika nélkül benyalják.
EZ A FIDESZ!
karma1
@Eladott Ország: Nana, oroszorszagban putyin jatszana tomjenzsoti szerepet, es tomjen zsoti lenne a renszarvas...Hat kinek kell ez a leosztas? Nana', hogy marad az a tetves, migrancsos, teljesen elmaradott Svedorszag, mint celallomas,...

Ha mar ennyire megszerettek, nem tudnanak vegleg odakoltozni? Igerem, nem hianyoznanak a letszambol...:o))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.