És nem is fél megmondani, sőt világgá is kürtöli a nemzeti ünnepen, a nemzeti hírügynökségen keresztül. A hosszú évtizedek alatt felépített renoméját végképp elvesztő Magyar Távirati Iroda közölte a döbbenetes, elképesztő és rémisztő hírt...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Íme, az Fidesz rágalom-mentes, valódi Karácsony Gergely:

Nem teszek esküt az alaptörvényre!

A mai nap főszereplője nem én vagyok, hanem ti, akik eljöttetek hitet tenni a szabad és igazságos Magyarország mellett – bókolt Karácsony Gergely a résztvevőknek, majd arról beszélt, hogy 170 éve a Magyarok egyértelművé tették: ez egy szabadságszerető nép. Persze ez nem azt jelenti, hogy ez a 170 esztendő szabadságban telt, újra kellett építeni sokszor az országot – és újra kell most is. A különbség az, hogy eddig a zsarnokokat idegen erők támogatták, most viszont ez nem érv. Azaz, ha az emberek nem állnak bele az újrakezdésbe, csakis önmagukat okolhatják, ha hatalmon marad a rendszer. Az a rezsim, ami lemondásból, fájdalomból és keserűségből épített bálványt. A bálványt pedig le kell dönteni, mert senki nem szolgálhat két urat: vagy Orbán bálványa vagy szabad Magyarország. És ez nem álom, mert a Fidesz ugyan jól szervezett, sok pénz felett rendelkező kisebbség, de kisebbség – így legyőzhető. A többség nem lehet ellenzékben, de ez a mondás önmagában kevés: a választási szövetséget napról napra szélesíteni kell."
De igenis, főszereplővé nőtte ki magát a mai napon! Már most emblematikus alakja lett egy régen várt demokratikus váltásnak, olyannak ami elsöpri ezt a demagóg, a volt MSZMP szintjénél is durvább és alantasabb hangon fenyegetőző rezsimet, amely ha hatalmon marad-és ne legyenek még a saját szavazóiknak sem illúzió-tényleg kegyelmet nem ismerve fog megtorolni mindent ami ma elhangzott-és eltapossa majd a saját "árulónak" hitt, az őket most éltető szavazóit is. Amit OV leadott, azt borzalom volt látni, hallani, a hideg futkosott az ember hátán-nagyon rossz értelemben. Nem hiszem el hogy valaki így beszélhet Európa közepén, a 21. század közepén. Remélem most már a Nyugat is végre valahára kihúzza ov lába alól a (pénzes) szőnyeget. Miért is nem függesztik fel április 9-ig az uniós tagságunkat. Tegyenek már valamit ez ellen a szörnyeteg ellen, amíg nem késő!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@Commenter: ma, 19:25
Nekünk 4 alpolgármesterünk van.
És (velük együtt!) 21 képviselőnk.
Párbeszédes összesen kettő: Karácsonyi és Szabó.
Commenter
@bencemacska: akkor ez tiszta sor. Itt sajnos ahol én lakom a teljes önkorm. fideszes lett, olyannyira hogy kívülről kellett behozni egy (fideszes) alpogármestert mert az itteni ellenzékből senki nem akart velük dolgozni. Én soha nem szavaztam rájuk de egy ember kevés. Ez is mutatja mennyire számít minden ellenzére leadott szavazat.
bencemacska
@Commenter: ma, 19:50
Karácsony teljes ellenszélben dolgozik. A Fidesz- MSZP azonos létszámú, a többit ők igyekeznek esetenként saját maguk mellé állítani!
Mert van egy-egy független, Jobbikos , LMP-s , DK-s is!

Engem a parlamenti jelöltek közül a Lévai idegesített legjobban, mert semmi köze Zuglóhoz!
Persze a fideszes is légiós!
Commenter
@bencemacska: A Fidesz így is, kamupártokon keresztül is megpróbálja aláaknázni Karácsonyt-ez már önmagában is kimeríti a választási csalás fogalmát, a kamupártság miatt. Orbán nagyon későn ébredt rá hogy 8 év után Karácsonyban emberére talált úgymond már akkor visíthatott volna a megalomán vezetőben a sziréna amikor Karácsony beérte népszerűségben (ez kétes de figyelemre méltó dicsőség) és még akkor is csak a saját nagyságának napfényében sütkérezett amikor a Nyugat már rég felfigyelt Karácsonyra. Karácsony okosan ezerrel nyomta ezek után a "leorbánnal" mert itt vagyok mantrát és ez be is jött.Egyedül csak a Párbeszéddel nem tudta volna ezt megtenni ehhez kellett egy nagy párt akinek a soraiban nem volt megfelelő MIN.E jelölt-nos a többi már történelem. Jött, látott és győzni fog? Remélem, de ha az ellenzék nem állapodik meg gyorsan hanem húzza az időt akkor nem mert ezzel Orbán is időt nyer és ez végzetes lehet! Sem időhöz sem levegővételhez jutni nem szabad hagyni Orbánt mert az ő ideje lejárt. Sőt túllépte az időt. Fogjanak már ténylegesen össze Zay Péter látja ezt a többiek miért nem? Majd ha Orbán már nincs hatalmon akkor lehet részletesen tárgyalgatni, plíz.
Commenter
@bencemacska: A "bombahírt" én raktam elé és mert a Fidesz a Mészáros cégéhez tartozó bulvárlapokat megszégyenítő Karácsonyt lejárató kampányba kezdett. A Best, a Story a Hot, na ezen a szellemi szinten mozog a fideszes kampányguru is-bárki legyen is az!
Commenter
@Commenter: jav. és bocs: "Zay Péter": Márki Zay Péter.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.