Kósa Lajos beszéd helyett a fővárosi Békemenetre utazott, így helyette Pósán László fideszes országgyűlési képviselő tartott beszédet Debrecenben, méghozzá nem is akármilyet. Az Index szerint a történész végzettségű politikus mintegy 200 ember előtt arról értekezett, hogy hogy már 1848 is gyakorlatilag a migránsok elleni küzdelemről szólt. Pósán László 1848 jelentőségét 2010-hez hasonlította, mert egyik esetben sem hagyták a magyarok, hogy külső ellenség vegye át a hatalmat Magyarország fölött. És most ugyanúgy, mint 1848-ban, a magyarok nem akarják, hogy migránsokkal feltöltött kevert nemzet legyünk. Pósán azoknak is odaszúrt, akik nem vettek fel kokárdát.„A kokárdával fejezzük ki kötődésünket nemzetünkhöz, magyarságunkhoz, és ezzel különböztetjük meg magunkat azoktól, akiknek ez nem fontos, akiknek semmit nem jelent, akik megtagadják azt, hogy magyarok. "

Forrás: mno.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Atya világ! Azért a Habsburgokat migránsnak bélyegezni, nem semmi!
Tessen mondani Pósán elvtárs! A muszkák már akkor is a "barátaink" voltak? Tényleg ennyi ostobaságot még Rákosi idejében sem hordtak össze. És mi lesz még estig!
human
Akkor kik a magyarok? Akik asszisztálnak egy új földesúri rendszer kiépítéséhez? Mi kell ahhoz hogy elég magyar legyek? Nézzem el Orbán, Lázár, Rogán, Kósa, Vajna, Habony gazdagodását?
Nessy
Atya világ! Azért a Habsburgokat migránsnak bélyegezni, nem semmi!
Tessen mondani Pósán elvtárs! A muszkák már akkor is a "barátaink" voltak? Tényleg ennyi ostobaságot még Rákosi idejében sem hordtak össze. És mi lesz még estig!
tudode
Jó, hogy hivatkozik O1G "megsokszorozott" megélhetési szócsöve 1948-ra, hiszen hellyel, közzel az ELLENZÉK ugyanazokat az ALKOTMÁNYOS PUCCSAL lenyúlt jogokat kéri számon EZEKEN, mint az 1948-es ifjak 12 pontja "volt"!.
nem tibi
@Nessy: Március 10 Ferihegyi Reptér .
7 db földönkívüli űrhajó száll le a 2.es terminálon .
Március 15 . Fidesz ünnepi beszéd .
- Már 1848 -ban is a földönkívüli civilizációk ellen harcoltunk . :-)
bencemacska
És Bem apó volt a migránsvezér?
A 13 kivégzett aradi tábornok nem magyar tagjai is "migráncsok" voltak?
Görgey egy hős orosz tábornok, Putyin őse (Paszkievics főherceg) előtt tette le a fegyvert???

Fidesznyik "történészek", van még lejjebb???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.