Kunhalmi Ágnes szerint a Jobbikra adott szavazat kukába megy, Gyurcsány ennek ellenére mégis egyeztetésre hívta a Jobbikot. Karácsony támogatja az ötletet, akár az ördöggel is összefog.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@amaramaistanna: álmodsz királylány. Hozott anyagból dolgozunk és most a legkevésbé van itt a fintorgás ideje.

A simlicska ősfideszes volt, a Márki fideszes volt, a pécsi kihívó Mellár ősfideszes volt, a fél ország komcsi volt de csak finnyáskodjál nyugodtan az ország rovására, a geci meg röhög rajtad.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
mackoka46
Az ördöggel és orbánccal ne fogjanak össze, Jobbikot demokratikusnak kell elismerni.
Béla333
Ma reggel írtam, hogy ez a megoldás: ma be kell jelenteni, hogy ők nyitottak a tárgyalásra. Most már a Jobbikon a sor.
Jól sikerült az LMP taktikázása, hogy kiugrasztotta a nyulat a bokorból!
cs.n.
Kunhalmi körzetére ez igaz, ott tényleg nincs értelme a jobbikos jelöltre szavazni. De ha általánosan értette, akkor viszont kicsit sántít ez a megállapítás.
amaramaistanna
Könnyű , hiszen a Jobbik úgysem lép vissza sehol, csak megy a szájkarate.Ráadásul játsza az agyát ez az újsütetű maszopos Karácsony.K.G. úgy néz ki, mint egy jóllakott napközis, mióta társult maszopos lett biztosítva látja a jövőjét. Undorodom az ilyen gerinctelentől , mint ő. Eddig csak azokat nem árulta el, akikkel nem volt egy pártban, vagy pártszövetségben.Kezdve az SZDSZ-től az LMP-én át az Együtt-ig.Tudja, hogy belőle sosem lehet miniszterelnök, de most jólesik neki ezt játszani.Akik ismerik azok tudják,hogy egy sunyi megbízhatatlan alak.
Peller Anikó
@amaramaistanna: köszönjük, hogy ezt elmondtad, de mi egy sunyi megbízhatatlan alakot szeretnénk magunknak. Olyat mint Karácsony, amíg nincs jobb. Vagy szélsőjobb.
amaramaistanna
@Peller Anikó: ha gondolod, hogy a szójából hús lehet, akkor jó mulatást, de ne egy ország rovására...
advocat
Szerintem nem akarnak, de muszáj. Ez a politika.
Commenter
@advocat: ha nyerni akarnak és OV-t és kormányát le szeretnék váltani (lehet ez kérdés?) akkor nincs más választás, a választás megnyerése érdekében. Remélem ezt ők is tudják.
Commenter
@amaramaistanna: " csak azokat nem árulta el akikkel nem volt egy pártban. Sunyi, megbízhatatlan alak." Így van, tökéletesen jellemezted Orbánt, köszönjük. Szétszakította a liberális Fideszt, szemrebbenés nélkül bedarálta és leszalámizta két koalíciós partnerét az MDF-et és a Kisgazdapártot.Kolláth György alkotmányjogász szerint hatalma,kormánya illegitim, alaptörvénye úgyszintén. Ha Karácsony Gergely ezek után "sunyi és megbízhatatlan" akkor Orbánra itt nincsenek nyomdafestéket tűrő szavak. Legyen elég annyi, hogy a sunyi Karácsonynak a poros lába nyomába nem léphet a (rajta is) elégtételt venni kívánó Orbán.
Peller Anikó
@amaramaistanna: álmodsz királylány. Hozott anyagból dolgozunk és most a legkevésbé van itt a fintorgás ideje.

A simlicska ősfideszes volt, a Márki fideszes volt, a pécsi kihívó Mellár ősfideszes volt, a fél ország komcsi volt de csak finnyáskodjál nyugodtan az ország rovására, a geci meg röhög rajtad.
Commenter
@amaramaistanna: Szójából hús? Talán még lehet. Az biztos hogy ex kommunista, ex liberális. diktatórikus kutyából már nem lesz demokratikus szalonna. Hús sem, és szója sem, maximum vágóhídi nyesedék.
nihil
Azért nem kéne masszívan sátánozni a Jobbikot.
Egyrészt, nagyobb a tábora, mint bármelyik ellenzéki pártnak.
Másrészt, ezzel ugyanazt teszik, mint a fidesz az összes többi párttal, amikor kirekeszti a Jobbikot, és a választóit. Akkor mitől is jobb a fidesznél az úgynevezett baloldali összefogás?
Harmadrészt, itt egy friss eredmény Dunaújvárosból:

hirtv.hu/data/cikkek/2454/24541/cikk-2454183/irany_fejer_1_fit_1240x10000.jpg

Szóval, óvatosan az egymás fikázásával, mert nem mi vagyunk egymás ellenségei, hanem az jogállamiságot szaros gumicsizmába bujtatott lábbal tipró, putyinéhoz hasonló diktatúrát kiépíteni akaró orbán vezette fidesz-maffia.
Béla333
@amaramaistanna: 11.20
Teljesen jogos a meglátásod és elvárásod.
Karácsony eddig mindig oda törleszkedett, oda húzott, ahonnan több hasznot remélt!
Az meg hogy ne lenne más választék, csak egy ilyen puhagerincű, az nem igaz!
Béla333
@nihil: 11.49
Először Kunhalmi beleüvölti a tömegbe, hogy minden Jobbikra adott szavazat az olyan, mintha kidobnánk a szavazatunkat.
Aztán Gyurcsány nem bejelenti, hogy hajlandó tárgyalni a Jobbikkal, hanem úgy lép fel, mintha ő indítana el egy valamiféle tárgyalási folyamatot a Jobbikkal, ami nem igaz, azt az LMP tette.
És mivel az LMP az, amelyikkel mindkét fél szóba áll, ezért ő lehet az összekötő kapocs a két oldal között, nem Gyurcsány.
Majd ezt követően Karácsony jelenti be, hogy ő elmegy tárgyalni, akár az ördöggel is összefog, de senki ne bízzon a Jobbikban.
Mást beszél a száj, mást tesz a kéz?!
Azt sem tudják ezek a "profi" politikusok, hogy mi lenne egy ilyen helyzetben a hasznos? Nem nekik! Az országnak?!
amaramaistanna
@Peller Anikó: Díjazom a humorod,ezért kaptál egy tetsziket, legyen sikerélményed.Igazán sajnálom, de nem királylány vagyok- sajnos - , hanem gazdasági elemző, aki a munkáihoz politikai környezet - elemzést is készít, ezért, hogy naprakész legyek, folyamatosan figyelemmel kísérem a jogi szabályozáson kívül a gazdasági és a politikai szereplőket is.
amaramaistanna
@Béla333: Igen, lehetne mág sorolni...Kilóg közülük az Együtt , dokumentáltan 2017 márciusától folyamatosan felkérte ezeket az igen "bölcs" szereplőket a nyilvánosság bevonásával - ezért tudom én is - azzal, hogy csak egy év van hátra a választásokig, hogy tárgyaljanak arról, hogy egy körzetben egy jelöltet indítanak a demokratikus ellenzék részéről, és arról is , hogy a kormányváltásnál melyek az azonnali feladatok, és melyeket kell feltétlenül rangsorolni, ütemezni. A válaszok, majd, később, van még idő... és közben mindent megtettek, hogy kiszorítsák ezt a pártot, amelynek a politikusai kispadra ültették Rogánt, és nekik köszönhetően nevezhetik jogszerűen bűnözőnek...etc, etc,. ha és amennyiben nem ilyen lenne a médiakörnyezet, mint napjainkban, akkor ez a párt lenne az egyik legismertebb és legelismertebb , nem pedig azok akiket valójában nem érdekel Orbán leváltása, csak pusztám a NER-ben kívánják pozicionálni magukat...
amaramaistanna
@Commenter: Látom nálad a rossz helyett nem a jó, hanem a valamivel rosszabbat elv dominál... a populisták beszélnek hasonlóan... sajnos nem vagy egyedül...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.