A Jobbik nem vesz részt a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke által kezdeményezett vasárnapi tárgyaláson – közölte az ellenzéki párt pártigazgatója.

Szabó Gábor közleményében arra reagált, hogy Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke a baloldali pártok közös március 15-i megemlékezésén azt mondta, készek megtenni azt, amit eddig soha, mert tárgyalni kell a Jobbikkal.

Nem választási együttműködésről, nem közös kormányzásról, hanem arról, hogyan működnek majd együtt a következő parlamentben "Orbán bűnös rendszerének lebontásában" – mondta az egyeztetésről a volt miniszterelnök.

Forrás: MTI

81 hozzászólásarrow_drop_down_circle

koszpeko
Kérdezem én, mi a célja a Jobbiknak?
Egyedül ők sem fognak győzni.
Az L.M.P. kevés mint mint szöcskében a lengéscsillapító.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
---amúgy Gyurcsány azért hívta tárgyalásra magához a más pártokat mert őt senki nem hívná magához...
F_Viktor
@nyanya001: S orbánnal egy koalícióhoz hogyan fognak majd állni?
peterkelemen
@F_Viktor: A Jobbik simán koalícióra lép a fideSSel. Mindkettő tábora csupa rasszista, xenofób, agyhalott. Valójában egy és ugyanaz. Még maga a Jobbik is elismeri, hogy az ő programjukat lopkodja a fidesz. A jobbikosok csa azért arcoskodnak, mert most ők szeretnének milliárdosokká válni, de a diktatúra maradna sőt tovább keményítenének. Láttad a videót a törzsközönségéről? Borzalmas ha ezek hatalomra jutnak semmivel nem különbek Orbánnál. Egy és ugyanaz. Mocskos nácik ezek egytől-egyig csak ügyesen takargatják magukat.
peterkelemen
Amíg a magyar nép többsége ilyen maradi és még örül is az olyan arcoknak, mitn Putyin addig Magyarország soha nem tartozhat szorosan a nyugathoz, mert maga a nép akadályozza a saját boldogulását. A magyaroknak fingjuk nincs milyen a valódi demokrácia és jogállam.
F_Viktor
@peterkelemen: Én régóta mondom, hogy a jobbikkal az ország rosszabbul jár, mint a fityesszel!
Ezért kellene vonát bekényszeríteni egy ellenzéki együttműködésbe, de ezt csak a hívei tehetnék meg.
Az is biztos, hogy a jobbik nem tudja leváltani a fityeszt, ezért lesz fityesz-jobbik koalíció.
Előttem még az nem világos, hogy erre mit lépnek a jobbik szavazók, de feltételezem, hogy nem fog nekik tetszeni, vona ezért nem vállalja ezt be nyíltan.
F_Viktor
@peterkelemen: Írod:
" A magyaroknak fingjuk nincs milyen a valódi demokrácia és jogállam."

Jól mondod, nem tudják, mert még a demokratikus, baloldali szavazók is még mindig a privatizációt emlegetik, EU ellenes frázisokkal dobálóznak, ezzel saját táborukat is megosztják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.