A Jobbik nem vesz részt a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke által kezdeményezett vasárnapi tárgyaláson – közölte az ellenzéki párt pártigazgatója.

Szabó Gábor közleményében arra reagált, hogy Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke a baloldali pártok közös március 15-i megemlékezésén azt mondta, készek megtenni azt, amit eddig soha, mert tárgyalni kell a Jobbikkal.

Nem választási együttműködésről, nem közös kormányzásról, hanem arról, hogyan működnek majd együtt a következő parlamentben "Orbán bűnös rendszerének lebontásában" – mondta az egyeztetésről a volt miniszterelnök.

Forrás: MTI

81 hozzászólásarrow_drop_down_circle

koszpeko
Kérdezem én, mi a célja a Jobbiknak?
Egyedül ők sem fognak győzni.
Az L.M.P. kevés mint mint szöcskében a lengéscsillapító.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
Gondolta valaki is másképp ...Vona Mohamed kettős ügynök,mert a fidesz szekerét is tolja,meg a muszlimokét...mi lett a Jobbikból,el vagyok képedve teljesen!!!
nyanya001
Majd becsapódik a Fideszbe és nagykoalíció lesz !
Tpfejj
koszpeko
Kérdezem én, mi a célja a Jobbiknak?
Egyedül ők sem fognak győzni.
Az L.M.P. kevés mint mint szöcskében a lengéscsillapító.
koszpeko
@nyanya001: Igazad van de nagyon nem tetszik.
Ezért ne haragudj de nincs lájk :)
F_Viktor
@nyanya001: @koszpeko: 2 hónapja magánbeszélgetéseken azt híreszteli, hogy ő lesz a belügyminiszter.
Ez csak úgy képzelhető el, hogy vona megegyezett orbánnal.
Kíváncsi leszek, mit lépnek erre a becsapott jobbik szavazók, el tudom képzelni, hogy 9-én ők fogják lángtengerré változtatni az országot.
vadnarancs
Vona politikai kurva lett. Mint Zuschlag, Morvai, CSintalan stb stb... Bár a kuplerájt a libsi illibsi demokrata antidemokrata komcsi besúgó Orsós vezeti. Éljenek a román cigányok és az ő szavazóik!
Pálinkás Pál
Vona minek strapálná magát,mikor lepaktált a csútival..verebek azt csiripelik hogy olajos sanya után ő lesz a belügyminiszter...hülye lenne törni magát amikor így közel kerül a húsosfazékhoz...Röpke pár év alatt vonának sikerült a Jobbikból egy arctalan langyos pártot csinálnia,gratulálok!!!
szép új világ
Basszus! Ki volt az a hülye aki megmutatta ennek az idióta halfaroknak, hogy mire jó a Ctrl+C és Ctrl+V?
szép új világ
A jobbikos szavazók többsége is a teljes összefogást támogatja, érthetetlen hogy Vona miért ellenkezik ennyire? Két lehetőség kínálkozik:
1. Vona nem tud számolni
2. Valami titkos svindli van a háttérben Orbánnal. (Bár ez utóbbi Simicskához kötödése miatt nehezen elképzelhető)
Pálinkás Pál
@szép új világ: Lásd fentebb az írásom,belügyminiszter akar lenni!!!
vukkocska
@Horizont: Veled ellentétben, én soha nem mondanám azt, hogy "utálom minta szart". Nem csak Gyurcsányra, senkire. Egy válasz milyenségét ne annak durvasága döntse el. Nagyon sokan félremagyarázták, mit mondott tegnap Gyurcsány Ferenc. Mert nem figyeltek oda. Még Vona sem, meg Mirkóczki sem, meg Szabó Gábor pártigazgató sem. Nem értették, hogy Gyurcsány nem választási szövetséget, nem visszalépéseket ajánlott, hanem egy párbeszédet arra, ha sikerül győzni az ellenzéknek, tárgyalják meg, hogyan lehet az Orbán rezsimet eltakarítani. Mert azzal, ha az ellenzék győz, a 2/3-os törvények maradnak, a rokonok, barátok, sógorok, vejek maradnak. Őket csak összefogással, valamennyi ellenzéki együttműködéssel lehet megvalósítani. , Lehet alkotmányt alkotni, visszaállítani a köztársaságot. Vona és csapata erre mondott nemet. Súlyos hiba szerintem.
Jozefina
Mindegy, hogy vona mit csinál, az állampolgárok szabad akaratán múlik, hogy a szavazófülkében hová tegyék az "X"-et. És valószínűleg nem a jobbikra fogják tenni!!!
F_Viktor
@Horizont: Írod:
"Tegnap elmagyarázta hogy miért nem...az ő szempontjukból teljesen érthető."

Bocsi, de nem érthető.
vona ezzel a lépésével - ahogyan orbán is - hülyének nézi a választóit!
Egyedül nem lesz képes leváltani orbánt, csak egy módon lehetséges ez, mindenki összefog a rezsim ellen.
Ha egy balos, demokratikus szavazó megérti, s a jobbikra fog szavazni, akkor egy jobbikos szavazó is tisztában van.
Az, hogy ki lesz a legerősebb párt, ki kivel fog majd kormányozni, egy fityeszes elszámoltatás-, demokratikus visszarendeződés után egy előrehozott választások után kiderül. Addig pedig közösen, közös érdek mentén kell kormányozni.
Más út sajnos nincs, orbán a választási törvény módosításával, az egyfordulós választással ebbe a kényszerhelyzetbe hozta az ellenzéki pártokat.
Tehát arra kérem vonát, ne nézze hülyének a választóit!
Peller Anikó
@Jozefina: nagyon tévedsz. A Jobbik jelentős erő és ha egymás ellen harcolnak akkor a szavazatok eldarabolódnak és a fidesz röhögve nyer.

Nagyonis fontos hogy a vona is ezt felfogja és ne a gyökér, náci szavazóinak elvesztésén aggódjon.
kereső
@Peller Anikó: Churchill bácsi is kijelentette, amikor a nácik lerohanták Sztálint: „Ha Hitler megtámadná a poklot, szerét ejteném, hogy kedvezően szóljak az ördögről.”
F_Viktor
@Horizont: OK, én meg csak annyit írtam, hogy vonánál valami nagyon nem kerek.
orbáni az egész ember...
Ha nem ül le tárgyalni, sok szavazó maradhat otthon.
kereső
@durbincs: "Hadd járjon ő a rózsában bokáig, éljen éljen Orbán Viktor sokáig!"
nyanya001
@F_Viktor: Juhász Zoli baloldali... remélem igaz. Ennek ellenére tudom, hova tegyem
az X-et a saját tollammal.
JAJMÁR
@Horizont: Igen, ez semmi más, csak a Gyurcsány csapdája!
A Vona pedig nem lép bele, ez a legjobb, amit tehet. Nekünk meg az lenne a legjobb, ha a Gyurcsány végleg eltűnne, rosszabb, mint a Vona! (de megkockáztatom, hogy azorbánnal vetekszik)
Baj van, mert így se a jobbik, se a szoci összefogás nem fog tudni többséget szerezni, győz a fidesz!
Csizmás Kond
Gyurcsány azért szeretne a jobbikkal szövetkezni mert egy esetleges győzelem esetén (ez csak elmélet mert a valóságban ilyen nem lenne) ki tudná túrni maga mellől a szokásos nácizásával meg antiszarakodásaival és így remélné a teljhatalmat.
...aki nem akar miniszterelnök lenni és mégis mindent megtesz annak érdekében, hogy csak ő legyen annak a szava egy kalap szart sem ér.
JAJMÁR
@vukkocska: Hát ez az, hogy senki nem arra figyelt, hogy mire utalt a tárgyalásra hívás! Nem a visszalépésekre ... pedig csak így lehetne legyőzni a kormányt, ezek híján teljesen fölösleges minden más beszélgetés.
De tévedsz, a Szél Betti figyelt :)
Mondta is, hogy ő elmegy a megbeszélésre, de csak a választásról hajlandó tárgyalni.

A Gyurcsány meg helyezkedne már, tapogatózik, mi adna neki jobb pozíciót, a jobbik, a szocik, vagy fidesz? (De igazad van, a többség nem erre figyel. Bár szerintem a Vona is érti)
verőce21
Hááááááá...Háááááááááá...Hááááá...!
Csizmás Kond
@JAJMÁR: Bárki győz arra emberek szavaznak. A többségi szavazat hoz győzelmet. Aki a másik győzelmét nem képes elismerni az nem demokrata.
Azzal kampányolni, hogy mindegy ki lesz csak ezt túrjuk ki már a cinizmus, az érdektelenség, a rosszhiszeműség határát is túllépi A választás megnyerése nem kitúrásról kell szóljon hanem meggyőzésről...de mivel sok jelölt túl érdemtelen, hogy valaki higgyen neki így a mocskoskampány legpiszkosabb fajtáját választva próbálnak teret nyerni, ami csak arról fog szólni, hogy ők nyertek és mindenki más veszített.
wagabund
miért hiszik azt begőzölt politikusok, hogy egy tökös pártfüggő átszavaz egy másik párt képviselőjére?...mert azt mondta a pártelnök?...
...a gyomrom felfordult amikor egy képen megláttam ölelkezni Gyurcsányt a habzószájú Kunhalmival...ez a nő nemrég még üvöltve mondta, hogy Gyucsánnyal soha! Most meg Gyurcsány csókolgatja?
...a szavazó ennyire la van szarva?
hát egy lófaszt gyerekek...
A Jobbik legalább tökösnek mutatja magát...aztán hogy mi fog kiderülni, még nem tudhatjuk..
JAJMÁR
@Csizmás Kond: Azért a "cinizmus" ellenzékre ragasztása ebben a választási törvényben, és egy ilyen korrupt és mindent letaroló hatalom árnyékában, ironikusan vicces :)

Taktika ez, nem más! Nem az emberek emelték hatalomba azorbánt, hanem a taktikája, és nem is lehet szép, természetes meggyőzéssel legyőzni, hiszen majdnem mindenhonnan az ő hülyeségük ömlik az emberekre. Látszik is rajtad :) Ahhoz, hogy a jövőben majd úgy lehessen, ahogy te leírtad, át kell menni ezen az akadályon.

Igen, ide jutottunk, hogy mindenki jobb lenne, de persze, azért a lehető legjobb kellene!
EGy demokrácia attól az, hogy nem egyformán gondolkodnak az emberek. Látod, ettől más az ellenzék, mint a fidesz! Ott megmondják, hogy mit gondolj. Ezért egységes! És rém unalmas.
Én szeretek gondolkodni, nekem nem fáj, sőt, élvezem... :)
@verőce21: Csukd be a szád, mert kihűlsz!
kereső
@JAJMÁR: elolvastad? Mert én igen. És bár Gyurcsány Ferenc maga a patás ördög/Soros képében/, van abban ráció amit mond. Egyrészt igenis a koordinált jelölt állitásról IS tárgyalna, másrészt arról,hogy mi lesz?,lenne április 9-én ,ha többségben lenne az ellenzék,de mégis /a széttöredezett ellenzék/,orbán alakithatna kormányt.A többségi ellenzék meg csak néz a moziban.
Mit eredményezne ez?
Gyurcsány F.borzasztóan rossz taktikus, viszont nagyon jó stratéga-talán először meg kéne hallgatni,hogy mit is mond.Nagyon örülök ,hogy az lmp.-nem utasitotta el kapásból.
Nagyon nagy előre lépés-az ország szempontjából.Várjuk a hireket a vasárnap esti találkozóról.
Valahol el kell kezdeni a "bizalmat" felépiteni,mert igy nem három részre szakadunk,mint a török időkben,hanem sokkal többre.Talán most még nem késő.
Én személy szerint nagyon drukkolok.
koszpeko
@durbincs: "maga vot a számvizsgáló,hát nyilatkozzon"
Az mi?
Csizmás Kond
@JAJMÁR: cinizmus...szerinted minek lehetne nevezni azt az esetet amikor egy olyan egyén törtet újból a tatalom felé akit a nemhozzáértése buktatott meg...és azzal törtet hogy csak ő az igazi...?
és taktika...épp ez az...lehet egy embert szeretni vagy nem de külön kell választani a tetteitől.
és demokrácia...a nemegyformán gondolkodástól soha nem lesz demokrácia. A demokrácia az amikor elismered a mások akaratát győzelmét mocskoskodás nélkül...de ez sokaknak nem megy.
vukkocska
@Horizont: Köszi, félreértettem. Nem is szoktam Tőled ilyen bejegyzéseket látni, azért is lepődtem meg. Még egyszer: bocsi. :) Visszanéztem, idéztél.
JAJMÁR
@Csizmás Kond: A nem egyformán gondolkodók mégis megegyeznek bizonyos alapelvekben. Pl. a tisztességes játszmában. Ezt rúgta fel a fidesz! Az alapelveket , a fékek és egyensúlyok rendszerét. És ez nem vicc!
Csizmás Kond
@JAJMÁR: ...te a kupeckedést,az alkudozást, az egyezkedést nevezed demokráciának ???
A tisztességes játszma a játékon múlik nem a megalkuváson.
...és ha már eljutottunk a fékrendszerhez...elmondanád mit értesz alatta ?...mert kétlem hogy értenéd is...:)
kereső
Még valamire kellene! nagyon odafigyelni! A nézőpont és az idea közölt két adatot- a pártpreferenciákon túl.Az előbbi 600.000 potenciális választóra mondta azt,hogy igen megvan a szavazási hajlandóság,viszont nem nyilatkozott a pártprefenciáról.Az utóbbi/idea/ 900.000 főre mérte ezt a létszámot. Úgy gondolom,hogy ezek nem a fidesz tartaléka,hanem az ellenzéké.
Nem kéne elriasztani a meg nem egyezéssel a szavazástól őket.Akármelyik is igaz a két szám közül-eldöntheti a választás sorsát.Szóval csak okosan,ha kérhetnénk!
JAJMÁR
@Csizmás Kond: Most nincs időm a "kertaljától" kezdeni, próbáld meg önműveléssel...
vukkocska
@nyanya001: tetszik, de szerintem kamu a hír. :)
Csizmás Kond
@JAJMÁR: inkább elmagyarázom mert te amúgy sem fogod...
Szóval a fékek és egyensúlyok egy olyan posztkommunista felfogáson alapuló hülyeduma, ahol a vesztesek nem képesek elfogadni a demokratikus elveken működő rendszert csak úgy ha hatalmi pozíciójukat meghaladva is beleszólhatnak az irányításba.
A demokráciában pedig mindenkinek annyi beleszólása van amennyit nyer.
..Ilyen hülyemesékkel etetik az embereket és láss csodát nem hiába, mert eszik.
vukkocska
@kereső: éljen, de nem mint miniszterelnök. Nevelje a gyermekeit a nagy családtámogatásból, mert neki az is megéri. Meg adja sorba a lányait, lehetőleg stikában, mert akkor nem fognak telefont lopni.
kereső
@vukkocska: a kétfarkúak egyik tábláján olvastam,és nagyon tettszett.Meg ez is." Az ENSZ menjen haza!"
cs.n.
Maradok a korábbi álláspontomnál, nem foglalkozom a pártszínekkel egyéniben. Aki esélyes ellenzéki, arra szavazok. Az én körzetemben speciel a jobbikos az, de ha más lenne, akkor meg arra szavaznék. Listán meg arra, amelyik szimpatikus, és be is tud kerülni. Hogy ki kivel egyezkedik visszalépésről, arra teszek. Nem a pártok döntenek, hanem mi, ezt kéne már végre tudomásul venni.
Pálinkás Pál
@vukkocska: Aztán miért maradnának...mondtam már itt nemegyszer..a diktatúrát lebontani nem tudod demokratikusan...Minden szívfájdalom nélkül sittre vágni a sok csókost...mostani kormánytagot,és ha ugatnak,náciznak,csak annyit kell mondani..."folytatjuk"..amit ti bevezettetek!!!
quadrocopter
A Jobbik fogja hatalomban tartani a tetű Gecit, ezért nyilván valahol lesz kedvezménye!
Ez a Vona egy idióta barom!
koszpeko
Vásárhelyi választásról úgy beszél Vona,hogy egyedül nyerték meg.
Holott az összes ellenzéki párt beállt Márki Zay Péter mögé.
kereső
@Horizont: 14:07, miért nem hivta az lmp? Miért nem kezdeményezett?
F_Viktor
@Csizmás Kond: Írod:
" inkább elmagyarázom mert te amúgy sem fogod...
Szóval a fékek és egyensúlyok egy olyan posztkommunista felfogáson alapuló hülyeduma, ahol a vesztesek nem képesek elfogadni a demokratikus elveken működő rendszert..."

Te elbaszott picsája a világnak, mi a faszt magyarázol el büdös román?
A fékek és egyensúlyok fontossága abban rejlik, hogy egyetlen elborult elme se kaphasson teljhatalmat! Lásd USA!
Ezt bontotta le a geci orbán, AB-tól kezdve polton keresztül az ÁSZ-ig bezárólag!
Érted, te elmebeteg qva román?
Béla333
@kereső: 20.13
Nem akartam ebbe eddig belemenni, de tény, hogy ha eredményt akart volna Gyurcsány, akkor annyit kellett volna csak neki is és Karácsonynak is mondani, hogy ők nyitottak a tárgyalásra a Jobbikkal. Az LMP van olyan helyzetben jelenleg, aki össze tudta volna hozni a feleket.
De szokás szerint Gyurcsány rosszul érzi magát, ha valamilyen pozitív folyamatba nem robban be rögtön. Neki kell vezetni a folyamatot, ami az ő személye miatt rögtön egy hatalmas teherrel indul.
Ha egyáltalán a Jobbikkal lesz tárgyalás.
Márpedig az LMP az egészet szerintem csak azért indította el, hogy a teljes ellenzék beszéljen a koordinációról, nem azért, hogy 1-2-10 helyet el csere-beréljenek az MSZP/DK-val!
Szóval szerintem nem lefutott ez a meccs még...
F_Viktor
@quadrocopter: @koszpeko: orbán és vona között csak annyi a különbség, hogy míg orbán középről ment szélső jobbra, addig vona eddig szélső jobbról táncolt közép felé.
Mindketten veszélyesek, mert a hatalom birtokában kiszámíthatatlanná válnak. Demokráciát semmibe veszik, EU szkeptikusok, putyin pénzére lesők, hatalommániások...
koszpeko
@Béla333: "De szokás szerint Gyurcsány rosszul érzi magát, ha valamilyen pozitív folyamatba nem robban be rögtön. Neki kell vezetni a folyamatot, ami az ő személye miatt rögtön egy hatalmas teherrel indul."
Látom elvonási tüneteid voltak s visszatért fóbiád.
Már Botka kezdeményezte az M.Sz.P. részéről az együttműködést, de ti már finnyáztatok a legelejétől fogva.
karma1
Nehogy mar valaki elkezdje sajnalni vonat, meg isteniteni, hogy milyen jo partvezeto, es hogy azert nem megy el Gyrucsanyhoz, mert fel, hogy elvesziti a szavazoit???
Gyurcsany is oriasi kockazatot vallal - ha nem sokkal nagyobbat - azzal, hogy az utolso pillanatban egyezsegre hivja vonat.
Gyurcsany nem fe'lelembol akar sszovetkezni vonaval, hanem azert, mert realisan latja, hogy egyedul meg a jobbik sem tudja levaltani orbant. Ennel mar sokkal jobb dolog az, hogy osszefognak, es ELOSZOR levaltjak orbant, aztan megkuzdenek egymassal...
Nehogy ugy jarjanak, mint a buta gazda, aki parosszamu bikat tart a gulyajaban: (ha parosszamu bika letezik egy gulyaban, akkor a parzasi idoszakban a bikak egymassal lesznek elfoglalva, es nem a nostenyekkel, mert eloszor azt akarjak eldonteni, hogy melyikuk a vezerbika. A normalis farmer 3,5,7 es tobb bikat tart, mert amig ketto veszekszik, a 3. dugja a teheneket vidaman - me'g ha nem is o a legerosebb bika a mezonyben).
kereső
@Béla333: elmész Te susnyásba Béla. Van sapka-nincs sapka! Mit kellett volna még tennie GyF-nek,tudom eltűnni a balfenéken-és irni qva jó könyveket a baloldalról,meg csudi jó receptkönyveket.De nem igy van.Ez van. Az lmp-Szél Bernadett miért volt/van olyan bocsi!balf@sz,hogy átengedte a kezdeményezést? Nem ismerte fel,hogy annyira megmerevedtek a dolgok,hogy mindenképpen lépni kell,hogy előbbre jussunk?
És igen,ki kell már ugratni a nyulat a bokorból.Lássunk már tisztán/tisztábban mi választók.
És mivel se nem tiszta,se nem demokratikus nem lesz ez a választás!nak nevezett csalásokra épülő szavazás, a demokratikus-és ellenzéki!!!pártoknak kutya kötelessége lenne megegyezni-és ez a saját érdekük is./csak figyelmeztetés/.A demokratikus oldalon lévő szavazók nem hülyék.Csak majd figyelj! Büntetni is tudnak-és fognak IS! a szavazó fülkében.
Hol van az már!!,hogy GyF többet visz,mint hoz.És mi az a hatalmas teher GyF személyét illetően? A semmijen és navracsicska pártfeladatként végrehajtott karaktergyilkossága?,amit gondolkodás nélkül beszoptatok ti is,mert ez volt a legkényelmesebb?És azt sem veszitek észre,hogy orbán mindazt végrehajtotta a 8 év alatt, amivel Gyurcsányt megvádolta.
És még mindig ott tartunk,hogy nem orbán a feketeseggű,hanem Gyurcsány-aki ellen az lmp.létrejött-és most is inkább ellene berzenkedik,mint gyurcsány ellen.Ez van.Kár volt szólnod.
karma1
@Horizont: @nyanya001: @koszpeko: Engem kifejezetten idegesit, hogy megint mindenki Gyurcsanyra mutogat vissza, es senki nem beszel Szel palfordulasarol egyaltalan. Ma reggel megneztem Szel megnyilvanulasat az Egyenes Beszed-ben, ahol lathatolag arrol adott szamot, hogy befosott kisse a 15-i orban-fenyegetestol es hogy mindenaron azon fog dolgozni, hogy Vonaval egyezsegre jusson osszefogas ugyben.
Megint ocsaroljak Gyurcsanyt, aki a LEGELEJETOL kezdve mondta, hogy a teljes osszefogas csak a kormanyvalto. Sajnos, legeloszor o is kizarta Vonaekat, de az az igazsag, hogy azota a helyzet gyokeresen valtozott. Szel az Egyenes Beszedben kepes volt kimondani azt a mondatot, hogy ok a legelejetol kezdve az osszefogason dolgoztak.

Itt a teljes riport, szoval jo lenne, ha Gyurcsany ekezeserol legalabb a valasztasokig lemondananak, Azzal egyutt kb. 2 hettel ezelott volt egy Gyurcsany riport asszem Olgaval, aki a riport vegen 2 dologra kerdezett ra: orban svajci szamlakivonataira, es arra, hogy lesz-e teljes osszefogas, akar a jobbikkal is, az elso kerdesre Gyurcsany azt mondta, hogy igen, megvannak az iratok, es a masodikra is azt felelte, hogy nem tartja egyaltalan elkepzelhetetlennek a jobbikkal valo taktikai osszefogast.
karma1
Mondtam, hogyha Vona most nem ul le Gyurcsannyal, akkor bizony Vonanak kell elvinnie a hatan a bukast , mert most az o egyezkedesi keszsegerol van szo.
Ha nem egyezkedik,. akkor bizony mar elarulta az osszes ellenzeki partot, es kaphatott valami judaspenzt orbantol. Illetve egy igeretet, mert orban az igergetesek nagymestere...

Ja, es egy szereny megjegyzes: Gyurcsany NEM aprilis 8-ra kerte volna Vonat, hanem PARLAMENTI EGYUTT-DOLGOZASRA annak erdekeben, hogy orbant eltakaritsak. Vona EBBEN SEM akar reszt venni.

Gyurcsany Ferenc es partja eddig 61 helyen lepett vissza mas eselyesebb jeloltek javara.
Ezt csak ugy a Gy-fobiasoknak mondom, nem kell ra valaszolni.
Szel kisasszony es partja hany helyen lepett vissza?
koszpeko
@karma1: Az Olgánál úgy beszélt, mintha egyedül nyerték volna meg vásárhelyet.
Itt van Vona az egyenesben Olgánál.

hirtv.hu/egyenesen/uj-jovo-2453823
karma1
@koszpeko: Koszi , ezt nem lattam,...:o)))
koszpeko
@karma1: Nagyon szívesen.
Gusztustalan amit csinál.
Érdekel a véleményed.
karma1
@koszpeko: Ari vagy, de sajnos - az altalad is ismert okok miatt - en nem lathatok bele a napi tortenesekbe, (szerencsere a tv csatornakba se, ez kifejezetten megnyugtato erzes, mert nem szivesen vagnam bele mindennap a kisszeket a tv-be a hiradasoknal).
AMi most a legjobban foglalkoztat, az az , hogy MIERT hagyta ott ron werber az LMP-t??? Elszamolasi nezetelteresek miatt? Szelike beleszolt volna a kampanyba? Vagy ungar kever? Esetleg schiffer?
Es hol van a Momentum? Egy hete semmi hir roluk, tudom, lepkefing a tajfunban az erejuk, de a 2/3-hoz a futyi$$-nek eleg volt a gyakorlatilag nemletezo kdnp is... (Mostanaban egyetlen rohadt szo sincs a kdnp-rol, hogy leadtak-e a cimeiket a nagyfoninek, vagy egyaltalan szep csendben egyenkent kihaltak, az utolso hulyet meg a renszarvasos botranya viszi majd el? )

Jo lenne ezekrol is tudni valamit.
Egyebkent pedig a tudomany mai allasa szerint orban nem lesz ME apr. 8.-a utan, es szuksegallapot es verengzes sem lesz.
Manhattan
" Sokan döbbenten állnak Gyurcsány bejelentése után, de hát 4 éve azt sem gondolta volna senki, hogy Kálmán Olga a HÍR TV-ben(!) fog Heller Ágnessel(!) a Jobbikkal való együttműködésről(!) beszélgetni...
Az LMP már nyitott az egyeztetésekre, Tóth Zoltán vissza is lépett Szél Bernadett javára. A Jobbik rengeteg szavazót vesztett az előző választások óta, nagy részük a fideszhez pártolt. Vona fél, ha leül Gyurcsánnyal, akkor újabb szavazókat veszíthet el. Pedig Gyurcsány is ugyanúgy kockára teszi a támogatói bizalmát, akik eddig elhatárolódtak, sőt, gyakran tiltakoztak a Jobbik tevékenysége, megnyilvánulásai ellen. Szóval Gyurcsány sem jó kedvében tesz ilyen gesztusokat.
Komoly, történelmi jelentőségű tehát a dilemma, hogy lehet-e a Jobbikkal. Vásárhely után pláne. Igaz, ott csak támogatóként voltak partnerek az ellenzéki pártok. De láthattuk, hogy az ellenzéki többség akarata csak akkor tud érvényre jutni, ha csak egyetlen esélyes jelölt áll szemben a fidess jelöltjével. Legyen az LMP-s, DK-s, MSZP-s, Együttes vagy éppen Jobbikos. És ez most nem vonáról meg Gyurcsányról szól, hanem rólunk, a változásban reménykedő sokaságról, akiket sorsközösségbe zárt Orbán rendszere."
verőce21
”Itt a Jereváni rádió, egy hallgató kérdi – igaz, hogy Ivan Ivanovics Ivan ajándékba kapott egy Mercedest? ..."
verőce21
"A szakember válaszol – a hír igaz, azzal a különbséggel, hogy nem Mercedesről van szó, hanem egy bicikliről és nem kapta, hanem ellopták tőle”.
peterkelemen
Már biztos, hogy nem adom a voksomat a Jobbikra. Akkor már inkább DK vagy MSZP-Párbeszéd. Ki afaszom akar egy újabb náci csürhét a magyarok nyakába. Jobbik = fideSS. Ezekután, hogy ezt a videót megnéztem meg meg pláne nem >> propeller.hu/itthon/3340834-nem-kellenek-ide-se-zsidok-se-ciganyok-jobbik
F_Viktor
@peterkelemen: Nem vagy te náci, hogy a jobbikra szavazzál :-))
karma1
@nyanya001: Meg mindig azt fujja, hogy ok csak egyedul, esetleg az lmp-vel... Es a legfobb erve az egyedul ill. az lmp-vel valo indulasra, hogy ok meg nem voltak kormanyon.
Hat szerintem meg nem Magyarorszagon kene gyakorolni a hatalom hasznalatat, es ugy egyaltalan: nem egy tegnap alakult part a jobbik, mint a momentum, szoval mit csinaltak eddig? O parszor nekiment a potrohosnak - ES? Ugyanennyit ment neki Gyurcsany is es Hadhazy is. (Meg az mszp volt a legtobbet kussban, ok valoban nem mentek neki orbannak olyan latvanyosan, mint emezek).
Vona el van magatol ajulva, ha szerinte nem is a kommunizmusba, hanem a feudalizmasba megyunk vissza, akkor abban nyugodtan helye van Gyurcsanynak is, mert a feudalizmusban meg o, Gyurcsany se kormanyzott... hihihi...:o))
nyanya001
@karma1: Vona attól tart, ha Gyurcsánnyal tárgyalna, a kemény mag, a zsidózó cigányozó
támogatói nem szavaznának rá.
Arra nem gondolt, mennyivel több szavazatot nyert volna el ezzel, ha tényleg úgy gondolja,
hogy ő már teljesen megváltozott...
Utálom az Echo TV szart de nézd csak... felismert valamit...
www.youtube.com/watch?v=tRaDmlnB7LM
karma1
@nyanya001: Az, hogy Szegedi Csanadot raebresztettek zsido voltara, az csak egy dolog. De amig toroczkai, meg az erpataki orosz mihaly letezik, es ez utobbit a falu allandoan megvalasztja polginak (nagy valoszinuseggel rettegesbol, hogy elveszitik az egyeduli penzkereseti lehetosegnek szamito kozmunkat), addig vona cukiskodhat, a feje tetejere allhat, a radikalis resze megmaradt a jobbiknak.
DuroDorikanak meg eppen tyuk-emlekezete van, mert nem sokra tudja hasznalni a kis fejet, ahogy elnezem. Kar volt, hogy kikerte maganak, hogy ok valaha is antiszemitak lettek volna. Ezt azert meg az Echo tv is a szemukre hanyta..

Koszi a linket, Nyanyusom! Joejt Neked!..:o)))
karma1
@nyanya001: Ja, es meg egy fontos dolog: Szel felismerte, hogyha nem all bele a szovetsegbe, akkor - mivel egyedul nem megy nekik -, akkor nagyon gyorsan ott talaljak magukat kozepen, egyedul, es az elveszett resz-szavazataikat orban besopri.
vona keptelen ezt meglatni, tartja magat a hulyesegeihez, es igy tole nem a szavazoi fognak elfordulni, hanem megmarad az arulo szerepeben. De ugy latszik, ezt meg nem erti, talan Szel el fogja tudni neki magyarazni, legalabbis remelem...
Szel sokkal felszabadultabb, sokkal osszeszedettebb es meg kulsore is apoltabbnak tunik, miota elszakadtak werbertol.
Van egy olyan erzesem, hogy werber volt a trojai falo, akit orban eroltetett ungaron meg schifferen keresztul a partra, hiszen ron asszem annakidejen a fidesznek is volt egy darabig kampanytanacsadoja. Nem finkelsteinnel egyutt, hanem idoben valamikor maskor. Mintha ezt hallottam volna egy riportban.
F_Viktor
@nyanya001: vonának a híveinek kellene elmagyaráznia, hogy miért van szüksége az összefogásra.
Mert így, ebben a felállásban kormányozni csak egy fityesz koalícióban fog tudni!
A kérdés, a radikálisok a fityeszt el fogják fogadni?
nyanya001
@F_Viktor: A kőkemény fasiszta náciknak semmit nem lehet elmagyarázni.
Csizmás Kond
---amúgy Gyurcsány azért hívta tárgyalásra magához a más pártokat mert őt senki nem hívná magához...
F_Viktor
@nyanya001: S orbánnal egy koalícióhoz hogyan fognak majd állni?
peterkelemen
@F_Viktor: A Jobbik simán koalícióra lép a fideSSel. Mindkettő tábora csupa rasszista, xenofób, agyhalott. Valójában egy és ugyanaz. Még maga a Jobbik is elismeri, hogy az ő programjukat lopkodja a fidesz. A jobbikosok csa azért arcoskodnak, mert most ők szeretnének milliárdosokká válni, de a diktatúra maradna sőt tovább keményítenének. Láttad a videót a törzsközönségéről? Borzalmas ha ezek hatalomra jutnak semmivel nem különbek Orbánnál. Egy és ugyanaz. Mocskos nácik ezek egytől-egyig csak ügyesen takargatják magukat.
peterkelemen
Amíg a magyar nép többsége ilyen maradi és még örül is az olyan arcoknak, mitn Putyin addig Magyarország soha nem tartozhat szorosan a nyugathoz, mert maga a nép akadályozza a saját boldogulását. A magyaroknak fingjuk nincs milyen a valódi demokrácia és jogállam.
F_Viktor
@peterkelemen: Én régóta mondom, hogy a jobbikkal az ország rosszabbul jár, mint a fityesszel!
Ezért kellene vonát bekényszeríteni egy ellenzéki együttműködésbe, de ezt csak a hívei tehetnék meg.
Az is biztos, hogy a jobbik nem tudja leváltani a fityeszt, ezért lesz fityesz-jobbik koalíció.
Előttem még az nem világos, hogy erre mit lépnek a jobbik szavazók, de feltételezem, hogy nem fog nekik tetszeni, vona ezért nem vállalja ezt be nyíltan.
F_Viktor
@peterkelemen: Írod:
" A magyaroknak fingjuk nincs milyen a valódi demokrácia és jogállam."

Jól mondod, nem tudják, mert még a demokratikus, baloldali szavazók is még mindig a privatizációt emlegetik, EU ellenes frázisokkal dobálóznak, ezzel saját táborukat is megosztják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.