A helyzet az, hogy az Orbán-ellenes utálat elérte azt a szintet, hogy az ország lakossága felbátorodott, és hajlandó lenne ugyanerre. Orbánt pedig váratlanul és védtelenül érte ez a helyzet, túl kevés az idő, hogy bármit tegyen ellene. Csak a kamupártok szervezésében és az ellenzéki pártokbe beépített embereiben, az ellenzék önzésében bízhat, hogy nem áll fel mindenhol az országban az “egy az egy ellen” szituáció. Mert abban ő vereségre van ítélve. Teljes cikk >> https://nepszava.us/bartus-laszlo-helyzet-van-marcius-idusan/

Forrás: justpaste.it
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
A népakaratával sezmbe menni öngyilkossg: magyarul igenis teljeskörű összefogás kell és a legesélyesebb ellenzéki jelöltet kell felmutatni mindenhol ahol csak lehet. Ha Orbán nyer soha többet nem lesz még egy esélye a magyaroknak! Ezt jól jegyezze meg mindenki, emrt Orbán leszámolásra készül és ezt tudtára is adta minden ellenzékinek pártoknak, civilszervezeteknek egyaránt.
karma1
Nem csipem Bartust, de most legalabb jol szolt...Ennek a cikknek el kellene jutni minden ketkedohoz, de sajnos nem fog, mert a legerintettebbeknek, az idos, megvezetett nyugdijasoknak nincs internetjuk, nem tudnak olvasni fuggetlen vagy eppen ellenzeki sajtot, mediat, tehat a fontos infok nem jutnak el hozzajuk...

Ez az utolso demokratikus, ver nelkuli lehetoseg arra, hogy az emberek kifejezzek utalatukat orban ellen , mert orbannak - ha lesz vagy lenne modja -, akkor a veraldozatos megtorlastol sem fog visszariadni.
Mindennel jobban fel a bortontol, attol, hogy szamot kell adnia...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.