Soros Györgynek ugyanannyi köze és joga van Magyarországhoz, mint neked. Semmivel sem kevesebb. Joga van például ahhoz is, hogy ne tűrje ezt a sok aljas hazugságot és az uszítást, amit folytatsz a személye ellen. Egyetlen állítás sem igaz. Nincs Soros-hálózat, hanem magyar polgárok vannak, magyar civilszervezetek, akiket bárki támogathat, még Soros György is. Soros György nem akar betelepíteni Magyarországra senkit. Orbán kisajátította Magyarországot, a sajátjának tekinti, amihez senki másnak nincs köze. Aki ezt kétségbe vonja, az takarodjon az országból, mert ha nem, akkor elégtételt gyakorol rajta. Mi ez? Ki ez? Ki hatalmazta fel erre ezt a paprikajancsit, köztörvényes bűnözőt? Azzal számoljon el Orbán, a lánya, az apja, a veje, a testvére, a felesége, az egész pereputty, amit a magyar néptől elloptak. Kinek a pénze az, amit Mészáros Lőrinc kezel? Erről beszélj, öcsi. Soros György csak adott ennek az országnak, te meg csak loptál a családoddal együtt. Széchenyi óta senki nem...

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Tökéletes a cím. Ráadásul Soros György nem csak nekünk adott, hanem a fiatal, feltörekvő Orbánnak és pártjának az akkor még liberális színben feltüntetett Fidesz-nek is. Számos fideszes politikus, így köztük Orbán is, tanulhatott Oxfordban Soros-ösztöndíjjal. Orbán állítólag társadalomtudományt és filozófiát tanult, de a tegnapi beszédének (nem volt kedvem hallgatni) részleteit olvasva, sokkal inkább idézet tőle " lila ködös bölcsészként" inkább a londoni "romkocsmákat" látogathatta az egyetem helyett, mert uszító, zsaroló, gyűlölködő és immár nyíltan megtorlással fenyegető beszéde és ó az a bombasztikus szívre tett kéz eközben! borzasztóan gyomorgforgató volt. És lopott a beszédében is: mégpedig a néhai Grósz Károly elvtárstól, az MSZMP utolsó főtitkárától. Tessék, még a halott kommunista szellemi tulajdonát(még ha hozzá méltó szintű is az) is ellopja, nemhogy a közvagyont!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@bencemacska: ...támogatás...ezt mindenki túlértékeli és úgy tesz mintha tőle, az ő támogatásától függenének...holott tíz-húsz éve még sokan azt sem tudták, hogy léteznek.
A beleavatkozás is ugyanolyan beetetett duma. Csak az hiszi, hogy valaki ellene szavaz, aki szintén a másik ellen és nem a saját érdekében szavaz...
..ja és adó...te magánnyugdíjat kapsz ?
bencemacska
@Csizmás Kond: ma, 17:54
Én 1990, óta nem segítek, mert nincs miből!
Az nem beleavatkozás, hogy belepofáznak a választásokba?!
Én elsősorban a megtakarításaim hozamából élek, és decemberben majdnem földhöz csaptam magam, mikor megláttam mennyi adót és EHÓ-t vontak le!!!
És a 27%-os ÁFÁt is én fizetem minden vásárlásom után!
Csizmás Kond
@bencemacska: Nem tudom mi benne annyira kínai hogy nem tudod felfogni a szavazati jog értelmét...én már unom magyarázni...
A másik, gondolom nyugdíjas vagy..állami...tehát más adójából kapod a mindennapit...és áfát is mindenki fizet aki vásárol.
1magyar
Hát hogyne - soros az adományozásból lett milliárdos:)
bencemacska
@Csizmás Kond: ma, 18:40
És milyen ÁFÁt fizet, aki nem itt lakik??? Az ő általa parlamentbe szavazott képviselő nyugodtan megszavaz 50%-os ÁFÁ-t is!!!
Én nem értem, ugye???
Ne erőlködj. A megmagyarázhatatlant a szekta tagjainak meg lehet magyarázni, de gondolkodó embernek nem!
Csizmás Kond
@bencemacska: áfát mindenki ott fizet ahol vásárol nem ott ahol lakik..:)...és nem erőlködök csak próbállak meggyőzni hogy te se nekem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.