Az ideiglenesen szabadlábon tartózkodó Orbán Viktor mondott beszédet március 15-én a Fidesz-KDNP bűnszervezet képviseletében. Orbán Viktor az általa elfoglalt országra igényt tart a továbbiakban is, tudtuk meg, és csak azért tűrt meg magán s az őt elfogadókon kívül mást is, hogy ők “szelíd és derűs emberek”. Orbán fél. A gyáva ember fenyeget. Az erős ember nem fél. Minél nagyobb hatalmat gyűjt magának valaki, annál jobban fél. Csak a gyáva ember nem sportszerű. A gyáva ember az, aki nem bírja elviselni a vereséget. A gyáva hazudja, hogy csak ő, és senki más. A gyáva ember használ tisztességtelen eszközöket, hazudik, uszít, alakoskodik. Orbán fél, és mert fél, ezért veszélyes.

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Orbán egy sunyi, gyáva, beképzelt, korrupt, tolvaj! A börtönben a helye, de ha így folytatja még az sem kizárt, hogy likvidálni fogják.
nihil
orbánnak mennie kell - és nincs "de", és nincs "ha" !!!
Ezt a választást csak az ellenzék veszítheti el - a népakarattal szemben, mert sokkal többen akarják orbán távozását, mint maradását.
Az ellenzék felelőssége, hogy egy táborba hozza össze ennek az aljas, képmutató, mindenre képes hazug, csaló, rablógyilkos, orosz bérenc rezsimnek a lebontását akarókat.

Milyen ideológia?
A nácik utálják a kommunistákat, míg a kommunisták utálják a nácikat.
Mind a kettő egy bullshit - a náci ideológiai is, meg a kommunista ideológia is!!!

Mik a jobboldali értékek?
Mik a baloldali értékek?
Néha az ideológiájukat nyomató vezetők figyelembe veszik, hogy egy normális ember - ideológián innen, és túl - csak békét akar; boldogulni akar (nem lopva, csalva, hazudva, hanem becsületesen!); a gyerekének jövőt akar egy jó oktatási rendszer révén; betegen gyógyulást akar, egy jó egészségügyi rendszer révén, öregen, a megérdemelt nyugdíjas éveiben nem az elfekvőben akar kínlódni két szelet száraz kenyér között egy száraz zsömlét majszolva, hanem a családjának - és ha kell - a társadalomnak a tevékeny részese lenni, levéve mások válláról a terhet, és/vagy az élettapasztalata általi gyakorlati bölcsességével segíteni; nem akarja fakardal újravívni a bukott háborúkat; és azért mert nem hallgat reggeltől estik magyar népdalokat, és nem a matyóhímzés volt a jele az oviban, attól még magyar, és ide tartozik, és közénk, meg közétek tartozik...
És még nagyon hosszú a lista, ami szerint a rossz rossz, míg a jó jó - jobbról és balról nézve is !!!
Valamilyen morbid kíváncsiság miatt még függőben tartom a kiutazásom, az országelhagyásom, de ha nem lesz összefogás... ha a jóért sem képes összefogni a magyarok értelmesebb része, és hagyják továbbra is dúlni orbánt, akkor én úgy elmegyek, hogy vissza sem nézek. SOHA TÖBBÉ SEMMIT nem akarok tudni arról, hogy itt mi folyik itt, mert elég volt ebből a belterjes iszapbirkózásból !!!
rdos
Ez lehet a picopata terve?

kepeslajoska.tumblr.com/image/171905199555

Ez lehet belőle? :-)

ampervadasz.tumblr.com/post/171896359234

Minden az ellenzéken múlik. Aki ellenzéki nem fog össze az 1 közös ellenzéki jelölt érdekében az nem ellenzéki, hanem csak látszat ellenzéki. :-( Remélem minden ellenzéki párt és jelölt ezt felfogta. A választók már tudják és fognak tudni büntetni és fogják tudni hogy kit kell büntetni a rájuk nem szavazással. :-)
Ludmilla
azért Orbán fenyegetését komolyan kell venni,ez megőrült,nemzeti ünnepen fenyegeti meg a hazai magyarság nagy részét...Vajon az itt ünneplő lengyelek,erdélyi állítólagos magyarok felfogták,mihez asszisztálnak?A sebzett vadállat nem kímél senkit,nem véletlenül vásárolták a tömérdek harci eszközt

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.