Az egész rendezvény hőse volt az asszony, aki tökéletes választ adott a gyanús gazdagodásokat feszegető kérdésre. Tényleg, vajon honnét van? Érdemes az egész riportunkat is megnézni:... Az egész rendezvény hőse volt az asszony, aki tökéletes választ adott a gyanús gazdagodásokat feszegető kérdésre. Tényleg, vajon honnét van?

Forrás: 444.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Na most kedves 444. nagyon kar volt kiemelni CSAK ezt az egy mondatot a holgytol, mert amit elotte mondott, az nem volt semmi...

Ezeknek meszaros gazdagodasa semmit sem jelent Simicskaehoz kepest... Ez egyszeruen sirnivalo...

Ennyi fanatikus barmot egyrakason,... Haaaat,...

Erre mondjak azt, hogy "innen szep nyerni"!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
Ezekben a fejekben is csak elios ledvilágosodás van...
Grafix69
Én azt gondolom , hogy akik ott nyilatkoztak és részt vettek ezen az ostoba meneten , nos megérdemlik Orbánt még legalább 100 évig . Én még ennyi fanatikus ostoba embert nem láttam , kezdek félni , hogy ezek tényleg megszavazzák maguknak a szart.
Klubtag
@Grafix69: ...,és mivel a hatalomátvételük kezdetén a választási törvényt úgy erőszakolták meg, ahogy, ezért a normális többség szenvedjen tőlük további 100 évig? :o(
kokopelli
@karma1: ..gyenge volt a kérdező,mivel a Simlicska először a Fidesznek
gyüjtött,és az Andy Vajna vásárlásaira is rákérdezhetett volna a médiabevá-
sárlásainál,a Casinóinál,és a Mészáros mellett a vejet is megemlíthette vol-
na...stb! Egyébként a sötétséget nem lehet válaszra ösztökélni!
nezelodo
Hát nénike, ugyanonnan, ahonnan az Orbán család strómanjának, csak időközben lekörözte a Simlicskát zseni Lőrike, a vejkó a Garancsi, a zöldbankos stb.
Klubtag
@nezelodo: ...és különben is Orbán 8 évvel ezelőtt megmondta, hogy új magyar burzsoáziát (ami önmagában egy erőszakoltan létrehozott marxista-leninista osztálykategória) akar létrehozni. Ez pedig ilyen gyorsan csak ilyen gazemberségek árán lehetséges. Normális fejlődési ütemben ugyanis a kapitalizmus tőkés társadalmi osztálya a közhatalom által moderált környezetben tevékenykedik. Fontos jellemzője, hogy évtizedek (ha nem évszázadok) alatt - a társadalom szerves fejlődése útján jön létre, zömében a valós teljesítmény, a szorgalom, a tisztes verseny révén alakul ki. Orbánnak erre sem ideje, sem szándéka nincs, meg a személyisége sem alkalmas a korrekt versenyfeltételeknek megfelelni, hát még a neki nem tetsző résztvevők számára azt biztosítani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.