A rendőrség a március 13-ai Pöttyös utcai metró-graffitizés kapcsán egy embert már beazonosított, nyilvánosan is köröztetik.

A BRFK IX. kerületi Rendőrkapitánysága közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást, amellyel összefüggésben keresi a 35 éves Takács Viktort, aki ellen közleményük szerint elfogatóparancsot adtak ki.

Elfogatóparancsot adtak ki az egyik metró-graffitiző ellen – fotó

Fotó: police.hu

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 35 éves férfi társaival 2018. március 13-án 20 óra 45 perc körül Budapest IX. kerületében, a Pöttyös utcai metrómegállóban álló szerelvényt megrongálták és festékszóróval összefújták.

Elfogatóparancsot adtak ki az egyik metró-graffitiző ellen – fotó

Fotó: wikipedia CC BY-SA 4.0/Kemenymate

A BEFK IX. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a fényképen látható Takács Viktort felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
Rohadjanak meg, hogy a metrószerelvényt buzerálták, szemét aljas féreg emberkék ! Dögöljenek meg, 15 -év minimum sötétzárkában !!! Közlekedés szándékos veszélyeztetése és az utasok megfélemlítése !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.