Háromszor is pozitívat fújt a szondába Nyíregyházán egy férfi március 15-én, akiről az is kiderült, hogy jogosítványa sincs. 

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság tartott forgalomellenőrzést március 15-én Nyíregyházán, ahol igazoltattak egy személyautóval közlekedő férfit – olvasható a megyei főkapitányság közleményében.

Ittasan, jogosítvány nélkül vezetett Nyíregyházán – el is kapták hamar

Fotó: police.hu

A rendőrök a sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, mely pozitív eredményt jelezett. A gépkocsit vezető 55 éves nyírteleki lakost hiteles légalkoholmérés céljából előállították a rendőrkapitányságra, ahol a férfi további két alkalommal is pozitív értéket fújt.

Ellene a Nyíregyházi Rendőrkapitányságon ittas járművezetés gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak. Mivel az intézkedés alatt a sofőr nem tudta átadni a jogosítványát, ezért a rendőrök leellenőrizték a nyilvántartásban.

Megállapították, hogy a férfi vezetői engedélyét néhány hónappal korábban orvosi alkalmatlanság miatt visszavonták, ezért ellene engedély nélküli vezetés miatt külön szabálysértési feljelentést tettek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.