Kedden este nem sokkal este 8 óra előtt a BKK rövid hírben jelezte Facebook-oldalán, hogy a 3-as metró nem közlekedik. A miértekről nem szóltak. Mint kiderült, egy nagy létszámú társaság rajtaütésszerűen lefújta festékszórókkal a szerelvényt a Pöttyös utcánál.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
CSAKKK ketten csinálhatták a soros -gyurcsány páros!!!
csipetke
Má' azt hittem,hogy megint az ajtó sarkába szorult egy fakocka.Vagy ismét kigyulladt.Az lenne a fura,ha huzamosabb ideig rendben működne..
bakegya
CSAKKK ketten csinálhatták a soros -gyurcsány páros!!!
Peller Anikó
Kapják el őket. A bünti legyen a szerelvény letakarítása, a festék eltávolítása, ha kell újrafestése. És egy kis emlékeztető pénzbírság, mondjuk színenként 10 trafipax fotó ára.

Na jó, csak szemre, nem kell bitenként. Legyen csak 16 -os a színválaszték. Kedvcsinálónak.
Yoda69
Miert tettek hozza egybol, hogy ebben is Soros keze van?
wagabund
ha (nagyon)akarja a hatalom, akkor pik-pak meglesznek a tettesek...akár a tippadók/belső segítők is...persze ez csak akkor, ha tényleg nemzetbiztonsági tényező a metró..

mondjuk elrettentő példának nem lenne rossz, ha a hatóság elkapná a kis pernahajdereket, és a bíróság pár napon belül a nyakukba varrna pár száz nap közmunkát(fejenként)...
de ha nem, hát nem..
dr. prédikátor
@Yoda69: Oszt mééé? talán nem igaz???:))) A Soros ott van minden kilóméter kőnél!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.