A Fidesz vezénylőtábornoka március 15-én azt ígérte, elégtételt vesz azokon, akik ártottak neki. Úgy tűnik, Bencsik Andrásnak már most jutott egy pofon.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Hát persze. Most majd megtapasztalja BA milyen is az amikor ő lépdel más cipőjében. Nem mintha sajnálnám érte, de ez legalább világossá tette, hogy OV akár a sajátjain is átgázol és megtorolja ha vélt vagy valós sérelem éri. Ez van. Csak egy "régi, jól bevált bolsevista trükk", hogy ismét Orbánt idézzem. Úgy tűnik valamiért rákattant Grósz Károly elveire és módszereire: Grósz is lehallgatta, megfenyegette a demokratikusan gondolkodó és cselekvő Németh Miklóst anno, úgy ahogy azt Orbán tette a "sorosbérenc", "magyartalan" ellenzékkel és szavazótáborukkal. Döbbenetesek a párhuzamok tegnap óta. Javaslom figyeljen oda Orbán Grósz Károly bukására is, mert úgy tűnik pont akkor nem figyelt, amikor "ellenzékiként" ő is részese volt a történetnek.
magyarbakancs
Bencsik, Stefka,Bayer ,Csiszmadia ezek mind volt nyavalyás komcsik.
JAJMÁR
Ráértem, néztem a tévét tegnap. A Bencsik beszédét nem végig, mert egy bizonyos ponton...
meg azok az arcok, - elhízottak, kifestettek -
de megvilágítom talán, hogy szerintem micsoda és mekkora bukfencek vannak az ő gondolkodásukban. (Aztán lehet érvelni, hogy miért is nem, ha jön a durbincs)

Szóval azt mondja ez a Bencsik, hogy Bem József kénytelen volt az Oszmán Birodalomba menekülni, és felvenni az iszlám hitet, ezért nem temethetik el Lengyelországban a megszentelt földbe, hanem ég és föld között kell lebegnie!

Nos, szerintem Bem Józsefet és még legalább 100 másik innen menekültet, az Oszmán Birodalom befogadta, amikor a hazája, Lengyelország, de Mo. és Európa is megölte volna, de az életüket , mivel az oroszokkal kiadatási egyezményük volt, csak úgy menthették meg, ha áttérnek az iszlám hitre. Így nem voltak kötelesek kiadni őket.

Tehát, a törökök megmentették az életüket, és ezt én megköszönöm. Az én felfogásomban. Bem Józsefnek volt választása, nem kényszerítették. (Megjegyzem, szerintem jól döntött)

Jön ez a Bencsik azzal a buta szöveggel, hogy az a probléma, hogy iszlámmm !

Mert hogy soha többet senkinek ne kelljen a vallását megváltoztatnia, az életéért cserébe!
Basszuskulcs! Ugyanezek meg fel vannak háborodva, ha az iszlám vallású menekültek nem dobják el, de rögtön, a kultúrájukat és a vallásukat. Mert azok a "vadak" nem akarnak integrálódni.

A hideg ráz a bencsikek butaságától!

Aztán egy csomó ember került már a földbe, akinek még vallása se volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.