Kedves Libsi seggfejek! Szálljatok le rólam a feleségemről de legfőképp az apósomról! Mi közötök van ahhoz hogy mi hogyan élünk ? Nekem mindenhez jogom van ahogy feleségemnek és az apósomnak is! Kiknek képzelitek magatokat ti szartúróbogarak ? Mert azok vagytok szartúróbogarak és ellesztek taposva egytől egyig! Kitörölhetitek a seggetek a ki..szott OLAF jelentésetekkel együtt annyit is ér az egész! Nektek semmihez nincsen jogotok semmihez senkik vagytok és azok is maradtok! Egy szívességet még megtehet mindenki! Mindenki leszo.hat! Én vagyok valaki ti pedig senkik vagytok liberális faszfejek! Ajjadék ge.ik vagytok! Az alja nép polgároknak egyet üzennek leszo.hattok degeneráltak! Mindenki leszo.hat!

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: SystemError
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Van egy olyan erzesem, hogy ez inkabb egy elkeseredett blogger cikke, de valoszinu ezt gondolhatja, es talan ki is mondja egy bezart szoba melyen, esetleg a nejenek cimezve, ha eppen nem kocog a foga a felelemtol,...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
hogy ezt hiszi, abban semmi kétség; úgy is viselkedek! =))
SystemError
Vannak aggályaim, hogy ez valós-e, de ha igen akkor te kis szarházi féreg nagyon elleszel kapva szerintem, amikor a feleséged apcikája már nem fogja a seggetek alá tolni a "bmw"-t meg a védelmet.

Amúgy pont ilyen kis takonynak képzeltem. Mellesleg szerintem szétcsalja Ráhelkát, ez a fejére van írva. Meg a vidéki kiskirályoknak sorban állás van a parkolóban. Ő az a típus, aki ezen nőtt fel.. Persze Ráhel csak te kellesz neki! :)
nyanya001
Majd te az apósodat az meg téged.
Éppen olyan moslék vagy mint a Bayer...
zoom.hu/hir/2018/03/15/bayer-zsolt-lefasszopozta-a-bekemenet-ellen-tuntetoket/
egyforma szarkupacok vagytok !
SystemError
Kicsit olyan a stílusa a levélnek, mintha Habony, Bayer és Tiborcz együtt bekokóztak volna..:) Na majd ebben a stílusban nyomassák a csillagban..:)
karma1
Van egy olyan erzesem, hogy ez inkabb egy elkeseredett blogger cikke, de valoszinu ezt gondolhatja, es talan ki is mondja egy bezart szoba melyen, esetleg a nejenek cimezve, ha eppen nem kocog a foga a felelemtol,...
SystemError
@karma1: Én is erre gondoltam... Nincs egyértelmű forrásmegjelölés. Reméljük nem kezdődik a balos TV2 és azt is, hogy nem dupla csavar vagyis nem is balos blogger írta..:)
karma1
@SystemError: Asszem az Orban Lapjarol Kitiltottak Tarsasaga egy nagyon nagy kozossegi oldal a Facebook-on... Ugy nez ki, mintha nekik lenne egy nem-facebook-os blogja is.
Borsodi
Te kis buzi Báyerral szopjátok egymást!
volvós
Pistike !!! Minden okod meg van rá, hogy ennyire fossál !!!
nyanya001
@karma1: Én meg azt hiszem igaz.
Bayer mit is mondott ? zoom.hu/hir/2018/03/15/bayer-zsolt-lefasszopozta-a-bekemenet-ellen-tuntetoket/
Nyeregben érzi magát az apósával a háttérben
dr. prédikátor
Te kis szarcsimbók aki az apósod a cigus seggén vagy egy szarcsimbók! ne nagyon köpködjél és főleg ne verd a nyálad, mert egyszer elkapnak és akkor azt hiszem a szart is kiverik belőled!te egy kis senki voltál és most is az vagy egy kis tetű geci,Nagyon kinyílt a csípád,de a pol pot is megbukik egyszer és akkor nem fog megvédeni senki!!!Csak addig van nagy pofád mig ezek a hátad mögött vannak!!!De van egy jó mondás: Jegenyefák nem nőnek az égig.te se élvezed sokáig az összelopott milliárdjaidat!!!Te kis buzeráns majom!!!A rühelkét meg ne féltsd ,nem mászik rá senki utánad!!!
Dr plágium
Ha mondott is volna hasonlókat nem így fogalmazott volna :)
Ha pedig ezt gondolja, hát szopják le egymást az apóssal :)
Clavigo
Tiborcz,,,,,,,,,szopjon le téged az apósod,,,
szaboria1
A Tiborcz képe alatt megjelölt hivatkozás nem létezik.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/11/28/akinek-elete-minden-megvalositasa-hogy-az-aposa-veje-lett/
Fogalmam nincs, hogyan lehetne érthető módon, ezredszerre is elmagyarázni: az, hogy egy országban a miniszterelnök veje (sokan mások mellett) folyamatosan a közpénzek körül tűnik fel, kormányzati hátszéllel mindig pontosan nyúl bele valami tuti üzletbe, talicskázza az uniós támogatásokat, állami segédlettel vásárol palotákat-kastélyokat, bennfentes információk birtokában és a közbeszerzési eljárások fideszes módszertana szerint tarol le piacokat, bizniszel cégéres maffiózókkal és bűnözőkkel, játssza a kezükre a köz vagyonát (lásd a Postabank egykori épülete), a vegytiszta korrupció definíciója. Az ilyen erkölcsi szemétdombokat minden magára valamit adó, egészséges társadalom azonnal kiveti magából, hiszen pontosan tudja, hogy az övét, a gyerekéét lopják. Nem csak a libsi hülye szomszédét.
Eladott Ország
Egyébként meg leszarjuk, az illiberális szarházi tahó pofádat, a büdösbunkó kancigány apósoddal együtt. Börtönben fogtok megrohadni, rohadt szarháziak. Azt várnátok el, hogy bocsánatot kérünk? Kussoljunk? Hát a jóbüdös k*rva anyátokat!
papa.49
Mi is üzenjük neked te fanyüvő éljél nemi életet a jó anyáddal tetű !!!
karma1
@nyanya001: Hazament mar a sajat hazaba vagy meg mindig bujkal?
bakegya
@karma1: egyet találhattok,BÚJTATJA-falaz neki a g...vajda-időnyerésre jtszanak még mindíg EZ A BIRKA NÉP FELÉGETI REMÉLEM MINDEN VAGYONÁT AZTÁN MEHETNEK A POKOLRA.
koszpeko
Köszönjük apósodnak a tegnapi politikai öngyilkosságot. "(A választás után természetesen elégtételt fogunk venni. Erkölcsi, politikai és jogi elégtételt is )"
Köszönjük neked, hogy bele is teszed egy gödörbe.

Továbbá köszönjük, hogy lézer jankó után,
www.youtube.com/watch?v=QS91Dqud1wQ

Továbbá kifejezted véleményedet te is az egyszerű népről:
"Kedves Libsi seggfejek! Szálljatok le rólam a feleségemről de legfőképp az apósomról! Mi közötök van ahhoz hogy mi hogyan élünk ? Nekem mindenhez jogom van ahogy feleségemnek és az apósomnak is! Kiknek képzelitek magatokat ti szartúróbogarak ? Mert azok vagytok szartúróbogarak és ellesztek taposva egytől egyig! Kitörölhetitek a seggetek a ki..szott OLAF jelentésetekkel együtt annyit is ér az egész! Nektek semmihez nincsen jogotok semmihez senkik vagytok és azok is maradtok! Egy szívességet még megtehet mindenki! Mindenki leszo.hat! Én vagyok valaki ti pedig senkik vagytok liberális faszfejek! Ajjadék ge.ik vagytok! Az alja nép polgároknak egyet üzennek leszo.hattok degeneráltak! Mindenki leszo.hat!"
nyanya001
@karma1: " saját házába " ja amit összelopott az apósa segítségével.
www.youtube.com/watch?v=R5Wyq6dtwE0&feature=share
( ezt meg én loptam :D ))
tudode
Az, aki FATOLVAJKÉNT csatlakozik egy "olyan"' családhoz, amelynek a családfője a FENEKÉT NYALATNÁ KI, mi várható tőle!
.
A stílus MAGA AZ EMBER, kedves mindkettőjüket illetően:
.
----- A Soros-ösztöndíjas orbán viktor szól 1988-ból, a mai VIKTÁTORHOZ - az ALKOTMÁNYRÓL
www.youtube.com/watch?v=lRnT4vno2to
.
Azt hiszik EZEK a józan PARASZTI ÉSSZEL SEM RENDELKEZŐK, hogy disznóólból röföghetnek kifelé akkor, amikor DISZNÓZSÍR VAN a fülük mögött!!!
.
S E N K I H Á Z I A K gyülekezete RÁZZA A RONGYUNKAT a mocskos alfelük alkatrészeivel!
,
Fujj, fujj!
wagabund
..."Tiborcz István üzenete: Mindenki leszophat!"...

ezt szóvivő nélkül is mindenki érti...
kissé felnőttem
AKI nem közszereplő az igy levelezhet a magyar emberekkel. hát ilyen lett a világ de egyesével fel lehet jelenteni ezt a nyikhajt azt hiszi arisztokrata királyi ivadék avagy mit képzel az emberekről ? otthon ezek szerint hasonlókkal táplálják ?
simmering73
Ennek a f@szfejnek bayerzsóti a körösztapja?
tudode
@nyanya001: .
Nagyon jó, találó 2016-ból!!!
Clavigo
Szopjon le a csúzliszájú ,100 lábú Rakkhel,,akinek a hátán sikerült a szarból kikapaszkodnod.,köcsög.
nusika
Tiborcz István üzenete: Mindenki leszophat!
...ez a fiatalember keresztény demokrata vagy fiatal demokrata ???...kit képvisel amikor a "papával" iszogat?
nezelodo
Ha ez a piti fatolvaj írta, akkor az apósa éppen aktuális politikai hitvallását olvashatjuk, és nem kell, felesleges hozzáfűzni semmit. Pakolni kell, és elhúzni, amíg nyitva a határ, vagy kiegyenesíteni a kaszát!
lampa laz
...szopsz te majd rendesen a gyakorlatba rühes, a rácsok mögött, sőt még a korpást is tágítani fogják, hashajtóra nem lesz szüséged, csak liberóra.
bakegya
Több száz milliárd lopottholmival a füle mögött EU polgárai is meglincselhetnék IGEN BÁTOR-VITÉZ ez a TIBORCZ PITYU-
A Balyer kutyagumi már bevédte,most már az apósa barátai a fideSS FANOK KÖVETKEZNEK-TÖRLESSZÉK A BÜNTETÉSEIT ÉS A HITELEIRŐL SE ENGEDJÜK MEGFELEDKEZNI ŐKET!!!
SemmiCicóóóóó..wazzeee..
@Nessy: ...söt!...egy...eccarvúúúúúúúú´..ORRSZARVÚúúúúúú´.. ÚGYe..?!...wazzeee.. hogy VÉGREtélleg.. MEGÉREZZE.. a kiszbottmegaTISZTELETET.. megaTÖRÖDÉSSsssT´... wazzeee...???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.