Orbán gyakorlatilag a haza ellenségeinek, idegen hatalom zsoldosainak és csatlósainak nevezte a politikai ellenzéket, a független sajtót, a független civil szervezeteket, mert ezek mind azon mesterkednek, hogy elvegyék a magyaroktól a hazájukat. Mint mondta, “nem egy tollvonással, mint száz éve Trianonban (a szélsőjobb retorikája szerint azok is a zsidók voltak – A Szerk.), most azt akarják, hogy néhány évtized alatt önként adjuk át másoknak, más földrészről érkező idegeneknek, nem beszélik a nyelvünket, nem tisztelik kultúránkat, törvényeinket és életformánkat. Azt akarják, hogy mostantól egyre inkább ne mi, és ne a mi leszármazottaink éljenek itt, hanem valaki mások.” Életre halálra megy a harc.

Forrás: justpaste.it
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
magyar nyelvre összegezve: a saját népét uszitja egymásra . XXI. század Magyarországa . IGEN ez hitler reinkarnáció utjában van minden és mindenki elmebaja már kezelhetetlen Kéretik elvezetni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Én megmondtam, de sokan nem hitték el: a polgárháború nem úszható meg egy eleve csalások tömkelegére feépített választáson. Teljesen mindegy, hogy Orbán nyer vagy veszít (esélytelen, mert eleve csaláésokra van felépítve), akkor is harc lesz.
peterkelemen
Diktátort csak és kizárólag a néperejével lehet megdönteni nem a csaló választásokon, de tessék menjünk el a választásokra, de meglátja majd mindenki, hogy igazam volt már évekkel ezelőt is.
peterkelemen
Ha polgárháború lesz nekünk könnyű lesz, mert ezidáig több, mint 10 000 potenciális fideszes gecinek meg van az összes adata így célirányosan lehet, majd haladni.
kissé felnőttem
magyar nyelvre összegezve: a saját népét uszitja egymásra . XXI. század Magyarországa . IGEN ez hitler reinkarnáció utjában van minden és mindenki elmebaja már kezelhetetlen Kéretik elvezetni.
szép új világ
Ezzel a fenyegetőzéssel Orbán akarata ellenére hatékonyabban mozgósítja az ellenzéket, mint maguk az ellenzéki pártok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.