Elképesztő dolog történt a tegnapi tüntetésen. A diákok a saját megemlékezésük után a budapesti Rákóczi úton indultak el a következő helyszínre, amit már egy spontán demonstráció keretein belül tartottak, amikor egyszer csak egy csoportjukat körbezárta a rendőrség. A körbezártak között ott volt a merce.hu újságírója Jámbor András is, aki az egész eseménysort rögzítette. Jámbor 15-20 rendőrtől próbálta megtudni, hogy mi zajlik ott, miért nem engedik át a kordonon és hol van egy felelős parancsnok, aki tájékoztatná az intézkedés okáról. Senki nem akadt az egyenruhások között, aki egyáltalán hozzá szólt volna, így sem neki, sem a tömegben senkinek fogalma sem volt arról, hogy miért korlátozzák személyi szabadságukat. Ilyet utoljára a rendszerváltás körül láthattunk, amikor a rendőrök a tüntetők egy csoportját kiemelték és velük szemben intézkedtek. Bár hozzá kell tennünk, hogy még ott is elmondták, mi miért történik. El nem tudjuk képzelni, ki adhatott erre parancsot, vagy megbízást...

Forrás: pestibulvar.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Most visítozzátok, hogy rendőrállam, faszfej fityeszesek!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
Ez már Kafkánál és Örkénynél is abszurdabb abszurd. Nem inkább a Békemenetnek nevezett gyűlöletkeltő, uszító, primitív és aljas gyülevész had ellen kellett volna fellépni? Garázda és otromba módon rondítottak bele a nemzeti ünnepbe a gazdájukkal együtt. Verekedtek, hőzöngtek, trágárkodtak, félelmet keltettek.
F_Viktor
Most visítozzátok, hogy rendőrállam, faszfej fityeszesek!
Nessy
Majd kiderítik, hogy Gyurcsány adott parancsot a rendőri intézkedésre!
Úgy látszik atavisztikus emlékei vannak a fidesznek.
Anno sok évtizede versenyt futottunk a rendőrökkel, mert nem volt KISZ kitűzünk, így nem mehettünk be a Múzeumkertbe.
Ma már futni is lusták. Inkább sokan vannak és körbefogják a fiatalokat!
Hogy miért? Csak!
szaboria1
Motoros rendőröknek kellett utat biztosítani egy szülő nőt kísértek a kórházba ezért kellet megállítani őket, hogy a Bródy u.ból kitudjanak jönni.
Nessy
@szaboria1: És ezt miért nem lehetett közölni a diákokkal? Ők nem 1 bytesek!
nyanya001
@szaboria1: És azért igazoltatták őket ?
staro2
@szaboria1: Hány másodpercig tart egy motoros rendőrökkel biztosított autó áthaladása?
quadrocopter
Mielőtt elpatkolna Pintér, még kiéli mgát az elvtárs, meg a határőr orfk-s szuperlény!
szaboria1
@nyanya001: Végig nézve a videót nem látni igazoltatást de viszont lehet látni, hogy az úttesten megy egykét motoros rendőr.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.