Orbán Viktor miniszterelnök március 15-i beszédében egy újabb határt lépett át azzal, hogy politikai és jogi szankciókkal fenyegette meg a változást akaró embereket - mondta az MSZP-Párbeszéd kormányfőjelöltje pénteken Budapesten, sajtótájékoztatón. Karácsony Gergely kifejtette, a hódmezővásárhelyi időközi polgármester választásból tudható, hogy a változást akarók vannak többségben, a Fidesz pedig egy "szervezett kisebbség, amely nemcsak az adófizetők pénzét lopja el, hanem a nemzeti büszkeségünket is ki akarja sajátítani, egy olyan politikát képvisel, amilyet csak diktátorok szoktak".

Forrás: infostart.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
Simán,s még mindig azok vannak többen akik nem látnak át a szitán. A szitát majd ha ellopják,
sem biztos,hogy hibájukat látni fogják. Vakságukért majd a látókat okolják,de addig a tolvajok
szekerét tolják,s magukat majd áldozatként meghatározzák. A történelmi idők mindig ezt hozták.
Nessy
Pedig, ha ismernék az elmúlt évszázadunk történelmét, tudhatnák, hogy eljön az az idő, amikor egy diktátor már annyira retteg, hogy a saját embereitől is fél, és velük is leszámol!
Aki meg túléli. annál jön a "parancsra tettem" mese!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.