Havasi Bertalan rövid úton igyekezett elvenni az élét annak, hogy a harcos magyar miniszterelnök annyira parázna szeretett alattvalóitól, hogy kizárólag golyóálló mellényben mutatkozik a nem általa megválogatott és a TEK által ellenőrzött emberek társaságában.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
már sok évvel ezelőtt is csak páncélautóval jár uszítani! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szép új világ
A pelenkát letagadhatod, mert az nem látszik, de tudjuk hogy az is volt rajta...
Pálinkás Pál
@Horizont: mellesleg hogy mondjam..egy jó mesterlövészpuska ellen sz@rt sem ér a golyóálló mellény...ezt a fajta mellényt inkább pisztolyok ellen fejlesztették ki,aminek kicsi a torkolati sebessége..Pl egy AK-47-ből kilőtt acélköpenyes,acélmagvas golyó ezekből akár hármat is kényelmesen átvisz!!!
kokopelli
@Pálinkás Pál: akkor sem ha "pléhpofát" vág?... (sokrétegűt!) ;-)
1magyar
Semmi gond nincs a golyóálló mellénnyel! Aki nemet mond az árulásra naná, hogy vannak ellenségei.Aki a "zenekar" szerint kijátssza az országát azoknak nincs mitől tartani.
A pápa mobil is azért készült anno, persze Feri pápa már mossa inkább a lábukat mint harcoljon a keresztény identitásért.
nezelodo
Lári-fári! Azt nem értem, miért a Bercit kérdezik, mit visel a főnöke? Miért, ö adja rá a gatyát és ő veszi le és levonja a következtetést, hogy mennyire félt? Kérdezzék az öltöztetőnőjét, ahogy a dörzsöltebb hírharangok, eltanulva a fideszes hírgyártóktól a módszert, a sógorok hegyeiben kutakodva érdeklődtek az ápolónőtől!
justhpeter
@nihil: A gerincvédő gerinc nélkül szart sem ér.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.