Gulyás Márton idén március 15-én a békemenetben akciózott, most elkészült a videó, ami gyakorlatilag a közmédia híradóját parodizálja.

A Közös Ország Mozgalom alapítója kerítésszaggató pálinkával kínálta az embereket, és a háttérhatalom működéséről kérdezte őket, kezében az állami sajtóra emlékeztető mikrofonnal. 

A Pesti Srácok nevű kormánypárti portál újságíróján, Jurák Katán pedig azt kérte számon, miért nem ír több dicsőítő cikket. A videó talán legviccesebb része 4:30-tól kezdődik, amikor Gulyás egy nyugdíjas néninek könyörög, hogy mondjon már valami jót az elmúlt 8 évből, de a néni nem hajlandó kötélnek állni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
Nos, itt a bizonyíték, milyen könnyű hülyét csinálni némelyik emberből! A folyékony, ragacsos maszlagot is megeszik. Tisztelet a kivételnek, akiket még a "lila" köd és szín se tévesztett meg :)
Tud ez a Marci gyerök :))))
JAJMÁR
Előfordul, hogy ahogy elküldöm, eszembe jut még ez + az, most is:

Ezt a hangszóróból áradó, tömény "békére" felhívást, nem is lehetett másképpen hátul elviselni, mint ahogy a Marci kitalálta! Irónia, humor, nevessünk :)))))
JAJMÁR
@szep napot: Hát, ezen azért még dolgoznod kell, hogy vicces is legyen :)
balos
A Balkán már elhagyta a lépcső-házmesterek országát!Elnézve a Béke-felírat alatt vonulókat,ki gondolná,hogy ezek valamikor még embernek készültek!Aztán jött a szarbános nemzeti genya és mind "meg-állatiasodott"!
advocat
Jót? Mit? Megszűnt a korkedvezményes nyugdíj, a nyugdíjak nem követik a bérek emelkedését (ha már a bért a kormány szabályozza, éljen a szocializmus), nincs 13. havi nyugdíj, az egészségügy is lassan csak arra jó, hogy előbb a kórházat is meglátogassák, mert utána már a temető jön, de így azért demokratikus, miből van némelyeknek milliárdja, holott még annyit sem dolgozik, mint Zukerberg, stb.
Rockxy
Gulyásmarcik csak egészen röhejes országokban vannak, ott, ahol a focimeccs fontosabb, mint a közoktatás, és háztartásbelik vágják át a kósalajosokat, a lumpenproletárok pedig azt
kérdezik, hogy laja, hol a pénz.
"Kösz, jól vagyok, egész nap fagyizok."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.