Gulyás Márton idén március 15-én a békemenetben akciózott, most elkészült a videó, ami gyakorlatilag a közmédia híradóját parodizálja.

A Közös Ország Mozgalom alapítója kerítésszaggató pálinkával kínálta az embereket, és a háttérhatalom működéséről kérdezte őket, kezében az állami sajtóra emlékeztető mikrofonnal. 

A Pesti Srácok nevű kormánypárti portál újságíróján, Jurák Katán pedig azt kérte számon, miért nem ír több dicsőítő cikket. A videó talán legviccesebb része 4:30-tól kezdődik, amikor Gulyás egy nyugdíjas néninek könyörög, hogy mondjon már valami jót az elmúlt 8 évből, de a néni nem hajlandó kötélnek állni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
SystemError
Ki ez a volt kidobó, gyilkos fejű, kókós geci az "értelmiségi" Kata oldalán?
SystemError
Ez nagyon hülye amúgy. Párszor még meg fogják verni, de láthatóan ez nem érdekli :)
cs.n.
Még a részletekre is figyelt, az esernyő se véletlenül volt olyan színű nála, amilyen, pont egyezett a Migráns1 csatorna lilájával. :)
human
"- Miért engedi a kormány, hogy az ellenzék induljon a választásokon.
- Hát mert ez a demokrácia.
- Kell ez nekünk?
- Nekem nem."
:D ... :(
Nessy
Ennyire nem lehetünk ostobák! Ütjük verjük Brüsszelt, de a pénze nélkül már rég csődbe lennénk! És mennyivel kevesebbet lophattak volna fideszék. Ez azért valahol jellemző kép: menjen vissza!, és visszament.
Donáld Tramp
Nudli párt egy ízléstelen trollkodással. Azért Tudhatná hol a helye.
Nessy
@SemmiCicóóóóó..wazzeee..: Mi a kérdés?
1bitang
@Mirabilis: A békemenete(ke)t. Ingyen utazás, ellátás, városnézés.
quadrocopter
Jurák péchán 56-is kitűző van! Nagy nemzethy játékos lehet ez a rinya is, ha csak ennyit tud!
szep napot
Mondok en: Pld; Az ilyen kis undorito kilincsorru buzikat mint a kis Marcit nem engedtek megerosodni a magyar politikaban. Ez mar meger egy koszonetet.. Koszonjuk Orban Viktor miniszterelnok ur.
SystemError
@Pegero: Ő viszont most csak eljátsza a suttyót, de látom valóban találna partNEReket:)
Apatszerek
Nagyon felül becsüli magát az a személy, aki a nyugatot akarja, keleten nevelkedett kultúrában majmolni, saját értékrendjét becsülje annyira, hogy ne keljen mást majmolnia. Óvodás kort sem, lehet... iskolás korúnak tudni. Az évek múlásával érik iskolás korúvá.
JAJMÁR
Nos, itt a bizonyíték, milyen könnyű hülyét csinálni némelyik emberből! A folyékony, ragacsos maszlagot is megeszik. Tisztelet a kivételnek, akiket még a "lila" köd és szín se tévesztett meg :)
Tud ez a Marci gyerök :))))
JAJMÁR
Előfordul, hogy ahogy elküldöm, eszembe jut még ez + az, most is:

Ezt a hangszóróból áradó, tömény "békére" felhívást, nem is lehetett másképpen hátul elviselni, mint ahogy a Marci kitalálta! Irónia, humor, nevessünk :)))))
JAJMÁR
@szep napot: Hát, ezen azért még dolgoznod kell, hogy vicces is legyen :)
balos
A Balkán már elhagyta a lépcső-házmesterek országát!Elnézve a Béke-felírat alatt vonulókat,ki gondolná,hogy ezek valamikor még embernek készültek!Aztán jött a szarbános nemzeti genya és mind "meg-állatiasodott"!
advocat
Jót? Mit? Megszűnt a korkedvezményes nyugdíj, a nyugdíjak nem követik a bérek emelkedését (ha már a bért a kormány szabályozza, éljen a szocializmus), nincs 13. havi nyugdíj, az egészségügy is lassan csak arra jó, hogy előbb a kórházat is meglátogassák, mert utána már a temető jön, de így azért demokratikus, miből van némelyeknek milliárdja, holott még annyit sem dolgozik, mint Zukerberg, stb.
Rockxy
Gulyásmarcik csak egészen röhejes országokban vannak, ott, ahol a focimeccs fontosabb, mint a közoktatás, és háztartásbelik vágják át a kósalajosokat, a lumpenproletárok pedig azt
kérdezik, hogy laja, hol a pénz.
"Kösz, jól vagyok, egész nap fagyizok."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.