Az is igencsak lényegi kérdéssé érhet, hogy mi tartotta vissza 2014-ben, és mi tartja vissza most is az ellenzéket attól, hogy kikényszerítse egy hiteles vizsgálati eredmény közzétételét? A kérdés azóta is adott. Sokkal valóságosabban, mint bármikor. Mert jelzi, hogy lassan egy motorkerékpárt sem lehet kormányozni olyan alkalmassági vizsgálat nélkül, amihez hasonló sem kell egy ország vezetéséhez. Lehet, hogy ezen nem érdeke a politikusoknak változtatni, de azoknak valószínűleg igen, akik nem Hitler, Sztálin, Rákosi, és a többiek reinkarnációit szeretnék a kormányállásban látni.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@RonaGyuri: Egyébként tényleg szomorú, hogy egy bicikli használatához komolyabb alakalmasság kell, mint az országláshoz.
Mint amikor a dinasztiák hibbantjai is nyugodtan lehettek királyok.
RonaGyuri
@GeoCravker: ez durva inszinuáció, lévén a legzakkantabbak is jól nevelt intelligens és művelt emberek voltak, míg ez a dagadt retardált törpe ...
GeoCravker
@RonaGyuri: Végül is igen. A gyengéb képességű dinasztiatagok mellé is nevelőket, gondozókat, tanárokat szerződtettek, vásároltak (mikor mit). Orbán hozzájuk képest egy tébolyodott kecskepásztor szintjén kultúrált.
Amolyan Pályinka? He?! stílusban
kokopelli
@GeoCravker: ...sőt az "okosabbja" élvezte is a hibbant trónonß@ró,félkegyelmű,
félig agyhalott ! "n-1" ilyen fordult már elő a történelemben,de azok legalább csalá-
di jogon jutottak hozzá! A Zorbán ezen úton,csak a "vajdá"-ig vihette volna,ha egy-
általán...!! OK,a betegsége az első csoporthoz minősítené! ;-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.