Aki látott már náci propagandafilmet, híradókat az 1940-ben megszállt és megerőszakolt Párizsról tudja, micsoda perspektíva-hatásokat vetettek be már akkor, hogy a Führer nagyobb legyen, mint az Eiffel torony. Nálunk a március 15 -i Kossuth téren nem bíztak a fotósokban, operatőrökben, egyszerűen eltakarták az épületet.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anka
@Mirabilis: - mert egy jellemtelen arrogáns féreg! - erről a lényről már elmondtak mindent amit lehetett..., nem is ragozom tovább! - legyen neki nehéz a föld!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
A testbeszédét és a keze állandó mozgását figyeltem, ahogy fel-le járt a keze a papírjain.
Diagnózisom: sem ambuláns, sem kórházi osztályi kezeléssel nem javítható, társadalmi elkülönítése ön- és közveszélyessége miatt indokolt.
Köb Jani
Emlék.Ahogy a MÖM oldalán olvashatjuk: „Gyurcsány Ferenc népirtó, elmebeteg hatalmát a lakájmédia és a gondolkodni képtelen, egyenruhákba bujtatott, a NÉP-re kezet emelő verőemberek tartják fent. Ezért megismételjük 2007. október 13-ai felhívásunkat. A Magyar Önvédelmi Mozgalom felszólítja az ellenséges – a népirtó Gyurcsány-rezsimmel kollaboráló – média képviselőit (elsősorban az RTL Klub, a TV2, az ATV, az MTI, a Népszabadság, a Népszava, a Blikk, az Index és a többi bal-liberális sajtóorgánum fullajtárjait!), hogy a 2008. március 15-ére kitűzött budapesti – Blaha Lujza téri – rendezvényünket saját jól felfogott érdekükben kerüljék el. Mozgalmunk szerint ugyanis ha zavartalanul tudnának tudósítani, akkor is aljas módon hazudnának a felsoroltak! […] Figyelmeztetjük a magyarnak nevezett rendőrséget, hogy a népakarat ellen ne merjenek erőszakot alkalmazni, mert annak beláthatatlan következményei lehetnek!” @Mirabilis: @justhpeter: Ez a jó? Nektek.
Itthon vagyok.
@Köb Jani: Ez most komoly? Ha igen, sürgősen orvosi segítség.
anka
@Borsodi: - nagyon jó írás!
- gondolom a propi nem engedte berakni...
Equus1
szolgalelkű nemzet ez a magyar...
zokszó nélkül tűrte a II. Magyar Hadsereg felállítását, ahogy azt is, h a jól imert Grün bácsit és családját bevagonírozzák... igaz hallomásból úgy tudom,, vidéken voltak olyanok, akik gondoztáka kertjüket, baromfijaikat, locsolták a virágaikat és bíztak benne, h vmikor visszajönnek, de a fővárosban és a nagyobb városokban is, örömmel költöztek be a Szálasi éra parteigenosséi a megüresedett lakásokba.
Ahogy tűrték anno Szálasit, éppen úgy tűrik most a felcsúti gecit és rablóbandáját. Így tehát eben ebben semmi fura nincsen.
Ami fura az az, hogy az Unió vagonszám önti a pénzt a maffiózók konyhájára...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.