Frontálisan ütközött két személyautó a 4-es főúton Ceglédbercel térségében pénteken délután, a balesetben egy ember meghalt – tájékoztatta a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Halálos baleset történt, teljes útlezárás a 4-es főúton

Csámpai Attila elmondta: egy külföldi és egy magyar rendszámú autó ütközött össze. A magyar rendszámú autó egyedül utazó vezetője vesztette életét a balesetben, míg a másik kocsiban ugyancsak egyedül utazó sofőr könnyebb sérüléseket szenvedett.

A két autóba hátulról egy harmadik is belehajtott, amely megcsúszott a kifolyt olajon, ennek három utasa könnyebben sérült – közölte a szóvivő.

A Police.hu tájékoztatása szerint a baleset helyszínén teljes útlezárás van érvényben. A rendőrök a forgalmat Budapest felé a 4-es számú főútról a Cserői úton át a 40-es számú útra, ellenkező irányból a Szentmártoni úton át a 40-es számú útra terelik.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Most megnéztem a Police.hu. a 67 km volt a baleset az már nem Ceglédbercel, hanem Cegléd sokkal inkább !!!
A hírek csak akkor érnek valamit ha pontosan közlik az eseményeket, meg a helyszíneket !!!
wpym
@Ladydragon: Igaz, viszont minél kevesebb személyautó van, annál nagyobb a biztonság.
Ladydragon
@papa.49: az a rész még Ceglédbercel volt mert arra kellett kerülnünk. Csak néhány percel előttünk történt a baleset. A látvány elég megrázó volt. Sajnos nem volt értékelhető a fénykép ami megjelent, hogy a román rendszámos autó hova is repült el. Amibő a hapsi mondhatni sértetlenül szállt ki a vétlen pedig szörnyethalt.
papa.49
@Ladydragon: Már ne haragudj de vitatkoznom kell veled a 67 km kő a ceglédi 311 úttól Pest felé pont 3 km van ez tény Ceglédbercel utolsó bejárója meg a domb tetején van és az a város végén a sorompónál csatlakozik a régi 4 főúthoz, a kettő között jó 5 km távolság van !!!
Nem sokat csak 40 évig arra éltem,. és minden intézni valóért Ceglédre kellett menni !!!
Az hogy merre kel kerülni megint másik történet a Cegléd Öregszőlők bejáró és a berceli bejáró között nincs másik út, ami portalanított lenne ...
A románokon ne csodálkozz ha sokat jársz arra sokszor kerülsz bajba miattuk, előznek, bevágnak eléd, megáll ahol még véletlenül se lehetne megállni, magyarul szarnak a szabályokra nagy ívben !!!
Ladydragon
@papa.49: @papa.49: szerintem az a legkevesebb hogy hol történt a baleset. Itt csak az a lényeg miért kellett szörnyethalnia annak a férfinak aki semmiről sem tehetett. Még jó hogy egyedül volt mert a hátsó ülésen gyerekülés volt. Ezen az oldalon nehezen de látható a mentőautó után áll a vétkes kocsi.www.google.hu/amp/s/www.vezess.hu/hirek/2018/03/16/halalos-baleset-miatt-zartak-le-a-4-es-foutat/amp/ Kerék kiszakadva gumi sem volt a felnin alkatrészek szanaszét végi a két kocsi között. Az elmondás szerint a kocsi 3*pörgött mire megállt. És szinte sértetlenül szállt ki a kocsiból. Nem volt szép látvány ami ott fogadott. Főleg látni hogy egy embertársunk holtan van a kocsiban a motor még füstölt, melyből még mindíg szól a rádió. Részvétem a családnak.
papa.49
@Ladydragon: Van igazságod de szerintem igenis fontos a pontos korrekt tájékoztatás, az más lapra tartozik hogy még a rendőrségi hírben is így jelent meg !!!
Tudod én utálom a slendriánságot, a beszédben, az írásban, a munkában ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.