Hányast kapna erre hatodikban? Orbán Viktor ma délután harcba hívta a híveit mindenki ellen, aki nem fideszes és nem ért egyet Orbán Viktorral. Az ünnepi beszédnek semmiképpen sem nevezhető szövegről Narancsblogot közöltünk, amiben minden benne van, amit érdemes tudni a kormányfő mai teljesítményéről. Ám az továbbra is jó kérdés, hogyan akar megvívni Orbán az ENSZ-szel/Soros Györggyel/a Soros-tervvel/a migránsokkal/az EU-val/az ellenzékkel, ha ennyiszer kell a papírt segítségül hívnia. A Himnusz első versszaka alatt például hétszer volt rá szüksége. Nézzék csak:

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Ez a nagy magyar egy versszakot sem volt képes megtanulni a himnuszból!? Na ez az ember biztat mindenkit hazafiságra, arra az érzületre, amiről neki fogalma sincs, csak a pénz és a hatalom megszerzése az, ami motiválja.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@nyanya001: Ime a "mélymagyar, nemzethy jövő" !
papa.49
@durbincs: Ha nyalogatod a seggem, rögtön kinyílik a ,,tolózár,, toy,toy ))))))))))))))))))))))))
Clavigo
@papa.49: 14.45. :))))))))))))))))))))) DDDDDDDDDDDDDDD :))))))))))))))))))
papa.49
@durbincs: A ,,szarrágó,, te vagy lápimóc !!!
Ilyent még nem láttam itt a portálon mint te vagy, de mint már mondtam az IP cím meg van, és ki is füstölünk téged a szerkesztőségből hamarosan, mert onnan osztod a piszkálódásaidat !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.