A Transparency Internationallal szemben szeretnék, hogy képviseljék őket. A Közép-és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány felkéri a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) civil szervezetet, hogy képviselje a közalapítványt a Transparency International Magyarországi Alapítványával szemben, – írja Schmidt Mária péntek esti Facebook-posztjában. A Terror Háza igazgatója szerint a Transparency International a Civitas Alapítvány megbízásából a kampányban egy olyan „Fekete könyvet” állított össze a 2010-2018, közötti magyarországi korrupcióról, mely felsorolásában a 6. helyen szerepelteti a közalapítványuk által megvalósított 1956-os emlékévet. Az 1956-os emlékév korrupcióként való minősítése minden alapot nélkülöz. A TASZ megállapítása szerint ugyanakkor jogszerűtlen a választási kampányban tudatosan hamis állításokat közölni, ezért az 1956-os emlékévet a korrupcióval kapcsolatba hozni jogsértő – tette hozzá. Ezért Schmidt Máriáék arra kérik a...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
Miért nem a diktátori hivatalhoz fordul bandzsamarcsa ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
Kamutörténész asszony becsinált a mejn pléntől? (így, ezzel a kifejezéssel beszélt az általuk kreált "Soros tervről" gondolom my plan-t akart vegyes németséggel és angolsággal mondani. Te szerencsétlen minusz iq-s károgó madárijesztő,szaladj nyugodtan a Afganisztánba és kérd akár a tálibok segítségét is. Hiszen folyamatosan terrort vizionáltok itt, ha nem ti lesztek hatalmon. Ne a TASZ-hoz fordulj azzal hogy "zájne plén" kezd bejönni, hanem küldd el a my plan sztorit Dan Brown író ügynökének, hátha rá harapnak a Soros kód sztorira, és ezen a szinten még jól is jöttök ki a sztoriból. Mert politikai szinten úgy tűnik, hál istennek, már nem fogtok.
human
Nyilván provokáció a részéről, de az külön poén, hogy egy milliárdos ingyenes jogsegély szervezethez fordul :)
bencemacska
@karma1: tegnap, 22:29
Nem tudom kire gondoltál, de akit leírtál, az szabadlábon él és virul. Senki egy rossz szót nem szólt róla!
Én Fiák Istvánról beszélek!
human
@nihil: Szemeid kereszttüzében égek, ó Mária!
advocat
Azért milliárdosként nem illik ingyenes segítséget kérni. Szerintem, de ezeknek minden ráfér a pofájukra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.