Szita Károly fideszes politikusnak, Kaposvár polgármesterének, a Megyei Jogú Városok Szövetsége elnökének ügynökmúltja eddig is ismert volt a történészszakma és az érdeklődő közönség előtt. Most újabb, titkos bizonyítékok kerültek elő.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Mi ebben a különös ? Annak idején az ügynökök a szakma szabályai szerint szétszóródtak valamennyi pártba és ott alámerülve várták hogy hatalomra kerülhessenek újra. A gengszterváltás utáni átrendeződések csak egy irányba terelték őket újra és most már a fideSSben van a legtöbbje, hiszen onnan remélhették a legtöbb koncot. Ma már Orbán mellett több a régi kommunista és a régi ügynök, mint bármely más szervezetben. Véletlen ez ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@dr préditákor: Huuuu, azt a... Ezek utan remelem, hogy a Kaposvariak se butak... Tudni fogjak, hogy hova huzzak be az X-et...:o))
karma1
@Horizont: Valamelyik cikkben - talan a nepszava.us-ben - olvastam, hogy valakinek szinten volt aggalya amiatt, hogy nem tarhatja fel Simics az igazi hidrogen-atom-neutron bombajat, mert akkor o is belebukik, de asszem valami szakerto megnyugtatta a ketkedot, hogy Simics kothet elore vadalkut, amivel o egy enyhe felfuggesztettel meguszhatja a dolgot, viszont mindenki mas belepusztulhat - legalabbis politikai ertelemben - az emlitett botranyos ugyekben.
Ezt en mar regota mondtam, es van egy olyan erzesem, hogy mivel Simics nagyon is jol tudta a kezdetektol fogva, hogy o egy osszeeskuves resztvevoje - sot, szellemi atyja -, ezert szerintem a papirmunkat mindig ugy intezhette, hogy mindenki mas neve szerepeljen az iratokon, csak az o szerepe ;legyen elrejtve.
Nem csodalkoznek azon, hogy a penzmozgasos esetekben Simicsnek sehol sincs a neve, legalabbis nem olyan ertelemben, hogy az ellene vadpontkent szerepelhessen egy esetleges birosagi targyalason.
kissé felnőttem
a fönöne életrajzából is 3 oldalnyi lelépett az idők során tát pont erről ? na még mit nem fuj erre a déli szél?
karma1
@Horizont: Lecci,lecci lecciiiiiiiii, Bocsass meg neki, en is fogom ujra becezni, lehet, hogy holnap reggelre mar olyasmire ebredek, hogy visszakaphatja legalabb a "k" betut a neveben, Simicsk -ra...:o)))

A szohasznalatodat, a "puhos"-t picit elloptam...:o))) Nem pontosan tudom, hogy mit jelent, de ha Te mondod, akkor valami selyempapirba csomagolt, aranyszalaggal atkotott szarcsomagot jelenthet...:o))))
karma1
@Horizont: Igen, igazad van. De talan most kigyogyulnak ebbol az "alkalmi vaksagbol", es nem valasztjak meg ujra sem ot, sem mas fideszest...:o)))
karma1
@Horizont: Imadom a meghatarozasaidat!...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.