Szita Károly fideszes politikusnak, Kaposvár polgármesterének, a Megyei Jogú Városok Szövetsége elnökének ügynökmúltja eddig is ismert volt a történészszakma és az érdeklődő közönség előtt. Most újabb, titkos bizonyítékok kerültek elő.

(Forrás: varosikurir.hu, Városi Kurír által)

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Mi ebben a különös ? Annak idején az ügynökök a szakma szabályai szerint szétszóródtak valamennyi pártba és ott alámerülve várták hogy hatalomra kerülhessenek újra. A gengszterváltás utáni átrendeződések csak egy irányba terelték őket újra és most már a fideSSben van a legtöbbje, hiszen onnan remélhették a legtöbb koncot. Ma már Orbán mellett több a régi kommunista és a régi ügynök, mint bármely más szervezetben. Véletlen ez ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kissé felnőttem
a fönöne életrajzából is 3 oldalnyi lelépett az idők során tát pont erről ? na még mit nem fuj erre a déli szél?
Horizont
@karma1: Úgy legyen :))) Lehet egyszer kicsit megbocsájtok Simicsnek? :)))
Ha eltakarítja a puhost akkora szolgálatot tesz hazámnak, hogy szóba jöhet :))
karma1
@Horizont: Lecci,lecci lecciiiiiiiii, Bocsass meg neki, en is fogom ujra becezni, lehet, hogy holnap reggelre mar olyasmire ebredek, hogy visszakaphatja legalabb a "k" betut a neveben, Simicsk -ra...:o)))

A szohasznalatodat, a "puhos"-t picit elloptam...:o))) Nem pontosan tudom, hogy mit jelent, de ha Te mondod, akkor valami selyempapirba csomagolt, aranyszalaggal atkotott szarcsomagot jelenthet...:o))))
karma1
@Horizont: Igen, igazad van. De talan most kigyogyulnak ebbol az "alkalmi vaksagbol", es nem valasztjak meg ujra sem ot, sem mas fideszest...:o)))
Horizont
@karma1: A puhos az én olvasatomban egy lealázó szó és jelző. Dagadt szétfolyó gyenge szar ember aki puhán dagadt nem csak külsőleg hanem belsőleg is ...olyan puhos:))))
karma1
@Horizont: Imadom a meghatarozasaidat!...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.