A tegnapi és a tegnapelőtti dolgokra még emlékezünk valamiképp. De a régebbiekre már nem annyira. Tegnap a félelem ünnepe volt. Orbán és kompániája fél, hogy nemsokára elveszíthetik zsákmányszerző hatalmukat és oda lesz a dőzsölés. És félelmében fenyegeti a magyarok többségét. Mert sokkal több magyar szeretne megszabadulni tőlük, mint amennyi továbbra is kívánja hatalmi ittlétüket! Fenyegetve félemlítenek! Emlékeztető minden magyarnak! Kik is ezek, akik tegnap fenyegetőn ünnepeltek itt? Ők, akik nemzeti ünnepünkre turistákat szerveztek idegenvezetőkkel, tolmácsokkal nem csak magyaroknak! Hogy döngethessenek – eltakarva fogyó támogatottságukat -, milyen sokan voltak!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
"Emlékeztek? Szemérmesen hallgattak arról, hogy az évtizedekre titkosított olajügyekben vezető politikusuk nem volt hajlandó parlamenti bizottság előtt nyilatkozni, hallgattak volt választmányi elnökük családjának viselt dolgairól és nem tárták a nyilvánosság elé volt pártigazgató polgármesterük bűnös szolnoki történeteit. A pártelnök közeli ismeretségi körébe tartozó, évekig Hollandiában bujkáló és ott elfogott Varga Tamás bűvészmutatványaival se dicsekedtek mostanáig."

Nos, ezek a hulladékok élnek luxusban, a nyakunkon, nemzethy, hazaffyas, üres, tartalmaztlan sunyi dumákkal!
A 30-as IQ-nak ennyi is elég!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.