De mivel a lengyelek is ebben a cipőben járnak, a két ország be fogja védeni egymást. Az EU-parlamenti bizottság szerint sérti a kormány az unió alapértékeit.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
KI kell ,le kell csapni a BIZTOSÍTÉKOT-a rövidzárlattal kell lerendezni Magyarörszág kurmányzóját és falopós pityuját !A PEREPUTTYAL EGYÜTT ZÁRT OSZTÁLYRA VELÜK!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@bencemacska: Nem. mert hála Istennek a mi országunknak nincs akkora ipari, pénzügyi és ember kapacitása mint volt a németeknek a ' 30 évek elején, de ha lenne legyél nyugodt Európa már égne !!!
bencemacska
@Commenter: ma,21:42
Utolsó mondatodra: Szerintem soha.
Az utolsó tulajdonosváltozás óta hiába jelzel.
Az előbb előfordul, hogy az egész cikket leveszik, hozzászólásokkal együtt, mint hogy D... durvaságait "kezelnék"!
namihami
Van egy roppant egyszerű megoldás. A két ország elleni ügyet, a hasonlóság miatt is, össze kell vonni és máris oda az egymás megvédésének lehetősége.
Ennyi...
bakegya
@Commenter: IGEN ENNYI VOLT...DE MÉG ENNÉL IS SOKKAL KEVESEBB-@bencemacska: így van ahogy mondod-megvették velünk együtt az egész oldalt,mint ahogy a FALVAINKAT,A VÁROSAINKAT IS cakkk-pakkk az egész HEGYEK NÉLKÜLI MEDENCÉT DE MÉG AZ ÓPERENCIÁS TENGEREN TÚL IS...MERT ORSOS VIKI LÁNYAI MEGÉRDEMLIK.D csakkk kínomba röhögök...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.