De mivel a lengyelek is ebben a cipőben járnak, a két ország be fogja védeni egymást. Az EU-parlamenti bizottság szerint sérti a kormány az unió alapértékeit.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
KI kell ,le kell csapni a BIZTOSÍTÉKOT-a rövidzárlattal kell lerendezni Magyarörszág kurmányzóját és falopós pityuját !A PEREPUTTYAL EGYÜTT ZÁRT OSZTÁLYRA VELÜK!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Zeta
Nem baj , .i visszafizetjük, nekik zsebben marad! Így kell ezt, felelősség nékjül. Vagyon vizsgálat?
Levendula
Kit érdekelnek az uniós pénzek? Ebből a nép egy fillért nem lát. Szinte hasznavehetetlen dolgokat csinálnak belőle. Túlárazott játszóterek, túlárazott szökőkutak, túlárazott kővel kirakott utak-terek... és túl-túlárazott focistadionok.
Commenter
@Levendula: Ha vissza nem is kapjuk már amit Felcsút infrastrukturális felvirágoztatására, a focira és egyéb hobbikra költött pl. a katasztrófális helyzetben levő egészségügy és oktatás ügy és a nullához közelítő szociális ellátás helyett, akkor legalább most (sajnos már eléggé későn) elzárja az agyonmocskolt közellenségnek kikiáltott EU a pénzcsapot. Jó reggelt kívánok az EU-nak, én ezt itt már több helyen leírtam és csodálkoztam hogy eddig ezt a maffia szintű lopást hagyták. Ha elzárják a pénzcsapot a (nem) kedves vezető abban a pillanatban megbukik, és előre kell hozni a választásokat. Ennyi volt, azt hiszem, a március 15-i beszéde után az EU-ban is betelt, sőt túlcsordult a pohár...
bakegya
KI kell ,le kell csapni a BIZTOSÍTÉKOT-a rövidzárlattal kell lerendezni Magyarörszág kurmányzóját és falopós pityuját !A PEREPUTTYAL EGYÜTT ZÁRT OSZTÁLYRA VELÜK!
papa.49
Azt kell tennie az Uniónak ELZÁRNI A PÉNZCSAPOT, oszt. jónapot, majd ha a kormány úgy viszonyul az Uniós határozatokhoz ahogy elvárható akkor lehet némi csorgatás !!!
Commenter
@bakegya: szerintem napokon belül ez fog történni! Most már viharsebesen halad át rajta a történelem, akár a boldogult kommunizmuson, és már pislogni, hápogni sem tud, pedig csak két nap telt el a "március 15-i "köteles" beszéde óta... a nem tisztelt vezető és kormánya "béna kacsa"...zárt osztályra? Humánus vagy! Max. a rabkórház zárt osztályára azok után amit az egészségüggyel is művelt, ahol emberek naponta halnak meg a sürgősségin mert nincs elég szakember aki ellássa őket!
lusta
Az EU nem hülyék gyülekezete. Ahogy Commenter írja, az EU polgárainak adóbefizetései mire mentek el. A lengyel-magyar egymást erősítő vétót egy egyszerű húzással ki is fogják oltani. Egyszerre, egy kalap alaptt fogják őket megtárgyalni és akkor egyik ország sem vehet részt a szavazásban.
papa.49
@Commenter: Ennek az emberszerűnek az esetében teljesen felesleges az orvos !!!
Commenter
@papa.49: megint csak egyetértünk :) köszönöm a lájkokat is!
papa.49
@Commenter: Egyetértés esetén ez a minimum ...
peterkelemen
Már régen be kellett volna fagyasztani az összes uniós pénzt. Nehogy már egy kibaszott diktatúrát pénzeljen az Unió.
Commenter
@papa.49: valóban felesleges, mert már stabilizálni sem tudja az állapotát, nem hogy javítani rajta. De nem hagyhatják sem futni, sem azt, hogy ne legyen elővezethető, előállítható, kihallgatható állapotban.Úgy lépett át rajta és velejéig korrupt kormányán a történelem hogy pöffeszkedett, hazafiaskodott és a hatalmas pofont amelyet a történelem kiosztott és nem csak országra de világra szólót is csattant pont a nemzeti ünnepen észre sem vette. Két napja valahogy nem véd meg, nem hazafiaskodik,nem migráncsozik, sorosozik és karácsonyozik gyanúsan csendben van. Már nem harcol értünk, már nem vagyunk a szívügye? Ennyi volt?
Commenter
@papa.49: akkor is, mert viszonylag még új vagyok itt, sok év passzív olvasás után és csak azért regeltem be mert vérlázító amit ezek kormányzás címén 8 évig műveltek. Hogy volt pofájuk ennek kapcsán beszólniuk bármelyik elődjüknek is!
papa.49
@Commenter: Most ül otthon és püföli a ,,homokzsákját,, a mosónőt, a kudarc miatt !!!
De komolyra fordítva a szót le kéne fogni mielőtt behívja a ,,testvéri ruszkikat,, mert eddig minden ilyen zsarnok valakihez fordult a nép ellenében !!!
papa.49
@Commenter: Én már pár éve koptatom itt a klavit, de ez nem érdem csak állapot ...
Néha nyersen fogalmazok és nem a neveltetésem hiánya, hanem, hogy kiakadok a nyilvánvaló hazugságokon ...
cikicakk55
@Commenter: Ettől a fene nagy csendtől tartok én is. Nem diliházba kell zárni ezt a bűnözőt,hanem börtönbe,még pedig nagyon gyorsan! Le fog lécelni,mert szerintem tudja és érzi is a veszélyt,ami fenyegeti az Ő imádott trágyadombját. Túl feszítette a húrt és az Unió ezt már nem nézi el.Eddig is kár volt nekik. Már rég fel kellett volna függeszteniük minden pénzátutalást,még ez a kormány van hatalmon! Már így is annyi kárt okoztak,hogy a dédunokáink is fizetni fogják.Épp azért kéne legalább annyit vissza szerezni tőle,amennyi a világ bankjaiban különböző fiktív nevek alatt van. Addig nem szabad péppé verni a pofáját,amíg el nem árul minden banki kódot és minden adatot,ahol az ellopott sok sok ezer milliárdot tartja!
cikicakk55
@Commenter: Jól tetted,hogy beregiztél.Itt egy nagyon jó csapat van! Én már 3 éve itt olvasgatok,hozzászólogatok és rengeteget tanultam azoktól akik ide írnak. Az a legjobb a propiban,hogy itt akkor sem bunkóznak le,ha nem értesz valamit..Volt,hogy én jó pár dolgot nem értettem és mindig lett valaki itt aki elmagyarázta türelmesen.Maradj és szólj hozzá sokat,mert szimpik a hozzászólásaid.
bakegya
@Commenter: Er jó kommenter-nyilvánvaló hogy nem érdemli meg a szakszerü ellátását-mert akkor és tovább nincs,majd lesz...talán
bencemacska
@Commenter: ma, 17:00
Elemet cserélnek benne Grázban!!!-:))))
Commenter
@bencemacska: ROFLMAO, azt már Brezsnyevékben is hiába cserélték anno :)
bencemacska
@cikicakk55: ma 17:12
Ne reménykedj, nem megy az olyan gyorsan az EU-ban! A választások előtt meg biztos nem történik semmi.
papa.49
@bencemacska: Ezért szoktam az EU-t a Népszövetséghez hasonlítani, ott is üléseztek bőszen, hoztak határozatokat, közben Hitler csendben felépítette a hadseregét, a hadi flottáját, a repülőgép parkját, miközben a ,,szócséplés ment ezerrel !!!
Hitler nem nem törődött az egésszel !!!
bencemacska
@papa.49: ma, 21:27
Csak nem párhuzamot vontál???
Commenter
@papa.49: én is dühömben vagyok durva. Van itt is néhány fanatikus, ordenáré hívő. Nézz vissza Karácsony Gergely ügyvéd visszahívó topikjába. D...cs kommentelő összes kommentje rémes, de a legutolsó, pont nekem címzett kiverte nálam a korábbi kommentjei okán a biztosítékot, mi az, hogy 3 ember halálát vizionálja és reméli is (ti: Soros, Karácsony, és Bárándy P):/ Miért nem rúgják már ki ezt az aljadékot innen?
papa.49
@bencemacska: Nem. mert hála Istennek a mi országunknak nincs akkora ipari, pénzügyi és ember kapacitása mint volt a németeknek a ' 30 évek elején, de ha lenne legyél nyugodt Európa már égne !!!
bencemacska
@Commenter: ma,21:42
Utolsó mondatodra: Szerintem soha.
Az utolsó tulajdonosváltozás óta hiába jelzel.
Az előbb előfordul, hogy az egész cikket leveszik, hozzászólásokkal együtt, mint hogy D... durvaságait "kezelnék"!
namihami
Van egy roppant egyszerű megoldás. A két ország elleni ügyet, a hasonlóság miatt is, össze kell vonni és máris oda az egymás megvédésének lehetősége.
Ennyi...
bakegya
@Commenter: IGEN ENNYI VOLT...DE MÉG ENNÉL IS SOKKAL KEVESEBB-@bencemacska: így van ahogy mondod-megvették velünk együtt az egész oldalt,mint ahogy a FALVAINKAT,A VÁROSAINKAT IS cakkk-pakkk az egész HEGYEK NÉLKÜLI MEDENCÉT DE MÉG AZ ÓPERENCIÁS TENGEREN TÚL IS...MERT ORSOS VIKI LÁNYAI MEGÉRDEMLIK.D csakkk kínomba röhögök...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.