Schmidt Mária a TASZ segítségére számít a Transparency Internationalel szemben.

„A Közép-és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány felkéri a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) civil szervezetet, hogy képviselje a közalapítványt a Transparency International Magyarországi Alapítványával szemben”– írja Schmidt Mária péntek esti Facebook-posztjában.

A Terror Háza igazgatója szerint a Transparency International a Civitas Alapítvány megbízásából a kampányban egy olyan „Fekete könyvet” állított össze a 2010-2018 közötti magyarországi korrupcióról, mely felsorolásában a 6. helyen szerepelteti a közalapítványuk által megvalósított 1956-os emlékévet.

„Az 1956-os emlékév korrupcióként való minősítése minden alapot nélkülöz. A TASZ megállapítása szerint ugyanakkor jogszerűtlen a választási kampányban tudatosan hamis állításokat közölni, ezért az 1956-os emlékévet a korrupcióval kapcsolatba hozni jogsértő” – tette hozzá.

Ezért Schmidt Máriáék arra kérik a TASZ-t, hogy ingyenes jogsegély keretében vállalják el ügy képviseletét, és haladéktalanul járjon el a Transparency International Magyarországi Alapítványával szemben.

Címlapkép: MTI Fotó/Bruzák Noémi

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Őszíntén szólva mindehhez pofa kell.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
Az ilyen picsákat nagyon meg szokták tépni a női börtönökban..:)
vitriol
mariska mért nem a 9-11-et hívja, ha bajban van?
evacica
Kormányváltás után remélem ez a szemét is ki lesz söpörve!
terlasz
Mondanám, hogy nyissa ki a szemét a szemét, de semmi értelme, mert balra néz és jobbra lát.
Eladott Ország
@terlasz: No mos merre néz Mariska?
https://zarojel.hu/wp-content/uploads/2017/06...
https://3.bp.blogspot.com/-Tr4dGqlf2l0/WAnwFw...
A politikai alapon kinevezett csókos lakájok lassan többen vannak, mint amennyien 1956-ban a vérüket adták azért, hogy az ilyen Schmidt Mariskák 60 év múltán úgy hamisítsák a még mindig velünk élő történelmet, ahogy nem szégyellik. Ebbe a nemzetinek csúfolt, belterjes klubba tartozók önfelszopó, gusztustalan szeánsza ez, ahol a hűség a párthűséget, a maffiához való hűséget jelenti. Ahol valaki a nagy nemzeti együttműködésből kizárja a más véleményen levőket, visszaél a közérdekű adatokkal, belelép a kritikus sajtó torkába és a felszopó osztag másik szárnya kitünteti a haza iránt tanúsított hűség plecsnijével.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok