Elég erős tüntetést hoztak össze tegnap a diákok, akik az Opera előtt követeltek jobb oktatást. Bár a Fidesz egyelőre nem reagált az eseményre, a párt mindig tettre kész alelnöke a Facebookján jelezte, hogy nagyon nincs az jól, hogy a diákok itt demonstrálgatnak. A fideszes politikus ma reggeli posztjában idézőjelbe tette a tüntetést szervező Független Diákparlament nevét, majd leírta, hogy nem is független rendezvényről volt szó, mert az eseményen megjelent több ellenzéki politikus is. Németh pedig azon is kiakadt, hogy a diáktüntetők egyike a választásokon való részvételre buzdított egy transzparenssel. Ez tényleg felháborító! "A nemzeti ünnepen a "Független Diákparlament" tüntetett az Operaház előtt. A függetlenség megkérdőjelezhetetlen bizonyítékát adja, hogy az Andrássy úton jelen volt mások mellett Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje,Hadházy Ákos, az LMP társelnöke, Kunhalmi Ágnes, az MSZP fővárosi elnöke, és Demeter Márta LMP-s országgyűlési képviselő. A...

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Sziszi, Sziszi te tényleg nagyon hülye vagy!!! =))
Nálad csak az nagyobb, aki téged látva nem menekül tőletek!
JAJMÁR
Elég gyenge a logikája, de ezen az alapon - és egyébként persze, hogy nem, de nem ezen az alapon - a békemenet se független, hiszen azon megjelent Orbán Viktor!
Yoda69
rezsigeci!
Meg van 20 napod, elvezd ki, vagy huzz el!
Utana mesz a Csillagba!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.