Ne dúljatok-fúljatok, ne törődjetek a provokációval, a Simicska-sajtó botrányhíreivel, lesz válasz mindenre április 8-a után, ha győztünk! - ezt a magyarázatot adták munkatársunknak fideszes belső körök arra, miért is hangozhatott el Orbán Viktor "elégtételes" fenyegető mondata. A táborát kellett “lehiggasztani” – mondták. Az övéihez, az “egy a zászló, egy a tábor” közönségéhez beszélt Orbán Viktor március 15-én a Kossuth téren, és azt mondta ki, amit gondol és érez – bizonygatták munkatársunknak a miniszterelnök belső köreihez is kapcsolatokkal bíró források, annak kapcsán, hogy már tegnap estére politikai botrányt okozott, hogy a miniszterelnök a mostani támadásokért jogi, erkölcsi és politikai “elégtételt” helyezett kilátásba, ha győz április 8-án.

Forrás: vilagfigyelo.com
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
Minden utólagos magyarázat csak ront az eredeti mondaton. Tudjuk, hogy miért mondta, és tudjuk, hogy mit ért rajta! Szerintem mindenki tudja, izzadságosszagú megmagyarázni, amit nem lehet...
Rockxy
Ó jaj milyen borzalmas, hogy egy kis törpe mondott valamit, amit sokféleképp lehet értelmezni.
Pisilni nem kell?
tudode
Kezd bezárulni a kör EKÖRÜL a hogy is nevezhető, POLITIKAI KALANDOR/SZÉLHÁMOSKÉNT, akkor, amikor KIBÚJT ÁM A SZÖG A ZSÁKBÓL, ami az orosz csapatok kizavarását illeti "is"
.
Konrád György "is" neheztel rá, finoman szólva, mert
.
hvg.hu/itthon/20180104_Konrad_megeshet_hogy_Orban_ugy_kerulheti_el_Ceausescu_sorsat_ha_onkent_elmegy?s=hk
.
(...) """ – emlékszik vissza. Arról is beszél, hogy ugyan rábeszélte Soros Györgyöt egykoron, hogy támogassa Orbán Viktort, de ez csak csekélyke téma volt az amerikai milliárdossal folytatott beszélgetésein.
.
Konrád azt állítja, már 1989-ben átlátott Orbánon.
.
Nagy Imre újratemetéséről azt meséli: "Tudtam, hogy abban állapodtak meg a Történelmi Igazságtétel Bizottsággal, hogy a kelet-európai diktatúrákban élők védelmében most még nem hozza szóba az orosz csapatok kivonását, de megszegte a megállapodást. Felelőtlen volt, mert felejthetetlenné akarta tenni magát."
.
Tehát 27 éve minden vonatkozásban MÁS RÉPÁJÁVAL VERI A CSALÁNT hazudva, csencselve a KÖBÖN!!!
.

.
JAJMÁR
Minden utólagos magyarázat csak ront az eredeti mondaton. Tudjuk, hogy miért mondta, és tudjuk, hogy mit ért rajta! Szerintem mindenki tudja, izzadságosszagú megmagyarázni, amit nem lehet...
rohács1926
Ah, dehogy fenyegetés. Inkább nagyon barátságos invitálás; a börtönbe.
Győzelmük esetére gondolom, már megvan a névsor kik követik Tátrait, Császyt, Czeglédyt.
Talán éppen úgy kezdődik; Gyurcsány… . Gondolom főleg a bosszú miatt, de hát van jelentős vagyona is, amit ugyanúgy lehet „kezelni”, mint Czeglédy székházát.
kereső
Értsük úgy,hogy a mi megfenyegetésünkkel kellett a táboron belüli lázongások zaját csititani a korrupciós ügyek miatt,amelyekkel nem az a baj,hogy megtörténtek,hanem hogy kiderült?Azt a rézfánfütyülőjét! Ez igen.De tévednek,ahogy Grósz fehérterrorozása nem lett elfelejtve,ezt sem fogjuk .Mi nem egy bitesek vagyunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.