A Fidesz felszólítja Karácsony Gergelyt mint az MSZP–Párbeszéd miniszterelnök-jelöltjét és listavezetőjét, hogy hívja vissza Ahmed H. védőügyvédjét, Bárándy Péter korábbi szocialista igazságügy-minisztert.

Zsigó Róbert, a nagyobbik kormánypárt országgyűlési képviselője szombati budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, ha Karácsony Gergely nem tesz így, akkor a szocialistákkal együtt ő is egy terroristát támogat. Bárándy szerint Ahmed H. nem terrorista, bűnössége hivatalos személy elleni erőszak bűntettének kísérletében állapítható meg. Zsigó Róbert ugyanakkor azt állítja, egy dzsihadista terrorszervezet tagjaként még fegyveres kiképzést is kapott a férfi, aki a magyar államhatár és a magyar rendőrök elleni röszkei zavargást irányította. Felidézte, hogy Ahmed H. és társai betondarabokkal és kővel dobálták meg az Európa schengeni határait vigyázó rendőröket, akik közül többen megsérültek az incidensben.

 Fidesz: Karácsony Gergely hívja vissza Ahmed H. védőügyvédjét!

„Ezek után elképesztőnek tartjuk, hogy a szocialisták embere, az MSZP volt igazságügy-minisztere védi őt, sőt az elsőfokú ítélet után még enyhítésért is fellebbeztek” – fogalmazott Zsigó Róbert. Szavai szerint migránspárti brüsszeli politikusok és a „Soros-szervezetek” szintén Ahmed H. kiszabadítását követelik. Azt is szeretnék tudni – fűzte tovább –, hogy ki fizeti Bárándy Pétert. „Csak nem Soros György?” – ez az a kérdés, amelyet Karácsony Gergelynek meg kell válaszolnia.

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó/Kelemen Zoltán Gergely

(MTI)

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Pofa be, most már,és az öreganyátoknak osztogassatok jogi tanácsokat ti, akik semmibe vették és veszi még most is a jogállamot. Ha javasolhatom, magatoknak és a gazdátoknak keressetek pár jó védőügyvédet, mert a hivatalból kirendelt védőben nem sok köszönet lesz.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
Pofa be, most már,és az öreganyátoknak osztogassatok jogi tanácsokat ti, akik semmibe vették és veszi még most is a jogállamot. Ha javasolhatom, magatoknak és a gazdátoknak keressetek pár jó védőügyvédet, mert a hivatalból kirendelt védőben nem sok köszönet lesz.
Commenter
@Commenter: bocsánat, nagyon dühös vagyok: helyesen: "veszitek a jogállamot."
kereső
Mondom én,hogy előbb utóbb terrorista???támogató!-sőt védő lesz Karácsony Gergőből.
Remélem orbánt,kósát,lázárt és a többit budai fogja védeni,mert más nem lesz rá hajlandó.
Commenter
@kereső: az ám! Sőt poligám muzulmán, aki háremet tart és jó magyar pörkölt helyett grillezett sáskás kuszkuszt eszik, pálinka helyett meg kecsketejet iszik. Talán Orbánnak is érdemes lenne, át vennie ezt a sáska-kecsketej diétát hátha veszít pár kilót mert a magyar mangalica szupermodell hozzá képest. Agyhalott, primitív rothadó csürhe,és még most is a március 15-i bukta után is van merszük és képük folytatni a gusztustalan lejárató propagandát. Sikerrel: működik, csak folyton visszafelé sül el. Vágják csak maguk alatt a fát és szappanozzák a lejtőt továbbra is!
Commenter
@Eladott Ország: tipikus butafejű agyatlan narancsnyik. Csúszómászó, a Bárándy család pedig az egyik legjobban képzett ügyvédi dinasztia. A szakértelem, büdös csicska, pártállástól független ezért veletek köszönőviszonyban sincs.
Commenter
hogy ez az...rákosizó narancsos csinovnyik még mindig itt szennyezheti a virtuális chatszobát. Ébredjen már fel a moderátor téli álmából.
Commenter
"Halotti tor? Te nyomorult, igen az: éppen a gazdádét ülik. Jó reggelt kívánok!
Eladott Ország
Salah Abdeslam, 129 párizsi áldozat terrorista jogi képviselője, a belga Sven Mary. A francia alkotmány is biztosítja jogait ennek a kecskebaszó tömeggyilkosnak.
Commenter
@Eladott Ország: az Emmanuel Macron országa, aki legutóbb nagyon jót szórakozott Orbánon a mi kárunkra, mert épp akkor is, mint mindig a kedves vezető épp lejáratott bennünket a demokratikus országok előtt. Reméljük Orbánt és vidékét hivatalból nem Sven Mary fogja védeni. Kár rá pazarolni a hivatalból kirendelt védőt. Jogász nem? Védje hát majd saját magát, ha tudja hiszen a jogi diplomája is annyit ér mint ő maga: rakás teve pardon, mangalicapiszkot!
Commenter
"ez Gergő elnököl?" Csak így per Gergő? Aztaa...neked maximum Karácsony Gergely úr, te tajparaszt!
cs.n.
De hiányzott már ez a Zsigó. Hol volt elnyomulva mostanában, Selmeczi Gabikával járt kommunikációs mítingekre, vagy a halászlé elkészítésének módját tanulmányozta? Mert korábban még azt se tudta, hogy kell bele hagyma. Kapott is érte kajaállamtitkári kinevezést.
Commenter
@cs.n.: ja kb.annyira hiányzott, mint a gyökérkezelés érzéstelenítés nélkül. Nem baj, hogy nem tudta hogy a pörköltfélékbe meg a halászlébe kell hagyma hiszen a halászlé tipikus bajor fogás.Én eddig azt sem tudtam hogy ez kislétszámú is államtitkár. A nagy büdös jogállamukban hol van az igazságügyi minisztérium és az igazságügyminiszter (mindkettő alap egy jogállamban) tessék mondani?
tudode
Kibújt ismét a SZÖG A ZSÁKBÓL!
.
Fidesznyikéknél az a módi, hogy belepfagolnak minden F Ü G G E T L E N intézmény dolgába.
.
Szégyen, gyalázat amit ezzel a menekült AHMED H-val szemben elkövetnek.
.
Emlékszünk milyen módon ZÁRTÁK EL a MENEKÜLŐK ÚTJÁT azzal a pengés vagonnal, arra is emlékszünk ahogy VIZÁGYÚZTÁK, gáz izézték a gyermekeket, asszonyokat, pedig ezek az emberek nem is a 2006-os székházromboló FOCIHULIGÁNOK VOLTAK az Ali baba indíttatására:
.
indavideo.hu/video/Kossuth_teriek_es_a_FIDESZ_-_2006_oktober_6_Kossuth_ter
.
Ennek a videónak az eleje hiányzik, mert lecsípték a youtuberól, az indiavideó letöltésében megtekinthető az is, hogy de a videó vége felé a szervező LEKEFÉLI a felcsútit is, mert átvágták őket. (Természetesen nem személyesen, kivetítőn merészelt megjelenni az, aki miatt REKULTIVÁLNI KELLETT a Kossuth teret)
Pálinkás Pál
Aha narancsidióták...szóval gáz a védelem...no ne aggódjatok ,majd ti sem kaptok a tárgyalásotokon..aztán ne legyen miatta pofázás!!!
Commenter
@tudode: és emlékezzünk az Echo tv operatőrnője által a határon felrúgott, a kisfiával és a reklámszatyorban levő összvagyonával menekülő fociedzőre, akit nem kisebb foci-nagyság mint C. Ronaldo is védelmébe vett, és aki azóta már a spanyol foci eredményesebbé tételén dolgozik.Én megértem hogy a Pancser Arénában és a Puskás Akadémián még wc-t sem takaríthatott volna. Pancser banda, mi lesz ezzel a sok stadionnal most? Üresen fognak kongani a csilliárdokért épített létesítményeitek?
cs.n.
@Commenter: coub.com/view/16icr

De ő bajai, és a bajai halászlé hungarikummá válásának egyik fő szószólója, sőt, még a Knorr halászlékocka reklámjába is belekötött később. Szóval nem csak úgy, ecceri emberként hagyta ki a hagymát, hanem nagy "halászlé-szakértőként". :)
Commenter
@cs.n.: ezt nem tudtam, jellemző a sötétségükre. Tésztát legalábbtett bele? Ugyanis ha jól tudom, ebben különbözik a bajai halászlé a szegeditől.Nyilván ezek után az sem tudja, hogy Hosszú Katinka úszónő és nem gyorskorcsolyázó... :)
cs.n.
@Commenter: "Nem kell hozzá más: hal, víz, só, paprika" Tésztát nem mondott. Csak vörösbort, esetleg. Fentebb linkeltem a coub-os felvételt.
tudode
@Commenter: .
Az a visszataszító, hogy menekültek mindig "is" voltak, és lesznek, pl. Bicskén már 1992-ben volt menekülttáborf.
.
A VÉGVÁRI PARANCSNOK akkor döbbent rá, hogy ÜZLETET LEHET CSINÁLNI a menekültekből is, amikor Párizsban, a Charlie Hebdo menetben az utolsó sorból felküzdötte magát az első sorba, pedig
.

------ Orbán tizenöt éve még több millió bevándorlót akart befogadni
24.hu/belfold/2016/04/23/orban-tizenot-eve-meg-tobb-millio-bevandorlok-akart-befogadni/
.
Nobel díjat érdemel az, aki képes MEGFEJTENI, hogy kitakar, betakar, ki TUDJA, hogy MIT AKAR/t a VÉGVÁRI PARANCSNOK!
.
Jelen helyzetben is össze, vissza nyilatkozik
.
-------- Még senki sem védte meg Európát úgy a tömeges bevándorlástól, mint Orbán Viktor
www.youtube.com/watch?v=bYsWIz4BLoY
.
Ez az EMBER még "mindig" keresi a helyét, csak hát qvára elvetette a sújkot, az kérdés, hogy ebből a KATYVASZBÓL hogy tud kimászni VELE EGYÜTT AZ ORSZÁG!!!
Commenter
szerintem a parancsnok már csak vagy retorziót akar,(ne adja az Isten) vagy menekülni akar. Ezt végképp bebukta. Nem én írtam először itt, hanem a sajtó hozta le hogy március 15-én saját magát nyírta ki erkölcsileg és politikailag is..
Commenter
@cs.n.: tipikus amatőr fidesz recept, akár az egész ténykedésük. Vörösbor a halászlébe? Nemcsak politikai, kultúr, hanem gasztrobarbár is. Vörösbor max. a marhapörköltnek jár, vörösborból is nyilván a nem migráncs tihanyi merlot.
Commenter
@cs.n.: köszönöm, véletlenül alább részletesen válaszoltam.
cs.n.
@Commenter: 17.16-ra: Rohadtul kapkodnak, a kommunikációs gépezet fölött nincs irányítás, csak felpörgették maximum sebességre. Aminek az lesz a következménye, hogy széthullik, mint egy cenrifuga-fordulatszámú körhinta. Csak folytassák is így, hajrá.:)
Commenter
@cs.n.: Most kiderült, hogy a kormányprogramjuk is a Sorosozásos, határzár bontogatós stb valótlan, minden alapot nélkülöző mocskolódásból állt-nem volt itt más, csak ez és a folytatják. Mit is, az álpropagandát, a hazudozást, a csúcsra járatott kormányszintig érő lopást, sikkasztást, az ellenzék elleni uszítást. Ha jól emlékszem Bajnai Gordon után Orbán azt mondta hogy idézem: "az ország egy disznóól, amit ki kell ganajozni és én kiganajozom." Nem akárhol mondta ezt hanem a parlamentben merészelt így röfögni az országról és a benne élő emberekről is tehát. Tetszik, nem tetszik Bajnai Gordon (viszonylag) stabil országot adott adott át Orbánnak, amit aztán az villámgyorsan bóvli kategóriába repített minden téren. Tehát kampány terén is csak a saját kútfőből előszedett nettó baromságokat nyomják mert kampánymenedzser, politikai tanácsadó, stylist stb. aki szakmailag nem akarja lenullázni egy életre magát velük már szóba nem áll. Marad a jó öreg photoshop, és a marhaság 24/7 szajkózása, remélem hamarosan végre sűrű kuss lesz nekik! :)
quadrocopter
Zsidó csicska sem hülyül már tovább, az ius szép teljesítmény tőle, hogy egy mondatot elmond papír nélkül!
justhpeter
Miért is kell ütni folyton Bárándyt ?Úgy tudom eredetileg ifj. Lomniczi ügyvéd úr vállalta volna, de a CÖF jogi ügyeinek vitele annyira igénybe vette, hogy megkérte a kollégáját, hogy piszok terroristát is megillető jogok teljesülése érdekében Achmed H terrorista úr védelmét vállalni szíveskedjék.
Az 1 bites Zsigó meg nem értesült arról, hogy ez tulajdonképpen koncepciós per, tehát kívánatos, hogy baloldali ügyvéd védje a terroristát.
Még a végén népünknek szimpatikusabb lesz a terrorista, mint az államot képviselő ügyész.
Commenter
@cs.n.: Hát persze hogy belekötött a Knorr halászlé kockába, hiszen az svájci migráncs a Nestlé által gyártott ételízesítő amit a sorosbérenc, migránspárti és migráns ajnározó, sőt most már terrorista párti Karácsony Gergely importál a CBA üzletláncokba sutyiban, Jó hogy ezt nem mondta! Zsigó jobb ha befogja, ne osztogasson jogi tanácsokat Zugló polgármesterének, mert az nem Orbán Viktor. Vigyázzon Zsigó és a bandája mert lehet böjtje ennek a mocskos rágalomhadjáratnak. Karácsony Gergely be fog sokallni, és egy kiadós rágalmazási pert is a nyakukba akaszt majd. Reméljük, már nem polgármesteri és ellenzéki politikusi minőségében hanem az ország miniszterelnökeként.
Commenter
@quadrocopter: egyetértek, a gazdája még a Himnusz első versszakába is belesült, a nagy hazafi...ez a valódi szép teljesítmény. Legalább a focimeccseken figyelhetne a Himnusz szövegére ha már nem tanulta meg az általánosban. Kijárta azt egyáltalán vagy a párt csak úgy benyomta a jogi egyetemre mert KISZ titkár volt?
quadrocopter
@Commenter: Pardon, nem "zsidó csicska" lett volna eredetileg, hanem "Zsigó csicska"!
Commenter
@quadrocopter: :D mindegy is, ők is lezsidózták Karácsony Gergelyt (is). Döntsék már el, hogy muzulmán vagy zsidó... :) :(
quadrocopter
Most akkor cukrász elvtárs lesz az ügyeletes idióta a hordában?

Édesapját és édesanyját, szüleikkel együtt a Felvidékről telepítették Bácsalmásra 1947-ben, a második világháborút követő időkben.

Az általános iskolát szülőhelyén végezte, majd Baján tanult a Bányai Júlia Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakképző Iskolában. Cukrászként végezett, 1985-ben. Ezt követően Bácsalmáson, a Hunyadi János Gimnáziumban érettségizett.

A helyi ÁFÉSZ Cukrászüzemében dolgozott beosztottként, 1996-ig, majd egységvezetőként 1998-ig.
Zeta
@justhpeter: A "budait"mikor állítja le a fidesz, hány ember életét teheti még tönkre , hamis váddal?
Commenter
@quadrocopter: bocs tudatlan vagyok: cukrászmester ő ki ő? :)
lusta
Lehet rugózni azon, hogy kell hagyma, vagy nem kell, esetleg vörösbor. Na de ez a muksó élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkár.
1bitang
@cs.n.: " ... kell bele hagyma ... " Persze, hogy nem tudta. Ő csak mindig úgy hallotta, hogy: " Haggy ma!" a feleségétől.
Commenter
@quadrocopter: ja, hát akkor ezért nem volt lövése sem a bajai halászléről. Büdös hal a tortán ez ő és a gazdája!
Commenter
@durbincs: semmi közöd hozzá mi vagyok minusz iq-s csak ócsárolni képes dupla nulla. Tipikus ócska bérkommentelő vagy, olyan alpári, és retardált mint a gazdád, aki miatt itt szennyezed a fórumot. Mennyire aljasnak és sötétnek kell lenned ahhoz, hogy három ember halálát kívánd, (Soros György, Bárándy Péter és Karácsony Gergely akik sem neked, sem a gazdádnak nem ártottak? Kin is volt golyóálló mellény március 15-én? Nem, nem " ez, rákosista duci elnöklő Gergőn" aki bávatagon bámulja a búzakalászt. Te humáformájú szemeteskosár, remélem itt a fórumon neked véged. Akárcsak becses vezírednek, eredj utána a történelem szemétdombjára oszt'jónapot. Most először és utoljára válaszoltam mert hányok tőled akár a gazdádtól.A többi a moderátor dolga!
karma1
Nocsak, nocsak... Itt van egy dolog, ahol a mindenhato orban basi NEM TUD intezkedni, es a XIV keruleti polginak konyorog?
Hat vitya, elvesztetted a varazspalcadat, vagy polt telefonszamat?
Regen az ilyen dolgokat - meg 2 hete is - egy telefonnal elintezted!?
Commenter
@karma1: könyörög ez jó...pár hete még a tv vita kapcsán szóba sem állt vele csak megüzente hogy "nincs vita". Remélem fog még térden csúszni is az utódja előtt aki remélhetőleg már most előtte áll. Nem, nem lesz bocsánat, ha betartja a szavát a "polgi" és nem tesz esküt a tákolmányra. Na akkor kúszhat a basi a rácsok felé, Könyóröghet akár Ahmed H. nak és Allahnak is. No mercy, hisz ő sem ismer(t) kegyelmet.
papa.49
@Commenter: Ismered a viccet mikor a pacák meghal felkerül Szent Péter elé aki megkérdi ,,mivel foglalkoztál fiam,, az egyik mondja ő sofőr volt, erre mondja Szent Péter ,,hát itt nincsenek utak nem tudsz vezetni,, a másik mondja ő szabó volt, erre Péter itt nem kell ruhát varrni ez a lepel örökké tart, kérdi a harmadikat, ,,hát te,, vigyorogva kivágja én cukrász voltam, akkor nekem nyalni fognak, mondja erre Péter ,,Nem habot verünk a tojásaidból,, ))))
Ez a tahó paraszt cukrász volt Baján nem túl híres, inkább hírhedt, az ócska áruiról, aztán jött a fütyisz és beállt nyalni és állattitkár lett belőle, igaz annak se kell ész csak olvasni kell amit a kezébe adnak !!!
Commenter
@papa.49: :D megnevettettél köszönöm! Volt már ilyen pancser korrupt, idióta, köztörvényeseket megszégyenítő kormánya valaha az országnak vagy ebben a legótvarabb kormány kategóriában elviszik a kétes pálmát? Nagy "kedvenceim a kurvázó Kupaklala akinél még Brókermarcsi is ügyesebben "üzletelt" erre Lala pont vele példálózik? Van aki beveszi hogy megvezették? Na ne,,,
Zsigó süthet pár tortát szétoszthatja a nép között mert lassan már a nincs kenyér, akkor egyenek kalácsot szinten tart 4 vagy hány millió mélyszegénységben élő ember.
De ne Zsigóval,és a durbincsokkal foglalkozzunk most már mert akaratlanul is "széttrollkodjuk KG és Ahmed H topicját, ők pedig nem ezt érdemlik!
papa.49
@Commenter: Igazad van, legyünk ,,komolyak,, )))))))))))
Desischado
@durbincs: Dugulj már el, te fidesz bérenc troll román fostalicska! Inkább bróbálnál egy értelmes mondatot összehozni, de hát az neked nem megy!
Ez a zsigó is mehetne a levesbe, már komolyan hányhatnékom van ezektől a fidesz férgekből, akik mást sem tudnak, csak hazudozni, lopni, - ezt bezzeg elsőosztályúan! - és gyalázni olyanokat, akiknek a csizmatalpáig sem érnek fel, mint például Karácsony Gergelynek! Remélem, április 8-án végleg mentek a levesbe!
szaboria1
@durbincs: Próbálj már egyszer értelmes mondatot is alkotni mert már fárasztó amit itt össze firkálsz.
Commenter
@papa.49: Most már nem megy. :) Mikor megláttam hogy nemzetiesch lózungok helyett a vezír a hóhelyzettel kampányol (nyilván az időjárást is Soros és Karácsony G bérelte fel) akkor nem tudtam hogy sírjak e vagy nevessek. Eddig nem nagyon érdekelte ugyanis az időjárás okozta katasztrófa vagy a hóhelyzet.(emlékszünk ugye "mindenki maradjon a kocsijában' miniszteri smre pár éve. Nagy segítség, jó tanács-de mi van ha nincs kocsim? :D Néztem ezt a minden szinten lezülött püffedt arcú, sunyi ,zavaros tekintetű szétfolyt zsírtömeget ahogy military mintás cuccban parádézik a hó előtt akinek volt pofája belerondítani az ő szép tavaszi kampányába.
Tanulj Vlagyimir Vlagyimirovicstól: az oroszok úgy előzik meg a hóhelyzetet hogy szétbombázzák a hófelhőket, és még így is jut nekik hóbol kisezerszer annyi. Remélem a választásokon ezt az ordenáré csútiduce-t bombázzák szanaszét-nem hógolyóbombákkal hanem szavazatokkal. Ennyi meg egy babér.
Commenter
@Desischado: Karácsony Gergelyt, Bárándy Pétert, Soros Györgyöt (87 éves ismert valódi nem "kósaszintű" üzletember és filantróp, valamint a nem terrorista, de politikai menekült Ahmed H-t lehetőleg ne emlegessük egy levegővételben a férgeket is megszégyenítő véglényekkel akik: lejáratták az országot, sárba tiporták a köztársaságot és lábbal tiporják a jogállamot. Még ők mernek elégtételről ugatni?!
Commenter
@Desischado: nem neked szól, de reakció a d...cs elleni jogos felháborodásodra. Most látom hogy reagált megint a hozzászólásomra olyan alpári módon, ami minden felülmúl. "Ez...nyal? Hát, elnézést kérek "ez" előtt majd a nagyon nem tisztelt min. elnöke fog remélhetőleg csúszva mászva könyörögni ahhoz az amőbához méltón aki, akkor "ez" úgy befogja vágni a sittre, ahogy a macskát kivágják [email protected] ez a bértroll is utána.
Commenter
@lusta: hát épp ez a baj hogy ő és a gazdája is még mindig a helyükön vannak meg hogy államtitkár lehet egy ilyenből!
terlasz
Szegény Zsigó már totális diktatúrát vizionál.
Commenter
@papa.49: utálom, hogy egyesek széttrolkodják egy politikai menekült és egy ellenzéki politikus topicját/topicjait. Ha figyelmesen olvasta volna a trollkodó hozzászóló Zsigó ide bemásolt életrajzát akkor láthatná hogy Zsigó is migráns,Beregszászról. És még ezek mocskolják lépten nyomon a bevándorlókat meg Karácsony Gergelyt. Hollik is elkezdte megint azzal hogy már el is kezdődött a betelepítés...
Commenter
@terlasz: Miért nem az van? Ők csinálták, csinálják... :(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.